Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba,
Aynı konu yoktur diye tahmin edip açtım bu konuyu. Redmi Note 8 Pro cihazıma Android 13 Evolution X 7.6.1 yükledim. Herşey mükemmel rom harika ona diyeceğim birşey yok tek sorunum var o da Nfc.
Vakıfbank mobil kullaniyorum, ne yaptiysam temassız ödeme olayini çözemedim. Var...
Bunun yazılımsal olduğunu zannetmiyorum, donanımsal bir hata olmalı. Servis neden yapmadan yolladı garantili değil mi?
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlginç birşey aslında cihaz çok iyi müzik performansı gayet başarılı bağlantı sorunu yok çoğu yönü çok iyi ama gel gör ki bu sorun deli ediyor beni
Merhaba arkadaşlar, Xiaomi Redmi Airdots bluetooth kulaklıkla telefon görüşmesi yaparken karşı taraf her zaman çok aşırı kalabalık ses geliyor diyor. Bende denedim bugün gerçekten de karşı tarafta konuşan kişiye aşırı kalabalık sesler geliyor bulunduğunuz ortam sakin de olsa en ufak bir ses...
Üstadım bende de oldu ayni sorun ancak defalarca denememin sonucunda indirdim ve yükledim. Tekrar tekrar deneyiniz bence benm oldu ;)
Verdiğiniz uygulama evet daha kullanışlı ancak yinede 15gb olarak duruyor. Nexus dosyasini digeriyle degistiriyorum üstüne basili tutup permissions ile 644 ayarlayip teli kapatip acip googlefotonun tum verilerini temizleyip kontrol ediorum ancak yine 15gb çıkıyor. 3 farkli root dosyasinda...