arifgs1995 kullanıcısının son içeriği

1. arifgs1995

Rom Mi 9T Pro / K20 Pro MoKee 9.0 Raphael Rom

MoKee Rom Çinli geliştiriciler tarafından yapılan Aosp tabanlı 26 nın üzerinde markaya 200 ün üzerinde modele üretilen romdur tamamen türkçedir ROM OS Sürüm :9.0 Android Security patch level: Ocak 2020 Rom status:Nightly Kurulum Twrp wipe den format data reboot recovey Dalvik art cache-...
  2. arifgs1995

MIUI 11 [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro- Minovo 20.1.2

MINOVO Yamaların sonuçlandırılması ve yerelleştirme ● Hava Durumu Uygulamanın güncellenmiş sürümü (tüm cihazlar değil) ● Yedekleme Uygulamanın güncellenmiş sürümü (tüm cihazlar değil) ● Mi Değişim Uygulamanın güncellenmiş sürümü (tüm cihazlar değil) ● Saat Uygulamanın güncellenmiş sürümü (tüm...
  3. arifgs1995

Rom Mi9 T Pro K20Pro Evolution X 3.4 Rom

Mi 9T Pro (raphael) by Stallix Yapım Tarihi: 7.12.2019 15:49 Degişim Listesi ⚒ Pil stilleri ve kişiselleştirmeler ekleyin - Daha fazla oryantasyon kontrolü kontrolleri ekle - Batarya yüzdesini gösterme ve birlikte tahmin etme seçeneği eklendi - Her zaman QS genişletilmiş başlığında pil...
  4. arifgs1995

Rom RevOS Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro 20.1.31_v11

linkler güncellenmiştir
  5. arifgs1995

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

o sorunun sebebi kendi galerisini devredışı bıraktıgınız için o özellik kayboluyor
  6. arifgs1995

Rehber Mi 9T PRO Persist Dosyası

Aynen hocam sensör problemi çeken varsa yüklesin
  7. arifgs1995

Rehber Mi 9T PRO Persist Dosyası

Sağolun hocam cihazın gyroscope sensoru açıldıktan belli bi süre sonra calismiyordu orange Fox ile flashladim açılışta bi kaç kez kamerayi açıp kapadı duzeldi
  8. arifgs1995

Soru Mİ9T PRO Sim 2 VoLte kullanma

aynen hocam bu sorun lte alırsan geliyo ama evin bodrumuna iniyorsun 4g hala şehir içlerinde bile tam stabil degil diger bantlara geçmek gerekiyor
  9. arifgs1995

peki sim 2 de ve işlem yapılmış cihazdamı kullanıyorsunuz miroomda denedim aynı durum vardı çünkü
  10. arifgs1995

Yok hocam mi9t pro cihaz eski qcn yukluyorum geliyo şimdi cihazın sim 1 in 4 ay zamanı var o şekilde kullanıyorum orjinal qcnde sorunsuz sim 2 için denersen 4 aylık süre basliycak diye denemiyorum volte işini cozunce yazcam tekrar
  11. arifgs1995

henüz başka rom kurmadım ama rollback problemi olmuyor hocam twrp ile kurulan romlarda
  12. arifgs1995

Hocam Pubg mobile ve arena of valor oynuyorum oyun kapanma problemiyle hiç karşılaşmadım bahsettiginiz sorunlar yok meşhur sadece kameradan galeriye geçme problemi var onuda kendi galerisini devre dışı bırakıp aştım suan kullanıyorum
  13. arifgs1995

İndirme Linki Farkettiğim degişiklikler -Power menüşü degişmiş -MicroG Cihazda kurulu geliyor ayarlarda seçenekleri mevcut -Yotube vanced yüklü geliyor -Kamera açma sesine koyun sesi eklenmiş -Özelleştirilmiş sistem duvar kagıtları mevcut -Çekim wifi çubugu sola alınmış -Saat ana ekrandan...
  14. arifgs1995

Yardım Mi9T Kendi kendine dokunma

hocam adam diyor kendi kendine basıyor siz diyorsunuz ghost screen :D ne alakası var
  15. arifgs1995

hocam ben orjinal qcn dosyasını çekip editledim mümkünse qcn dosyasını paylaşırmısınız
Üst Alt