arif347 kullanıcısının son içeriği

1. A

Çözüldü Turkcell volte sorunu

Sağol reis oldu
  2. A

Çözüldü Turkcell volte sorunu

TURKCELL e geçiş yaptim , sitesinde HDSES yazıp 2200 a gönderince aktif olacağını yazıyor , denilen işlemi yapıyorum "4.5G HD Ses aboneliginden yararlanabilmek icin cihazinizin 4.5G HD ses uyumlu ve Turkcell sebekesince desteklenir olmasi gerekmektedir. Uyumlu cihaz listesi icin turkcell.com.tr...
  3. A

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.3.2.0 PEKMIXM Global Kararlı Rom

Olay kullanım dan dolayı , mesela köyde olduğum vakitlerde mobil veri açık ama az çektiği için sürekli şebeke arıyor ve %30 şarj la 30 dakika ekran süresi alıyorum ama şehirde tam çekiyor wifi mobil veri karşık kullanıyorum %30 şarjla 2 buçuk 3 saat ekran süresi alıyorum, yani köyde %100 den %0...
  4. A

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Google Kamera Yükleme Anlatımı - [Rootsuz]

Android 9 güncellemesini yaptım bu yöntem işe yarar mı ?
  5. A

Ana Başlık [İNCELEME] Xiaomi Redmi Note 6 Pro Global - ANA KONU İnceleme ve Teknik Özellikler

Bende cihazın 64 luk modeli var , daha 1 aylık cihaz kamera uygulaması çok yavaş , ilk aldığımda da öyleydi hiçbir uygulama da sıkıntı yok hızlı çalışıyor kamerası çok yavaş geçişler olsun çekim olsun çekim tuşuna basıyorum bazen 4 5 saniye sürüyor çekmesi herkes demi böyle değilse çözümü nedir
  6. A

guncelleme gelmiyor

Hayir ben bu romu 1 ay once indirmistim bu siteden. O zaman kurdugumda guncelleme geliyordu ve yukluyordum. Sonra stock roma cevirdiydim simdi yine ayni miui romu yukledim ama guncelleme yok diyor nasil duzeltecez yada discoverynin son cikan miui rom linki atabilirmisin
  7. A

guncelleme gelmiyor

Version 5.11.5 ama discovery settings ten guncelleme ye giriyom guncelleme yok diyor
  8. A

[MIUI7][Stable][5.9.12][Multilanguage][14.09.2015 !!!][Dual 3G]

Zaten ole yaptimda orjinal galeri kasıyor
  9. A

Neyse hocam bu romicin karti kestirdim sim1 e takdim. 3G sorunsuz. Ben kendi galeri uygulamasini silsem bidaha ota guncellemesi gelince sorun cikartirmi yukleyince. Cikartmaza kendi yukleyecegim galeri uygulamasina kameradan direk geçiş yaparmi
  10. A

Hocam 2.sim 3g modu icin daha cozum yokmu internet edge de çok yavaş bi cozum bul lutfen 3G ye
  11. A

Tmm hocam yaptim ama 3g sorunu devam 2.sim de hala3G acilmiyor
  12. A

Hocam xposed+app settings modulu bildigumiz xposed installer filan kuruyoz omu
  13. A

Hocam miui romu ilk defa kullaniyorum nasil yapacam
  14. A

Benim hattımda BimCell aynı anlattıgıniz gibi yapiyorum ama wcdma yi seciyurom yine gps only yaziyor
  15. A

Bide kamera dan galeriye gecis olmuyir çektigm fotilar galeride fotoğraflar kismina gelmiyor sagdaki telefon kismina gidiyor
Üst Alt