Arif Güner kullanıcısının son içeriği

1. A

Rehber K20 Pro Gcam + Config

Uygulamayı yükledim kamerayı açtım digerden ayarlara bastığımda uygulama kapanıyor
  2. A

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 10 Stabil Rom V10.4.6.0 ve Beta Rom v9.8.8 İndirme Bağlantıları

Oda biraz sıkıntı unutup kapatabilirim ozaman sorun ne oluyor ingilizcemi kalıyor hep.aslina bakarsan pek kurmayida bilmiyorum indirdim ama sırf android 10 için denerim denersem bende android 9 var miroomdan eu ya geçince 9 oldu Aldığımda 10 du Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. A

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 10 Stabil Rom V10.4.6.0 ve Beta Rom v9.8.8 İndirme Bağlantıları

Peki hocam teli ingilizcemi kullanacaz gelene kadar Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. A

Yardım Hangi güncelleme şarj için ideal

Arkadaşlar şöyle bi baktım ama konu bulamadım varsa kusuruma bakmayın.benim sorum k20 pro telefonum güncelleme yükleyerek mi9t pro ya çevirdim kullanımı güzel oldu fakat sanki şarjda bı tık fazla gidiyor gibi telefon boşta 12 saatte %10-15 şarj gitmesi normalmi
  5. A

hocam ben bunu yükledim k20 pro bendeki ismi felanda değişti yazılımdan sonra açılış logosu felan değişti ama kullanım olarak güzel oldu galeri hatası felanda kalmadi Hocam ben bunu yükledim telefon mi 9t pro oldu k20 pro telefon galeri sorunuda kalmadı kullanımında güzel oldu bazı özellikler...
  6. A

Hocam ben twrp yi kuramiyorum zip dosyayı dosyaya çıkarıyorum ama uygulamayı açacak uygulama bulamiyorum
  7. A

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı 10.3.2.0.PFKMIXM İndirme Bağlantıları

Teşekkürler şimdilik hoşuma gitti dışı redmi içi mı bı redi eksik
  8. A

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı 10.3.2.0.PFKMIXM İndirme Bağlantıları

Hocam k20 pro telefona recovery indirme bağlantısından indirdim guncelleyiciden yaptığımda Bu özellik henüz uygulanmadı yazısı çıkıyor neden acaba 1568770663 hocam guncelleme yaptım fakat telefon k20 pro iken mi 9t pro oldu nasıl düzeltirim bunu
  9. A

Hocam bı çözüm buldu mu bende de aynı sorun var eu room yüklesem duzelirmi nasıl yüklenir onunda bilmiyorum.ama şarj ve performans olarak mıroom iyi diyorlar. 1568766121 Hocam sende resim on ızleme oluyormu bende mıroom var galeriden bakabiliyorum resimlere
  10. A

Diğer Redmi K20 pro QCN

Bu ne hocam k20 kullanicisiyimda
  11. A

Yardım K20 pro resim önizleme

İnşallah düzelir hocam birde LG televizyona wifi üzerinden bağlanmaya çalışıyorum tam bağlanıyor ki telefon kapanıyor ve açma tuşuna uzun basınca açılıyor böyle bı sorun varmı sende
  12. A

Yardım K20 pro resim önizleme

Arkadaşlar merhaba formda yeniyim k20 pro aldım herşey güzelde resim çektikten sonra solda olan resimlere gitme tusuna basınca galeriye gitmiyor.dili değişince oluyor.nasil bı yol izlemem gerek yardımcı olur musunuz lutfen
Üst Alt