Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saatin şarjı yeni doldurmustuk bir anda sıfıra düştü şu an sadece sarja takınca yüzde sıfır yazıyor ekran acık ama sıfırın üstüne cıkmıyor ne yapabiliriz bilen varmı.? Garanti ye gönderin diye boş yorum yapmayın lütfen onu herkes biliyor önden denenecek bir şey varmı onu bilmek istiyorum
Merhaba pcye MipcSuite uygulaması yukledım ; telefonun kablosunu baglayın dıye uyarıyor fakat telefon baglı oluyor ve ben bilgisayarım ıkonundan telefonumun hafızasına ulasabılıyorum yanı pc görurken uygulama görmuyor nedendir
İşim geregi surekli foto cekıyorum ; yanlız fotolarda bır urunun 3 pozunu alıyorum ; bunu pcye aktardıgımda bı bakıyorum cektıgım sıra yok karman corman olmus.. Sonra hangısı hangısı olmus anlamak mumkun olmuyor bunu nasıl ayarlarım.. eski telde nasıl cekıyorsam öyle gecıyordu pcye
Arkadaslar tema secip uygula diyorum tema zaman asımına ugradı hatası verıyor bolgeyı hındıstan secıyorum orda bır ıkı kere tekrarlayınca sorun olmuyor tr de böyle
Telefonum global versiyon .. bugün IMEI yüklemesi yapıldı botloader kilidi açıldı.. Netflix içinde yüklü olarak tekrar geldi ama işlemden önce çalışan Netflix şimdi güncelleyen diyor .. güncelleyen basınca artık cihazınızla uyumlu değil diyor ne yapmaliyim
Arkadaslar ornek olarak cepten bu sıteye gırıp dosya ekle secenegını sectıgımde kamera acılıyor ve galerıde olan dosyaları goremıyorum normalde sol altta galerı secenegı cıkması lazım dıye bılıyorum ama orda bır carpı ısareti cıkıyor nedendır ?