Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bu işlem için birisine yazdım çok da bilindik birisine tek hat mı çift hat mı kayıtlı diye sordu çift hat yapıldı dedim o zaman olmaz efs silinmiş dedi bi yolu yok mudur diye sordum cevap vermedi. Anlayamadım açıkçası.
Eu romda ekran parlaklığını aşırı kısıyor kapalı mekanlarda ben manuel olarak arttırıyorum ki normalde böyle yaptıkça size göre şekilleniyor normal romlarda öyle otomatik parlaklık ama eu romda bunu bir türlü çözemediğim için kullanamıyorum.
Direnç ve kayıt işlemi yapılmış BL kapalı cihaza hyperos güncellemesi geldi ota üzerinden yapılmasında herhangi bir sorun var mı acaba ? Kendi BL açık cihazıma direk eu yüklemiştim fastboottan ama kilitli cihazda sorun olur mu bilemedim.
EEA romdayım 1 senedir kullanıyorum hafıza 200gb dan fazla dolu bi format atayım dedim atmışken BL kilidi açıp bu romu yüklesem mi daha iyi olur mu acaba ? Ayrıca Netflix vs L1 sorun yaşanıyor mu Eu romda ?
Mi 11 ultra almıştık da bu cihaza parmak izi eklenemedi hatası veriyor neden olur acaba kalibre de edemedik. Cihaza direnç atılmıştı ondan mı acaba ilk kurulum yapınca fark ettim. Yardımcı olabilecek var mı ?
Telefonda su anda 12.5.2 son surum eu rom var yuklemeden once fw flashlamamiza gerek var mi acaba ? Bir de wipe system vs gerek yok mu format data yetiyor mu ?
Tesekkurler.
Hocam açıkçası 120hz için fazlasıyla değer benim görüşüm. 60a alıp denemek istedim fakat öyle yavaş geldi ki gözüme geri alıp vazgeçtim. 60da 10 saat olacağına 120 de 5-6 saate razıyım.