Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, herkese iyi akşamlar. Telefonum kendi kendine gelen aramaları gösteremeye başladı, karşı tarafı aramaya çalıştığımda ise karşıya arama gidiyor karşı taraf açtığı zaman aranan kişiye ses gitmiyor benim telefonum ise hala ulaşmaya çalışıyor. Uygulamadan verileri temizle yaptım, yeniden...
Iyi günler, telefonumun üst kısmı demire çarptı ve ekran komple sim siyaha döndü. Ekranı tamir ettireceğim ancak içindekiler lazım şuan ve ekran kilidini tuşlayıp usb aktarımına onay veremiyorum çünkü ekran yok. Açıkçası telefonuyada içindekilerle teslim de etmek istemiyorum. Onları alabilmenin...
İyi günler, mi9t cihazım var , IMEI repair işlemi yapıldı bundan dolayı güncelleme olaylarından korkuyorum. Miui12.1 , Android 11 güncellemesi geldi ancak 2.5 gb civarı bir dosya boyutu var , sanırım ota ile değil dosya yükleme ile bir güncelleme sağlayacak. Bir haftayı geçen süredir bekliyorum...
Merhaba , cihazımı yurtdışından almıştım o yizden IMEI işlemlemi gerçekleşti fakat telefonda sürekli magiskmanager yüklü duruyor kaldirsamda aynı geriye geliyor. Sistem güncellemesi geldi ve güncelleme yaparken teamwin adlı twrp ekranı geldi. Ekran Türkçe ama root kaldir yerini göremedim. Sorum...
Iyi günler mi 9t kullanıcısıyım, telefonum yurtdışı cihaz. IMEI attıktan sonra telefonu sıfırlayınca IMEI'si sıfırlanıyor. Buna bir çare bulmam lazım yoksa her defasında param gidecek. 5-6 ay belki sifirlamam ama yinede donanımsal olmayan birşeye sadece program ile yapılan işleme para vermek...