ardaguler kullanıcısının son içeriği

1. ardaguler

Soru Xiaomi G9 Süpürge Şarj Aleti Lazım

Merhaba Xiaomi G9 süpürgemizin şarj aleti kayboldu 30.8v 0.8a yuvarlak uçlu uygun şarj aleti nereden bulabiliriz? Teşekkürler..
  2. ardaguler

Yardım Frp kilitli cihazda ADB Unauthorized Hatası

Arkadaşlar Gsm Social tool ile frp kilidi açacağım sağolsun kardeşim unutmuş tabletinin gmailini. Herneyse adb unauthorized hatası alıp duruyorum bu yüzden işlem yapamıyorum revoke usb debug ayarı için ayarlara girmem lazım ama cihaz frp kilitli ne önerirsiniz?
  3. ardaguler

Yardım Redmi Note 9 Pro Duvar kağıdını resetliyor

EAA 11.0.4 kullanıyordum, soft brick sonucu Global Rom'a geçtim ikisininde de aynı sorunu yaşıyordum. Duvarkağıdını değiştiriyorum bir süre sonra kendi kendine ilk duvarkağıdına dönüyor. Var mı böyle sorun yaşayan? Nası çözdünüz?
  4. ardaguler

Çözüldü Redmi Note 9 Pro Soft Brick Çözümü

Merhabalar redmi note 9 pro cihazım var ve yardıma çok ihtiyacım var. Twrp kurdum Rehber - Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Genel Kapsamlı Magisk Root-Son Sürüm Pitch Black Twrp-Son Sürüm Joyeuse için Fix Twrp-Son Sürüm Eu Rom(V11.0.5.0) Kurulumu buradaki adımları izleyerek. Twrpdosyaları decrypt etmek...
  5. ardaguler

Soru TWRP'den anlayanlara sorum var | Redmi Note 9 Pro (joyeuse)

Sevgili forum üyeleri, Benden çok daha uzun süre önce miui ve mi ailesine dahil olmuş kişilere sorum var. Redmi Note 9 Pro martta çıktı. Hala official twrp yok. Normalde bu süreç ne kadar uzun sürüyor?Önceki tecrübelerinize dayanarak siz neler söyleyebilirsiniz.
  6. ardaguler

Yardım Redmi Note 9 Pro Arayüz Sorunu

Bazen bi uygulamadayken veya telefonla ilgileniyorken her şeye reset atıyor telefon. Ana ekrana dönünce ayarladığım wallpaper resetleniyor ve zoomlu garip bi hal alıyor. Ekranda siyah siyah kutucuklar oluşuyor. Temaya wallpaper ayarlayınca düzeliyor ama garip ve saçma bi hata alıyorum. 11.0.1...
  7. ardaguler

Yardım Magisk Sildim, Twrp Gitti

Magisk sildim twrp gitti. IMEI Repair gören bu Redmi note 9 pro cihazıma ota ile güncelleme yüklesem repair imei gider mi? Yeniyim bu konularda da. Twrp ve magisk çok önemli şeyler mi?
  8. ardaguler

Gcam Redmi Note 9 Pro Joyeuse için Gcam

Var mıdır elinde çalışan Gcam olan dostlar. Şimdiden teşekkürler.
  9. ardaguler

Yardım Redmi Note 9 Pro TWRP ile Resmi Rom kuramıyorum.

Cihazım joyeuse. İndirdiğim rom joyeuse. Twrp ise error 7 diyerek cihazımın curtana rom desteklediğini söylüyor. Ancak şuan ki rom'um joyeuse zaten. Yardım lazım.
  10. ardaguler

Yardım İmei değişen telefonda güncelleme

İmei değişmiş bi redmi note 9 pro'ya sahibim. Efs yedeği aldım. Telefonun kendi güncelleyicisinden tam sürüm indirsem. Sonra twrp>install ile magisk ile beraber kursam. Herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?
Üst Alt