Argyll kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru Semersten telefon alacağım sizce güvenilir mi ?

Sefa hocanin size verdigi fiyatlar kacti hocam 64gb ve 128 gb icin ?
  2. A

Valla 9t sordum 515 dolar dedi, fiyati gordukten sonra uzerine soru sormaya gerek duymadim acikcasi
  3. A

Hocam siz sorunca emin olmak icin tekrardan baktim, bana 515 dolar fiyat vermis. Yani 5.8 den saysak 3000 tl yapar. Anlamadim ki kisiye gore mi fiyat veriliyor.. Fazla olmadi sorali bayramda sordum 1566727608 Sefa hocanin guvenilirligine lafim yok hocam, kendisini tanimam etmem ama forumda...
  4. A

Soru Mi 9T Almadan Önce

Hocam evet 8 ay uzun bir sure ama 2000-3000 tl den bahsediyoruz, az para degil ki. Son zamanlardaki zamlardan sonra zaten zar zor biriktiriyoruz, kirk yilda bir telefon almisken bir daha sorunla karsilasmayi takdir edersiniz ki kimse istemez. Forumda yardimci olabilecek kimse bilen var mi...
  5. A

Hocam siz kac gb lik versiyon aldiniz ? Ben de sefa hocayla konustum ama bana pek mantikli gelmedi. 128 gb li versiyon icin yaklisik 3000 tl fiyat verdi, yani diger saticilara gore tam 1000 tl fark var, bana pek mantikli gelmedi dogrusu
  6. A

Soru Mi 9T Almadan Önce

Forum uzerinden kime yaptiracaksiniz hocam ? Ben de almayi dusunuyorum ama imei isi aklimi kurcaliyor..
Üst Alt