Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Redmi Note 8 Eu rom 12.5 android 11 surumu , gelen bildirimi yukari kaydirarak kapatinca bu uyariyi verip sonrasinda bildirim gelmemeye basliyor bunu kapatma ayarı var mıdır ? Yardımcı olabilecek var mı? İyi forumlar..
1614634409
1614634852
Veya flashlayabileceğim bir fix , magisk modülü ?
Öncelikle merhabalar , selamlıyorum hepinizi elimde bir adet general mobile e-tab 5 var kullandığım telefon redmi note 8. E tab 5 e ubuntu / linux gibi masaustu isletim sistemlerini veya mobile a uyarlanmis sistemleri nasıl kurabiliriz. Amacım androidden çıkmaktan ziyade , okul için word...
Güncellemeleri nasıl yapıyoruz
1611909126
Hocam bu bildirim sorunu nasıl olucak ya ? Bildirim geliyor bildirim cubuğunda sadece uygulama simgesi oluyor cubuğu acinca gozukuyor. Oyundayken / baska bir uygulamadayken yazıldığında göremiyorum. Uygulamaya basili tutup otomatik baslatmayi actim pil...
Denemiştim olmamıştı tekrar denedim yine olmadi ve bu romu attıktan sonra ekranı döndürme sensörü / arama esnasında ekranın kapanmasını sağlayan sensör ve birkaç sensör daha bozuldu kalibrasyon yaparken de hata vermekte
Ne mi globe da ne de eu romda bildirim gelmiyor , panelde simge gozukuyor fakat ekrana bildirim dusmuyor (kayan bildirim) sebebi nedir / çözümü nedir yardimci olur musunuz ?
arkadaşlar eu romdan herhangi bir custom rom a gecerken sorun olur mu fastboot da takilma brick olma veya recovery e atma hatasi gibi ve twrp yerine her romu orangefoxdan kurabilir miyim ? (Miui 12.3 android 10 eu romu mifirm sitesinden miui12.5 android 11 eu rom yukleyip sistem guncelleme...