Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar kendi Redmi Note 5 cihazımda bu işlemleri sürekli yapıyorum abimin mi 9t telefonuna da yapalım dedik fakat kendimin olmayınca bir de uzaktan bağlanarak yapacağım için biraz telaşlandım :) Şimdi dün akşam telefonun kilidini açtık xiaomi eu rom kuracağı rom da iniyor. Twrp yi buradaki...
Guvenlik uygulamasinda sorun yasayanlar system app remover uygulamasini yukleyin oradan guvenlik uygulamasi verilerini temizleyin normal ayarlardan girilmiyor bi turlu.
İşin tuhafı 1 ay önce normal ödeme yaptım ve sürem bitince 2 aylık daha almaya çalışıyorum fakat aynı kart olmasına rağmen ödeme yapamıyorum reddediyor bankayı arıyorum reddedilen bir ödeme yok kartınız her şeye açık diyor başka kart da denedim dünden beri ama sonuç aynı bi türlü olmadı.
Diğer konudan alıntıdır 4-5 gün önce aynı şekilde aynı cihaza sorunsuz kurulum yaptım ve 9.8.1 güncellemesi geldi hemen
"Rom açılınca Mi Hesabınızla cihazınıza giriş yapın. Ayalarlardan "Cihazım" kısmına dokunun ardından "Miui Sürümü" dokunun. Sağ üst köşede üç noktaya dokunup "Otomatik...
Merhabalar, türkçe fw dosyasını yükledim resources da yükledim normal mi fit kurulu fakat saatten başka diğer menülere geçiş yapamıyorum mi fit de görmüyor saati bir tek gadgetbridge falan görüyor yardım ederseniz çok sevinirim.
Merhabalar, dunden beri stock roma 9.6.4 surumundeyim Kirks Kernel kurmaya calisiyorum ama basaramadim. Flashladiktan sonra telefon normal aciliyor gibi oluyor sonra ekran karariyor ve yeniden baslayip recovery moda geciyor. Twrp ve redwolf recovery denedim sonuc ayni. 9.6.3 ve 9.6.4...
Edl işi beni aşıyor hocam ne yazık ki dediğim yöntemi de denedim malum cihazın adı Whyred_global gözüktüğü için yüklemiyor çin sürümünü. Keşke edl böyle fastboot gibi bir menü olsaydı da yükleseydik hemen.