ArestoMomentum kullanıcısının son içeriği

1. ArestoMomentum

HyperOS Mi 14 Ultra HyperOs 2.0 Güncellemeye Çözüm Üretilsin..

Ben bu işlem için birisine yazdım çok da bilindik birisine tek hat mı çift hat mı kayıtlı diye sordu çift hat yapıldı dedim o zaman olmaz efs silinmiş dedi bi yolu yok mudur diye sordum cevap vermedi. Anlayamadım açıkçası.
  2. ArestoMomentum

Soru Mı 11 ultra Hangi Rom Yüklemeliyim ?

Eu romda ekran parlaklığını aşırı kısıyor kapalı mekanlarda ben manuel olarak arttırıyorum ki normalde böyle yaptıkça size göre şekilleniyor normal romlarda öyle otomatik parlaklık ama eu romda bunu bir türlü çözemediğim için kullanamıyorum.
  3. ArestoMomentum

Yardım Orjinal batarya

Deji 11t pro için kullanmıştık, 120w yazmasına rağmen şarj süresi belirgin uzamıştı. Batarya dayanımıysa iyiydi.
  4. ArestoMomentum

Soru Redmi Note 13 Pro Plus direnç ile kayıt

Bu cihazdan almak istiyoruz ama global değil direnç + auth diyorlar bunda bir sorun oluyor mu acaba fake rom vs ?
  5. ArestoMomentum

Soru Hyperos kullanan var mı ?

Direnç ve kayıt işlemi yapılmış BL kapalı cihaza hyperos güncellemesi geldi ota üzerinden yapılmasında herhangi bir sorun var mı acaba ? Kendi BL açık cihazıma direk eu yüklemiştim fastboottan ama kilitli cihazda sorun olur mu bilemedim.
  6. ArestoMomentum

HyperOS Xiaomi 11T Pro (vili) – EEA Kararlı V1.0.2.0.UKDEUXM

Bu romu bl açık cihaza mi flash tool üzerinden kurabilir miyiz ?
  7. ArestoMomentum

Rom Xioami 11T Pro - Eu rom (Kararlı Sürüm) Android 12/13 - MIUI 13/14

EEA romdayım 1 senedir kullanıyorum hafıza 200gb dan fazla dolu bi format atayım dedim atmışken BL kilidi açıp bu romu yüklesem mi daha iyi olur mu acaba ? Ayrıca Netflix vs L1 sorun yaşanıyor mu Eu romda ?
  8. ArestoMomentum

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Mi 11 ultra almıştık da bu cihaza parmak izi eklenemedi hatası veriyor neden olur acaba kalibre de edemedik. Cihaza direnç atılmıştı ondan mı acaba ilk kurulum yapınca fark ettim. Yardımcı olabilecek var mı ?
  9. ArestoMomentum

Rom Mi 9T/K20 Pixel Experience Official Android 11 Kurulumu

Telefonda su anda 12.5.2 son surum eu rom var yuklemeden once fw flashlamamiza gerek var mi acaba ? Bir de wipe system vs gerek yok mu format data yetiyor mu ? Tesekkurler.
  10. ArestoMomentum

Rom Mİ 9T/K20 Xiaomi.eu MIUI 12 Android 11 Stabil Rom V.12.1.2.0

Güzel bir miui rom bulursanız haberimiz olsun hocam :)
  11. ArestoMomentum

MIUI 12 Mi 9T/Redmi K20 (Davinci) - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.1.1.0.RFJEUXM İndirme Bağlantıları

Teşekkürler. Son eu stabil rom aşırı kasmaya başladı stok rom yükleyeyim dedim ama onda da kararsızım güzel miui tabanlı rom bakıyorum :)
  12. ArestoMomentum

MIUI 12 Mi 9T/Redmi K20 (Davinci) - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.1.1.0.RFJEUXM İndirme Bağlantıları

Bu romu twrp üzerinden yükleyebilir miyiz yoksa fastboottan mı yüklemek gerekiyor ?
  13. ArestoMomentum

MIUI 12.5 Poco F3/Redmi K40/Mi 11X (Alioth) - EEA Avrupa Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.6.0.RKHEUXM İndirme Bağlantıları

Merak ettigim neden TR icin ayri surum var ve guncelleme almiyor acaba. Bootloader acip EEA gecesim var ama garanti bozulur diye duruyoruz.
  14. ArestoMomentum

Yardım Poco F3 NFC Ödeme ve BT5.0 ses aktarma sorunu

Mobil ödeme için cepteteb uygulamasından açtım sonra nfcyi açıyorum sadece kullanırken hiçbir sorun yaşamadım ekstra bir işlem de yapmadım açıkçası.
  15. ArestoMomentum

Ana Başlık Poco F3 / Redmi K40 - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Hocam açıkçası 120hz için fazlasıyla değer benim görüşüm. 60a alıp denemek istedim fakat öyle yavaş geldi ki gözüme geri alıp vazgeçtim. 60da 10 saat olacağına 120 de 5-6 saate razıyım.
Üst Alt