ArdaBey kullanıcısının son içeriği

1. A

Ana Başlık Airdots Dolandırıcılığı

Nereden aldınız?
  2. A

Soru MediaTek Helio G90T

Redmi note 8 pro kullanıcısı olarak yorumları hayretle okudum arkadaşlar.Yok bedava verseler almam yok ısınıyor yok o yok bu,cihazı eline almamış kişilerin bu kadar karalama yapması şaşırttı beni açıkçası.Lütfen yorum yaparken cihazın 2000 TL bandında satıldığını da unutmayalım.Alın kullanın...
  3. A

Soru Redmi airdots

Sahte olduğu kanısına nereden vardınız,yeni replikalar orijinalinden farksız hocam,bir de replikanin bataryaları sertifikasiz olduğu için ne olacağı belli olmaz.
  4. A

Teşekkürler 1576057416 Teşekkürler
  5. A

Ayni yerden aldık zaten,seninki orjinalse benimki de orjinaldir diye düşünüyorum.Cihaz rn8 pro 1576039078 5.0
  6. A

Sohbet iPhone 11 vs Mi 10

O konuda şüphe yok :) Objektif davranmak lazım
  7. A

Sohbet iPhone 11 vs Mi 10

Arkadaşlar biliyorum mi 10 çıkmadı ama özellikleri az çok belli,sizin elinizde 7000 TL bütçe var,Androidin en kral telefonlarından birine para yatırırmıydınız yoksa güncel ios bir cihazmı alırdınız?
  8. A

Karşılaştırma Redmi Note 8 Pro vs Xiaomi Mi 9T karşılaştırması

Amoled takıntısı olan,tam ekran istiyorum diyen gitsin düşünmeden mi 9t alsın,yok benim butcem 2000 TL diyenler varsa da düşünmeden 8 pro alsın bence bu kadar. 1576006494 Ki bu arada 8 pronun IPS LCD side amoledi aratmıyor onuda söylemiş olayım.
  9. A

Sohbet Redmi Note 8 Pro - Kullanıcı Yorumları

Şuan kullandığım cihaz,canavar gibi 2000 TL segmentinde alınıcak rakipsiz cihaz
  10. A

Kişisel tercih,malum öyle yada böyle küçük farklar olsada aynı markanın ürünleri,2700 lira vermek isteyen mi 9t alabilir,2 Side bomba gibi telefonlar. 1576006161 Redmi k20 mi 9t degilmi zaten? Sadece isim değişikliği var diye biliyorum.
  11. A

Arada kalanlar için güzel bir yazı olmuş hocam.Bir rn8 pro kullanıcısı olarak de rahatça söyleyebilirim ki çentikten ve büyük ekrandan rahatsız olmayan arkadaşlar rn8 proyu rahatlıkla tercih edebilirler,ısınma konusunda her telefon ısınıyor,ben bu telefonda aşırı bir ısınma göremedim açıkçası.
  12. A

Arkadaşlar bilgili biri Allah rızası için yardımcı olsun,bu yazılar tam silik değil bu yazılar dışında bi kusur göremedim ben ama replika olursa Allah korusun kulakta patlayabilir.Keske sitenin marketinden alsaydim 80 lira diye aldım ama 2 gündür orjinalmi replikami diye başım ağrıdı.
  13. A

Sıkıntı yok. 1575996587 Sağ kulaklikta cızırtı var mı sizde şarkı durduğunda veya hicbisey yokken çok az seviyede birkaç saniye?dipses şarkı durduğunda 3-4 saniye oluyor bende de 1575999089 Ya benimde kutunun arkası böyle yazılar çok silik değilde belirgin gibi ne diyosun bu işe?
  14. A

Yardım Airdotsum orjinal mi?

1575989249 Ee?
  15. A

Yardım Airdotsum orjinal mi?

Tamamdir baktim hocam kutunun arka resmi:
Üst Alt