arif33 kullanıcısının son içeriği

1. arif33

Soru Mi band 4 ne zaman Türkçe olacak

telde mi fit yüklü herşey orjinal miban4 İngilizce ama Türkçe karakter sıkıntısı yok WhatsAppta Facebook ta mesajlarda. komple Türkçe olsun istediğim zaman ise karakterler inceliyor okuması zorlaşıyor
  2. arif33

Soru Mi band 4 ne zaman Türkçe olacak

tavsiye etmem karakterler çok inceliyor mesajlarda falan zor okunuyor
  3. arif33

Yardım MIUI 11 güncellemesi

bende bunu merak ediyordum şarjı daha uzun gidiyorsa yüklerim yoksa 10 dan memnunum.
  4. arif33

Soru Mi Bant 4 Yeni Güncelleme ios 1.0.6.24 türkçe yine yok (Apple kullanan ölsün mü yani ?)

WhatsApp tan falan fotoğraf geldiğinde mi band4 ekranında bildirim olarak fotoğraf yazıyor ama göstermiyor. Bunu çözmek gibi bir durum var mı?
  5. arif33

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Ayarlar - Telefon Hakkında - Sistem Güncelleme yoluyla son 2 tane güncellemeyi yaptık hocam. Güncelleme geliyor bize ama...
  6. arif33

Güncelleme ile imei gitmez arkadaşlar. wifi yada hücresel ile direk güncelleyebilirsiniz
  7. arif33

cihazı Türkiye den aldıysan garantili falan oluyor o zaman ne yaparsan yap imei gitmiyor. Ama sonradan imei atılan bir cihazsa uçma ihtimali var anladığım kadarıyla
  8. arif33

teşekkür ederim. Herkese tavsiyem güncellemeyi güçlü bir internet bağlantısıyla yapsınlar. Ben genelde 4.5g ile yapıyorum sorunsuz yükleniyor
  9. arif33

Resmi güncelleme ile yapıyorum her zaman ustam. Arkadaşlar 11 kurulduktan sonra sıfırlamaktan bahsetmiş daha stabil çalışır diye. Cihazda root yok hiçte anlamam. Telin içinden sıfırla desek imei gider diye hiç sıfırlamadık bu zamana kadar
  10. arif33

anlatmak istediğim buydu teşekkür ederim. biz sadece güncelleyeceğiz o zaman herhangi bir sıfırlama yapmayacağız
  11. arif33

sonradan imei atılmış cihaz da imei ne yaparsan gider?
  12. arif33

burdan yapsak imei gitmez mi ? başka sıfırlama yeri var mı?
  13. arif33

mıui 11 kursak sonra cihazı sıfırlayalım daha güzel çalışsın desek bu seferde imei uçar diyor eleman :)
  14. arif33

Mi Band 4 Teknik özellikler & Genel bilgiler

cihazın dili ingilizce ama Türkçe karakter desteği var. Google play deki orjinal mi fit kurulu. Beta mi fit kurdum 1.0.7 ye yükseldi cihaz Türkçe oldu ama bu seferde karakterler çok inceldi görmede zorluk çıktı. Komple silip orjinale döndüm cihaz İngilizce de olsa en azından Türkçe karakterler...
Üst Alt