arktmk kullanıcısının son içeriği

1. arktmk

Yardım Ekranda yazı kalması

Bazen metin seçip kopyalamaya çalıştığımda metin ekranda kalıyor , telefonu kapatmadan da geçmiyor. Neden olabilir?
  2. arktmk

Soru Ekran yansıtma

Herhangi bir HDMI - USB type c kabloyla bilgisayar monitörüne ekran yansılatılabilir mi ?
  3. arktmk

Soru Batarya hakkında

AnTuTu uygulaması böyle gösteriyor. Pil de sorun olabilir mi ?
  4. arktmk

Yardım Silinen videolar

Bazı videolar kendiliğinden silinmiş , neden olabilir ? Google fotoğraflar ve es dosya yöneticisi kullanıyorum .
  5. arktmk

Soru ADB

Bazı uygulamar için ADB den komut kullanmak gerekiyor , telefona zararı olur mu ?
  6. arktmk

Soru İkinci Alan hakkında

Saf android kullanıyorum , ikinci alan var fakat kullanırken oturum değiştirme şeklinde oluyor. Sorum : MIUI daki gibi kilit ekranında şifre veya parmak izi kullanarak ikinci alana geçilebilir mi ?
  7. arktmk

Soru Ağ hakkinda

Telefonu açınca ağ ile ilgili sorun oluyor captive.apple.com geliyor succes yazısı çıkıyor boş ekranda apple'in sitesi ile ne alakası var android'in ?
  8. arktmk

Yardım Chrome sekme sorunu

Yeni sekmeler arkaplanda açılıyor , sekmelerin görünümü değişti
  9. arktmk

Yardım android sistem webview

android sistem webview devre dışı kalmış Chrome 74 seçili geliştirici seçeneklerinden ama degistirilmiyor Chrome da sekme sorunu var
  10. arktmk

Soru Bildirim Işığı

Şarj olduktan sonra ışık yanmaya devam ediyor , nasıl kapatabilirim ? Mi A3
  11. arktmk

Yardım Ağ hatası

Telefonu yeni aldım , mobil veriyi açtıktan sonra boş sayfa geldi apple .com yazıyordu bu ağı kullan veya değiştir vardı, bende bu ağı kullana tıkladım .Bip e giriyorum arama yapmıyor. Nasıl çözebilirim ? (Uygulamayı tekrar yükledim olmadı , wifi den arama yapıyor.)
  12. arktmk

Soru Video oynatıcı tavsiyesi

Videoyu yakınlaştırdıktan sonra videoda gezinebilecegim oynatıcı arıyorum. Samsung'un kendi oynatıcısı yapabiliyor ama Apk ile yüklenmiyor.
  13. arktmk

Yardım Sim karttan kişi ekleme

Sim karttaki kişilerim gözükmüyor. Nasıl çözebilirim?
  14. arktmk

Yardım Tek elle kullanım

Saf android kullanıyorum. Tek elle kullanım için uygulama var mı?
  15. arktmk

Yardım Touchpanel test hatasi

Çapraz testler olmuyor , test failed veriyor nedendir?
Üst Alt