Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telde mi fit yüklü herşey orjinal miban4 İngilizce ama Türkçe karakter sıkıntısı yok WhatsAppta Facebook ta mesajlarda. komple Türkçe olsun istediğim zaman ise karakterler inceliyor okuması zorlaşıyor
cihazı Türkiye den aldıysan garantili falan oluyor o zaman ne yaparsan yap imei gitmiyor. Ama sonradan imei atılan bir cihazsa uçma ihtimali var anladığım kadarıyla
Resmi güncelleme ile yapıyorum her zaman ustam. Arkadaşlar 11 kurulduktan sonra sıfırlamaktan bahsetmiş daha stabil çalışır diye. Cihazda root yok hiçte anlamam. Telin içinden sıfırla desek imei gider diye hiç sıfırlamadık bu zamana kadar
cihazın dili ingilizce ama Türkçe karakter desteği var. Google play deki orjinal mi fit kurulu. Beta mi fit kurdum 1.0.7 ye yükseldi cihaz Türkçe oldu ama bu seferde karakterler çok inceldi görmede zorluk çıktı. Komple silip orjinale döndüm cihaz İngilizce de olsa en azından Türkçe karakterler...