Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TURKCELL e geçiş yaptim , sitesinde HDSES yazıp 2200 a gönderince aktif olacağını yazıyor , denilen işlemi yapıyorum "4.5G HD Ses aboneliginden yararlanabilmek icin cihazinizin 4.5G HD ses uyumlu ve Turkcell sebekesince desteklenir olmasi gerekmektedir. Uyumlu cihaz listesi icin turkcell.com.tr...
Olay kullanım dan dolayı , mesela köyde olduğum vakitlerde mobil veri açık ama az çektiği için sürekli şebeke arıyor ve %30 şarj la 30 dakika ekran süresi alıyorum ama şehirde tam çekiyor wifi mobil veri karşık kullanıyorum %30 şarjla 2 buçuk 3 saat ekran süresi alıyorum, yani köyde %100 den %0...
Bende cihazın 64 luk modeli var , daha 1 aylık cihaz kamera uygulaması çok yavaş , ilk aldığımda da öyleydi hiçbir uygulama da sıkıntı yok hızlı çalışıyor kamerası çok yavaş geçişler olsun çekim olsun çekim tuşuna basıyorum bazen 4 5 saniye sürüyor çekmesi herkes demi böyle değilse çözümü nedir
Hayir ben bu romu 1 ay once indirmistim bu siteden. O zaman kurdugumda guncelleme geliyordu ve yukluyordum. Sonra stock roma cevirdiydim simdi yine ayni miui romu yukledim ama guncelleme yok diyor nasil duzeltecez yada discoverynin son cikan miui rom linki atabilirmisin
Neyse hocam bu romicin karti kestirdim sim1 e takdim. 3G sorunsuz. Ben kendi galeri uygulamasini silsem bidaha ota guncellemesi gelince sorun cikartirmi yukleyince. Cikartmaza kendi yukleyecegim galeri uygulamasina kameradan direk geçiş yaparmi