Arkines kullanıcısının son içeriği

1. Arkines

Yardım Mi Room Reklam Engelleyici

1_ Cihazın root 'luysa AdAway kullan. Kendi cihazımı rootlamamın tek sebebi reklamlardan kurtulmak. Ekleyebileceğin host listeleri de var. 2_ Cihazın rootlu değilse Opera falan kullanman lazım. Opera da bütün reklamları engellemiyor. Gelir için izin veriyor. 3_ Eğer Xposed varsa (ki büyük...
  2. Arkines

Yardım Fastboot ekranında kaldı

bende sıkıntı var sanırım. max2 de başıma bela olmuştu. 9t de başıma bela oldu.
  3. Arkines

gitti servise. geçen hafta içi verdim. ana kart değişimi diyor servis. bekliyorum bakalım.
  4. Arkines

hocam kusura bakmayın aklımda deli sorular....! şimdi beraber çözelim... telefonu kurtardık: kimlerle? nasıl kurtardınız? ne yaptınız da kurtuldu? sitenin onarımı bitsin: Hangi site? sms onayı: sms ne için lazım? yetkili hesap mı satıcaksınız? muhtemelen çözer: kim çözer? kim halletti...
  5. Arkines

yetkili mi hesabı işi çözecek mi o da belli değil sanırım servise gidecek cihaz benim iş sıkıntılı ayrıca nası çözdüğünüzü de söleseydiniz bari???
  6. Arkines

yok hocam onu deneyeli çok oldu. işe yaramıyor bunlar bende. cihaz fastboot ta açılıyor ama romflash 'lanmıyor. mi yazısı duruyor ekranda. twrp açılmıyor. yükleme ekranı görünüyor. menüye girmiyor. yetkili mi hesabı istediği için edl mod da işe yaramıyor. tuğla oldu cihaz. bilseydim bu kadar...
  7. Arkines

hala inatla araştırıyorum... ben de aynı durumdayım...
  8. Arkines

İpucu Mi 9T/K20 EDL Test Noktası

yetkili hesap soruyor. işe yaramıyor.
  9. Arkines

mi 9t patladı hiç girişmeyin güncelleme işine. romun içinde verdikleri recovery bile çalışmıyor.
  10. Arkines

aynı durum bende de patladı şimdi recovery logosunda kalıyor telefon twrp açılmıyor hiç bir recovery işe yaramıyor fastboot ile romu yükledi gösteriyor ama rom açılmıyor açılıştaki boot animasyonu yok yani son güncelleme ile tuğlaya döndü cihaz sabahtan beri açamadım
  11. Arkines

Haber Mi Max 2 Android Pie mümkün mü ?

bence gelmez. fazla umutlanmayın. kaçın kurtarın kendinizi. ben şahsen kaçtım ve kurtuldum.
  12. Arkines

Soru Mi Max stock kernel varmıdır?

rom dosyasını iki kere winrar ile çıkart ilk çıkarınca tek dosya çıkacak sonra o dosyayı tekrar açınca klasör çıkaracak
  13. Arkines

Soru Mi Max stock kernel varmıdır?

miflash ile bootloader 'ı kilitlemeden fastboot rom kurmayı dene. olmazsa servise gönderirsin...
  14. Arkines

Rom Mi Max 2 Havoc-OS-v2.9-[9.0]-Oxygen-[UnOfficial][stable]20190909

thank you for hard work... clap~~clap~~
  15. Arkines

Haber Mi Max 2 Android Pie mümkün mü ?

geçen sene oreo almayacağımız kesinleşince bazı forumlarda direk pie alacak cihaz denmişti zaman olarak da 2019 üçüncü çeyrek deniyordu ben o zamanlar güncelleme almaz demiştim eylül sonuna kadar bekleyip göreceğiz ama gene de söylüyorum "güncelleme almayacak gibi"
Üst Alt