ArizonaDream kullanıcısının son içeriği

1. ArizonaDream

Satış Vacuum mop2

Merhaba Vacuum mop2 modelidir (2700pa), hepsiburadadan hepsiburada satıcısından 11.12.2022 de alınmıştır. Alındığından bu yana servis yüzü görmemiş hiçbir sorun çıkarmamıştır, hala da sorunsuz kullanmaktayız. Filtre alt fırça ve yan fırçasını 1 ay kadar önce değiştirdim. Çekim gücünde herhangi...
  2. ArizonaDream

Yardım Vacuum Mop 2 Yaşadığım Sorunlar

Arkadaşlar merhaba, vacuum mop 2 kullanıyorum. Cihaz son zamanlarda deyim yerindeyse kafayı yedi. Yaşadığım ilk sorun, bazen evi çapraz dolaşıyor ve çapraz dolaşmaya başladıysa şarj istasyonunu asla bulamadan şarjı bitip bir yerde kalıyor. 2) mesela 3 oda seçtim temizliği başlattım, ilk odayı...
  3. ArizonaDream

Satış Acil Satılık Masa Üstü Pc!

Güncellendi hocam. Destek için teşekkür ederim.
  4. ArizonaDream

Satış Acil Satılık Masa Üstü Pc!

Merhabalar arkadaşlar; Z270 tomahawk anakart İ5 7500 cpu 3.41 ghz işlemci Geforce 1060 6 gb Asus ekran kartı 8 GB Ddr 4 2400 MHz RAM Xigmatek kasa 2 stok 2 Corsair fan, hava akışı müthiş 0 ısınma, sessiz çalışır. 500gb hdd. 128gb ssd. Aoc E2270Sw 1080p monitör Bloody mouse klavye. Pcyi...
  5. ArizonaDream

Rehber Mi A1 Stock Rom'a Rootsuz Google Camera Yükleme Rehberi

Cihazı yeniden başlatınca gcam durduruldu hatası alıyorum nedendir anlamadım, yapmayınız.
  6. ArizonaDream

Sohbet 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun (Madalya)

Bir daha çık gel Samsung'dan Sarı saçlım mavi gözlüm...
  7. ArizonaDream

Sohbet Bass tan anlayan biri

rica ederim kardeşim.
  8. ArizonaDream

Yeni Woofer ile değiştirilmeli başka türlü düzelmez.
  9. ArizonaDream

Yırtılma gibi bir deyim yok fakat evet woofer yüzeyi zarar görmüş olabilir. Yani olabilir diyorum ama öyle olmuştur yani başka ihtimal yok.
  10. ArizonaDream

3 ihtimal var; Subwoofer'ın yüzeyi darbe almış olabilir (eğer bass altında konumlanmışsa) Subwoofer'ı kasaya bağlayan vidalar gevşemiş olabilir Subwoofer'ın frekans aralığından daha alt frekansta bass ses yüklemesi yapılmış ve zarar görmüş olabilir. (ekolayzer ile)
  11. ArizonaDream

Subwoofer'ın kasası mdf mi yoksa plastik mi?
  12. ArizonaDream

Satış Canavar PC

Teşekkür ederim, fotoğraflar eklendi.
  13. ArizonaDream

Satış Canavar PC

Z270 tomahawk anakart İ5 7500 cpu 3.41 ghz işlemci Geforce 1060 6 gb Asus ekran kartı 8 GB Ddr 4 2400 MHz RAM Xigmatek kasa 2 stok 2 Corsair fan, hava akışı müthiş 0 ısınma, sessiz çalışır. 500gb hdd. 128gb ssd. Aoc E2270Sw 1080p monitör Edifier m3300sf 2+1 hoparlör Creative sounblaster harici...
  14. ArizonaDream

Rehber Mi A1 Android 9.0'dan(Pie) Android 8.1'e(Oreo) Sürüm Düşürme Rehberi (Video Rehber)

İlk flashlama işlemini yapacağım anda error yazısı ile karşılaştım Bl kilidi açık ne yapmam gerekir?
Üst Alt