Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorunu çözdüm, youtube'da bildirimler/kontrol merkezinde , durum çubuğu sonra bağımsız uygulamalarda telefon çentiğinden telefona basıp ekran çentiğini sürekli görüntüleden sorun çözüldü.
1673282986
Imei yapalı çok olmuştu ama youtube'dan sorunu çözdüm, yine de teşekkürler
Merhaba, herkese iyi akşamlar. Telefonum kendi kendine gelen aramaları gösteremeye başladı, karşı tarafı aramaya çalıştığımda ise karşıya arama gidiyor karşı taraf açtığı zaman aranan kişiye ses gitmiyor benim telefonum ise hala ulaşmaya çalışıyor. Uygulamadan verileri temizle yaptım, yeniden...
Iyi günler, telefonumun üst kısmı demire çarptı ve ekran komple sim siyaha döndü. Ekranı tamir ettireceğim ancak içindekiler lazım şuan ve ekran kilidini tuşlayıp usb aktarımına onay veremiyorum çünkü ekran yok. Açıkçası telefonuyada içindekilerle teslim de etmek istemiyorum. Onları alabilmenin...
Dediğiniz gibi IMEI için bir sıkıntı olmadı ama mi9t için 12.1.2 sürümü yapılmaması gereken bir güncelleme telefon hissedilebilir bir derecede yavaşladı , donma ve takılmalar oluştu umarım yeni güncelleme gelir. Bildirimlerde gecikme yaşamaktan korktuğum için diğer romları yüklemekten...
Okudum bu makaleyi ancak yardımcı olmadığı için sormak istedim.
Fabrika ayarlarına geri dönüş yapmayacağım, bl kilidi de açmayacağım , wipe data ile de sıfırlama yapmayacağım. Ota ile yapılan güncellemelerde gitmiyor diyor ancak ota olan güncellemeler genelde düşük boyutlu ( bu konuyu yanlış...
Tesekkurler yardiminiz icin, ama twrp ile guncellemeyi anlatan bir makale attığınız için şu kısmı tan anlayamadım. Telefonumda twrp yüklü değil, silinmez dediğiniz durum twrp için mi yoksa telefonunun ayarlar kısmındaki kendi güncellemesi için mi?
İyi günler, mi9t cihazım var , IMEI repair işlemi yapıldı bundan dolayı güncelleme olaylarından korkuyorum. Miui12.1 , Android 11 güncellemesi geldi ancak 2.5 gb civarı bir dosya boyutu var , sanırım ota ile değil dosya yükleme ile bir güncelleme sağlayacak. Bir haftayı geçen süredir bekliyorum...
Çok teşekkür ederim hocam gece denemek istemiyorum:) yarın ilk işim bunları yapmak
1611437359
Hocam yedeği almak istedim ancak klasör oluşturulmadi hatası alıyorum sürekli. Nasıl düzeltebilirim
Merhaba , cihazımı yurtdışından almıştım o yizden IMEI işlemlemi gerçekleşti fakat telefonda sürekli magiskmanager yüklü duruyor kaldirsamda aynı geriye geliyor. Sistem güncellemesi geldi ve güncelleme yaparken teamwin adlı twrp ekranı geldi. Ekran Türkçe ama root kaldir yerini göremedim. Sorum...
Kendime ait IMEI kullanıyorum, global sürümü var cihazda, attığınız linkte eu sürümüyle alakalı birşey yazıyor tam anlayamadım eğer cihaza eu sürümü yüklü olursa reset sonrası IMEI hala durur mu?
Iyi günler mi 9t kullanıcısıyım, telefonum yurtdışı cihaz. IMEI attıktan sonra telefonu sıfırlayınca IMEI'si sıfırlanıyor. Buna bir çare bulmam lazım yoksa her defasında param gidecek. 5-6 ay belki sifirlamam ama yinede donanımsal olmayan birşeye sadece program ile yapılan işleme para vermek...