arinalp kullanıcısının son içeriği

1. arinalp

Yardım Oneplus 11 Şebeke sorunu!

Btk kaynakliysa eğer büyük problem oneplus larin kaydı yok şuan
  2. arinalp

Yardım Oneplus 11 Şebeke sorunu!

Yurtdışı oneplus 11 kullanıcısıyım sim1 in süresi dolmuştu sim2 yi kullanıyorum bir haftadır. Daha üc aydan fazla süresi olmasına rağmen sim2 nin bugün şebekesi gitti ne yaptıysam gelmedi bende hattı çıkarıp kullanım suresi dolan sim1 e taktım şebeke geldi ama akşam üzeri tekrar gitti bu seferde...
  3. arinalp

Yardım Çok ilginç bir sorunla karşi karşıyayım, düsunceleriniz ve yardımlarınızı bekliyorum

Otomatik parlaklığı kapatsam da yapıyor hocam telefonu 2 defa resetledim düzelmedi
  4. arinalp

Yardım Çok ilginç bir sorunla karşi karşıyayım, düsunceleriniz ve yardımlarınızı bekliyorum

1691241909 Güneş ışığı altında yapıyor özellikle
  5. arinalp

Garantisiz hocam yurt dışı video çekmeye çalıştım ama sürekli yapmadığı için denk getiremedim. Panelden olduğunu sanmıyorum öyle olsa ekran acikkende yapar. otomatik parlaklıkla alakalı olabilir diye düşünüyorum. Ekranı açınca otomatik parlaklık algılamıyor ortam ışığını sonradan algılıyor gibi
  6. arinalp

Dün xaomi 12 pro satın aldım cihaz sıfır. Yeni fark ettim telefonun tuş kilidini açtıktan sonra ekran kısık bir şekilde defalarca yanıp sönüyor, sanki güç gidiyor geliyor gibi bir lamba düşünün, böyle kısılıyor açılıyor kısılıyor açılıyor o şekilde. Daha sonra düzeliyor ekran sürekli açıkken...
  7. arinalp

Yardım One Plus 10t hızlı şarj sorunu

Şarjda problem yok eşimin telefonunu 120 watt olarak şarj ediyor
  8. arinalp

Yardım One Plus 10t hızlı şarj sorunu

arkadaşlar merhaba yurtdışı sıfır one plus 10t aldım. Bunu orjinal 120 wat xiaomi marka şarj aleti ile şarj ediyorum ama çok yavaş şarj oluyor normalde telefon 150 wata kadar destekliyor. Bu markayı ilk defa kullanıyorum neden desteklemiyor acaba bilğiniz var mı
  9. arinalp

Yardım Türkcell hatta şebeke çekmeme sorunu!

Kontrol ettim hocam başka cihazlara kopyalandığı tespit edildiği yazıyor 1685379369 Başka bir cihazın imei kopyalanmıs satıcıya ulaşamıyorum bakmıyor telefona buna ne yapabiliriz hoam kendi orjinal IMEI lerini geri yükleyebilirmiyiz
  10. arinalp

Yardım Türkcell hatta şebeke çekmeme sorunu!

Telefon imei kayıtlı Vodafone'da şebeke geliyor ama türkcell hattı takınca hiçbir şekilde şebeke gelmiyor, bütün ayarlar denendi ama sonuç yok sorun nedir sizce ?
  11. arinalp

Yardım imei yedeği alma !

Selamlar arkadaşlar Redmi Note 12 pro plus IMEI kayıtlı telefona güncelleme geliyor ama IMEI kayıdı silinceği için yapamıyorum. Ben şuanki mevcut IMEI nasıl yedek alabilirim. Twrp veya başka bir yöntem varmıdır?
  12. arinalp

Rehber Persist Nasıl Yüklenir? (Sensörler, Wifi/Bluetooth, Parmak İzi Okuyucusu vs. sorunu çözümü)

Twrp ile persist dosyasını flasladım bi sorun çıkmadı, Yanlız konu başlığında; Twrp ile flash yaptığınızda eski persisti silmeniz gerekiyor demişsiniz. Advenced Wipe dediğimizde direk persist dosyası çıkmıyor. Burdan hangisini seçtiğimizde eski persist i silmiş oluyoruz hocam ?
  13. arinalp

Rehber Persist Nasıl Yüklenir? (Sensörler, Wifi/Bluetooth, Parmak İzi Okuyucusu vs. sorunu çözümü)

Onuda yaptim görmüyor. Persist dosyası orjinal stock romdan aldım. Bi yerde farklı twrp deneyin diyor ama mi 10 youth twrp kısıtlı iki tane bulabildim sadece ikisinde de görmedi
Üst Alt