ardayemen kullanıcısının son içeriği

1. A

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Şöyle bir durum farkettim aşırı gereksiz uygulamalar otomatik başlatma seçeneği açıktı yaklaşık 8 10 tane. bunların otomatik başlatma seçeneğini kaldırdıktan sonra pil performansı farkedilir derecede arttı 3 buçuk saat ekran sürem var şu anda full mobil veriyle ve şarjım 66 ayrıca birkaç...
  2. A

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Temiz kurulum yaptım bahsettiğim sorunları yaşıyorum 10.3.12 ye geçebilir miyim böyle bir durum var mı ?
  3. A

11 e güncellemenizi tavsiye etmem 10.3.12 idi sanırım gayet stabil , akıcı ve pil performansı gayet yüksekti . 11 de ise bazı takılmalar ile akıcılık problemi var yeni animasyonlar eklemeye çalışmışlar bu da bazı takılmalara yol açmış. Stabil sürümü beklemek en iyisi gibi duruyor.
  4. A

Sanırım notify and fitness uygulaması hatası oluştu ayarlar kısmında bu şekilde bir ayar yok . Şu anda sorunsuz gözüküyor notify band ile bağlanınca garip işlere yol açabiliyor bazen hala stabil çalışamıyor maalesef .. teşekkür ederim çözüldü sanırım .
  5. A

Merhaba mıuı 11 yükledim buradaki bağlantıdan ota üzerinden dosya seçerek. Yalnız şöyle bir sorunla karşılaştım örneğin telegramdan mesaj geldiğinde ekran bazen bildirime tepki vermeyip kilit ekranı açılmıyor bazı durumda ise ekranı kilitlememe rağmen ( pin + parmak izi ) direkt şifre girilmiş...
Üst Alt