ArdaK0 kullanıcısının son içeriği

1. ArdaK0

Çözüldü Telefonum ne rom yükleniyor nede twrp indirebiliyorum

Telefonuma rom atmak istiyordum mi flash ile rom attım yanlış rom attım galiba telefon çince falan oldu orjinal rom buldum kurmaya çalıştığımda fastboot command hatası verdi twrp kurup ordan atayım dedim Flashing is not allowed in Lock State hatası veriyor
  2. ArdaK0

Soru Redmi Note 8 PS3 kolu nasıl bağlanır

Redmi Note 8 cihazıma PS3 kolu otg ile bağlayıp kullana biliyorum (rootsuz) Yine rootsuz olarak Bluetooth ile bağlayabilir miyim
  3. ArdaK0

Çözüldü Netflix indirilmeme sorunu

Redmi note 8 cihazima Netflix indirmek istediğimde bu hatayı alıyorum cihazım güncel ;
  4. ArdaK0

Yardım Telefonum Brick Oldu

Xiaomi telefonum brick olmadu system destroy yazıyor rom atmayı bilmediğim için nasıl ypaıldığını bilmiyorum bootloader kilidi açık yardım edin lütfen
  5. ArdaK0

Çözüldü FastBoot modunda takılı kaldı

Telefonumun şarjzı bitti kapandı bende telefonumu şarja taktım taktıktan sonra açılmaya başla sonra mi logosunda 1 dk falan bekledikten sonra fastboot logosuna atıyo yardım ederimisinz lütfen acil 1584975035 BootLoader kilidi açık twrp yüklü
  6. ArdaK0

Yardım PS3 kolu çalışmıyor

Telefonuma otg kaplosu aldım klavye fare flash bellek vs. Çalışıyo ama PS3 kolu çalışmıyor yardım edermisiniz
  7. ArdaK0

Yardım Sixaxis controller hatasi

Resmi note 8 cihazımda PS 3 kolu Bluetooth la bağlayamıyorum 1582539217 Uygulamada alt kısımda Bluetooth adresi yazması lazım ama bende yazmıyor 1582539255
  8. ArdaK0

Soru Otg varmi

Resmi note 8 telefonunda otg varmi PS3 kolu takabilirmiyim
  9. ArdaK0

Yardım Magisk yok sorunu

Arkadaşlar ben twrp ile masgiski kurdum ama magisk telefonumu yüklenmemiş masgiski nasıl yüklerim yardımcı olurmusunuz veya neden magisk yok
  10. ArdaK0

Çözüldü Twrp Şifre Sorunu

Telefounma twrp kurdum (redmi note8) twrp menu geldiğinde şifre soruyor ne yapmalıyım masgisk yüklemek istiyorum
  11. ArdaK0

Anket Twrp mi yoksa OrangeFox mu

Telefonunuma twrp mi yoksa Orangefox mu kurmalıyım
  12. ArdaK0

Yardım Bootloader kilidi

BootLoader kilidini beklemeden açabilirmiyiz 158 gün diyor
  13. ArdaK0

Çözüldü Telefonumu rootlamak istiyorum ne yapmam lazım ne indirmem lazım

Redmi note 8 telefonumu twrp denilen şeyi yükleyerek root atmak istiyorum nasıl yapıcamı söylermisiniz
  14. ArdaK0

Yardım Root nasıl Atarım

Merhabalar ben root konularında acemiyim bana redmi note 8 telefonuna nasıl root atabilemi söylermisiniz bazı arkadaşlar sıkıntı yaşamışta
Üst Alt