Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Gsm Social tool ile frp kilidi açacağım sağolsun kardeşim unutmuş tabletinin gmailini. Herneyse adb unauthorized hatası alıp duruyorum bu yüzden işlem yapamıyorum revoke usb debug ayarı için ayarlara girmem lazım ama cihaz frp kilitli ne önerirsiniz?
EAA 11.0.4 kullanıyordum, soft brick sonucu Global Rom'a geçtim ikisininde de aynı sorunu yaşıyordum. Duvarkağıdını değiştiriyorum bir süre sonra kendi kendine ilk duvarkağıdına dönüyor. Var mı böyle sorun yaşayan? Nası çözdünüz?
Merhabalar redmi note 9 pro cihazım var ve yardıma çok ihtiyacım var. Twrp kurdum Rehber - Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Genel Kapsamlı Magisk Root-Son Sürüm Pitch Black Twrp-Son Sürüm Joyeuse için Fix Twrp-Son Sürüm Eu Rom(V11.0.5.0) Kurulumu buradaki adımları izleyerek. Twrpdosyaları decrypt etmek...
Sevgili forum üyeleri,
Benden çok daha uzun süre önce miui ve mi ailesine dahil olmuş kişilere sorum var.
Redmi Note 9 Pro martta çıktı. Hala official twrp yok. Normalde bu süreç ne kadar uzun sürüyor?Önceki tecrübelerinize dayanarak siz neler söyleyebilirsiniz.
Bazen bi uygulamadayken veya telefonla ilgileniyorken her şeye reset atıyor telefon. Ana ekrana dönünce ayarladığım wallpaper resetleniyor ve zoomlu garip bi hal alıyor. Ekranda siyah siyah kutucuklar oluşuyor. Temaya wallpaper ayarlayınca düzeliyor ama garip ve saçma bi hata alıyorum. 11.0.1...
Magisk sildim twrp gitti. IMEI Repair gören bu Redmi note 9 pro cihazıma ota ile güncelleme yüklesem repair imei gider mi? Yeniyim bu konularda da. Twrp ve magisk çok önemli şeyler mi?
Cihazım joyeuse. İndirdiğim rom joyeuse. Twrp ise error 7 diyerek cihazımın curtana rom desteklediğini söylüyor. Ancak şuan ki rom'um joyeuse zaten. Yardım lazım.
İmei değişmiş bi redmi note 9 pro'ya sahibim. Efs yedeği aldım. Telefonun kendi güncelleyicisinden tam sürüm indirsem. Sonra twrp>install ile magisk ile beraber kursam. Herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?