aresbilir kullanıcısının son içeriği

1. aresbilir

Yardım Redmi Note 8 Pro Evolution X 7.6.1 NFC sorunu

Arkadaşlar merhaba, Aynı konu yoktur diye tahmin edip açtım bu konuyu. Redmi Note 8 Pro cihazıma Android 13 Evolution X 7.6.1 yükledim. Herşey mükemmel rom harika ona diyeceğim birşey yok tek sorunum var o da Nfc. Vakıfbank mobil kullaniyorum, ne yaptiysam temassız ödeme olayini çözemedim. Var...
  2. aresbilir

Yardım Güç butonu takılı kaldı

Bunun yazılımsal olduğunu zannetmiyorum, donanımsal bir hata olmalı. Servis neden yapmadan yolladı garantili değil mi? Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. aresbilir

Yardım Redmi Airdots Bluetooth kulaklık ses sorunu

İlginç birşey aslında cihaz çok iyi müzik performansı gayet başarılı bağlantı sorunu yok çoğu yönü çok iyi ama gel gör ki bu sorun deli ediyor beni Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. aresbilir

Yardım Redmi Airdots Bluetooth kulaklık ses sorunu

Merhaba arkadaşlar, Xiaomi Redmi Airdots bluetooth kulaklıkla telefon görüşmesi yaparken karşı taraf her zaman çok aşırı kalabalık ses geliyor diyor. Bende denedim bugün gerçekten de karşı tarafta konuşan kişiye aşırı kalabalık sesler geliyor bulunduğunuz ortam sakin de olsa en ufak bir ses...
  5. aresbilir

İnceleme Xiaomi mi note 3

Ben kullanıyorum. Hoş olmuş ;) Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. aresbilir

Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

Üstadım fiyat listesi var mıdır? Nasil alabiliriz acaba?
  7. aresbilir

Mod Dolby Atmos+Viper4AndroidFX+JamesDSP Kurma [MIUI 10 Pie]

Üstad hakkaten güzel konu olmuş. İlk defa bu kadar yararli ve işlevsel bir müzik programi edindim sayende. Eline emeğine sağlık ;)
  8. aresbilir

Tema Silinebilir

Teşekkürler elinize emeğinize sağlık
  9. aresbilir

Çözüldü Kamera problemi

Üstadım kendi kamerasi yerine google cam kullansan daha mantıklı. Forumda kurulum ile ilgili bilgiler var
  10. aresbilir

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Üstadım bende de oldu ayni sorun ancak defalarca denememin sonucunda indirdim ve yükledim. Tekrar tekrar deneyiniz bence benm oldu ;) Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. aresbilir

Mod Google Fotoğraflar Sınırsız,Orjinal kalite Depolama[ROOT]

Verdiğiniz uygulama evet daha kullanışlı ancak yinede 15gb olarak duruyor. Nexus dosyasini digeriyle degistiriyorum üstüne basili tutup permissions ile 644 ayarlayip teli kapatip acip googlefotonun tum verilerini temizleyip kontrol ediorum ancak yine 15gb çıkıyor. 3 farkli root dosyasinda...
  12. aresbilir

Hangi uygulama doğru olan üstadım link verme şansın? Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. aresbilir

Mi note 3 icin esdosya yöneticisi ile denedim ilk yöntem çalışmadı halen 15gb görünüyor üstadım
  14. aresbilir

Mod Çağrı Günlüğü Renklendirme

Zip li dosyayi hangi arkadas paylaşmıştı üstadım? 1570025418 Tamam üstadım gördüm simdi ararken atlamışım :)
  15. aresbilir

Mod Çağrı Günlüğü Renklendirme

Hiç mi note 3 te deneyen yok mu arkadaşlar?
Üst Alt