ArestoMomentum kullanıcısının son içeriği

1. ArestoMomentum

Yardım Xiaomi 17 Ultra’ya Geçilir mi? (Eski MIUI Kullanıcısından Fikir Danışma)

Birkac haftadir 17 ultra kullaniyorum esimde de iphone 16 pro var instagramda kayda deger bir fark goremedim acikcasi fotograf kisminda ikisi de ayni gozukuyorlar video ise denemedim yalan yok. Bu arada gercekten fotograf olarak 17 pro max ile de 15 ultra ile de fark var o kadar cok video...
  2. ArestoMomentum

Yardım Poco Pad x1 Sorun

Yok hocam yapmiyor format atip denedik ama yok. Kapali kutu cihaz anlayamadim.
  3. ArestoMomentum

Yardım Poco Pad x1 Sorun

Merhabalar, yeni aldigimiz normal sifir garantili cihazda su sekilde bir uyari aliyoruz bilgisi olan var midir iade mi etmeliyim ?
  4. ArestoMomentum

Rehber hyperos 3 cihazlarda kaybolmayan navıgasyon centıgını sılme

Evet normal romda bu seçenek yokmuş rahatsız etmiyor şimdilik ama rehberi paylaşan arkadaşa teşekkürler.
  5. ArestoMomentum

Yardım Ufak çaplı bir yardım

Merhabalar kendi Redmi Note 5 cihazımda bu işlemleri sürekli yapıyorum abimin mi 9t telefonuna da yapalım dedik fakat kendimin olmayınca bir de uzaktan bağlanarak yapacağım için biraz telaşlandım :) Şimdi dün akşam telefonun kilidini açtık xiaomi eu rom kuracağı rom da iniyor. Twrp yi buradaki...
  6. ArestoMomentum

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Arkadaslar bana 9.10.10 gelmedi ucretli uyelik uzun suredir de kullaniyorum cihaz whyred.
  7. ArestoMomentum

Guvenlik uygulamasinda sorun yasayanlar system app remover uygulamasini yukleyin oradan guvenlik uygulamasi verilerini temizleyin normal ayarlardan girilmiyor bi turlu.
  8. ArestoMomentum

Daha once guncelledim zaten 9.8.8 den beri otadan guncelliyorum bu sonuncu gelmiyor.
  9. ArestoMomentum

Ota bende çalışmıyor sürekli ağa bağlanılamadı hatası 9.8.29 da kaldım.
  10. ArestoMomentum

İşin tuhafı 1 ay önce normal ödeme yaptım ve sürem bitince 2 aylık daha almaya çalışıyorum fakat aynı kart olmasına rağmen ödeme yapamıyorum reddediyor bankayı arıyorum reddedilen bir ödeme yok kartınız her şeye açık diyor başka kart da denedim dünden beri ama sonuç aynı bi türlü olmadı.
  11. ArestoMomentum

Çözüldü Güvenlik sürekli duruyor hatası

Bende olduğunda sadece güncellemelerden sonra oluyor ve güvenlik uygulamasının verilerini temizleyince sorun tekrarlamıyor.
  12. ArestoMomentum

9.8.22 sürümünde hiçbir kamera çalışmıyor şu an için Redmi Note 5 cihaz otomatik güncelleme geldi güncelledim ve gitti kameralar.
  13. ArestoMomentum

Rehber MiuiPro Rom Ekibine Nasıl Bağış Yapılır

Diğer konudan alıntıdır 4-5 gün önce aynı şekilde aynı cihaza sorunsuz kurulum yaptım ve 9.8.1 güncellemesi geldi hemen "Rom açılınca Mi Hesabınızla cihazınıza giriş yapın. Ayalarlardan "Cihazım" kısmına dokunun ardından "Miui Sürümü" dokunun. Sağ üst köşede üç noktaya dokunup "Otomatik...
  14. ArestoMomentum

Rehber MiuiPro Rom Ekibine Nasıl Bağış Yapılır

24 saat oldu mail hala gelmedi bekliyoruz.
Üst Alt