arifesat kullanıcısının son içeriği

1. A

Mod Mi 11 Lite(Courbet) Modem Dosyaları

CanYILMAZ Hocam EU 13.0.11 için veya Endonezya 14.0.3 için modem dosyası var mı acaba? EU olan için 13.0.9 kamera vs. sorun yapmıyor ama şebeke konusunda sorun yaşıyorum.
  2. A

Yardım EU Rom 4.5G Problemi

Mantıklıymış hocam ama yine de çözüm olmadı maalesef.
  3. A

Evet hocam.
  4. A

Ben de bilmiyorum hocam, Turkcell uygulaması cihazın 4.5G desteklemiyor diyor ama normalde 4.5G kullanıyorum. Bir kod ile VoLTE seçeneğini aktif ettim ama açsam da işe yaramıyor.
  5. A

Merhabalar. EU 13.0.11.0 kullanıyorum, cihaz IMEI işlemi gördü. 13.0.9 modemi ile tüm özellikleri sorunsuz kullanabiliyorum fakat arama esnasında cihaz 4.5G'den G şebekeye düşüyor, hem çağrı kalitesi çok düşük oluyor karşıdakini doğru düzgün anlayamıyorum hem de mobil veri kapanıyor. Bazen...
  6. A

Ben de telefonla konuşurken sorun yaşıyorum çözemedim, hem konuşma kalitesi çok düşük hem internet bağlantısı kesiliyor. Muhtemelen Global Endonezya'ya geçeceğim. Bu problem olmasa gayet iyiydi.
  7. A

14.0.4 yükledim bende çok fazla takılma oldu o yüzden 13.0.11'e döndüm. İkisi de kamerada falan sorun yaratmıyor modem atınca ama şu an telefon konuşma sırasında 4.5G'den 2G'ye düşüyor onu çözemedim. Bunun haricinde EU Rom güzel.
  8. A

Dün akşam yükledim hocam silinmiyor.14.0.4 yükledim ve modemini attım problem çıkartmadı.
  9. A

Soru Repairli cihaza ROM atma

Herkese iyi forumlar. Repair işlemi görmüş cihaza EU ROM kurmak istiyorum. Kurarken ne yapmalıyım, hangi durumlarda IMEI gider? Modem dosyası atmayı biliyorum.
  10. A

Yardım Donma , yeniden başlatma sorunları...

Yazılım sorunlu olabiliyor maalesef hocam. Kendi deneyimime göre 12.5.8 ve 13.0.9 sorunsuz çalışıyor, bunlardan birini yüklemeyi dene bence. Çözülmezse ve garantisi devam ediyorsa da garantiye yolla, donanımsal bir sıkıntı olabilir.
  11. A

Yardım İmei Atılmış Ama Bootloader Kapalı Ne Yapabilirim

Hesaba kaydettiğiniz telefon numarasına erişebilmeniz önemli içindeki SIM fark etmez. Zaten içindeki SIM'in numarasına kaydedersiniz. Telefonu güncellemenizi de tavsiye etmem ben de 13.0.9 kullanıyorum ve forumdaki modem sorunsuz çalışıyor, yeni sürümlerde sıkıntı yaşayanlar var.
  12. A

Etkinlik MIUI Türkiye #Deprem Bağış Kampanyası

Elimden gelen bu kadar, keşke daha fazlasını yapabilsek.
  13. A

Yardım Mi 11 Lite IMEI sonrası kamera sorunu

Hocam işi garantiye almak için şu anda kullandığım modem dosyasının yediğini alma şansım var mı?
  14. A

13.0.9 Global için modem yükleyip sorunsuz kullanan var mı? Bu sürümdeyim yüklemek istiyorum ama yorum yapan sayısı az olduğu için çekiniyorum. Şu an sadece AI ve gece modu sorunlu, parmak izi vs. ile ilgili bir sorunum yok.
  15. A

Yardım Mi 11 Lite IMEI sonrası kamera sorunu

13.0.9 için denediniz mi? Eğer sorun yoksa ben de kullanacağım.
Üst Alt