arconim kullanıcısının son içeriği

1. arconim

Yardım Mi 5s şebeke sorunu

Hocam muhtemelen geç oldu ancak yeni denk geldim konuya. Bende de aynısı oldu. TT yi aradım ettim ne yaptıysam düzelmedi. Cihaz yurt dışı cihazı ancak henüz geçerli süre dolmadı vodafone hat çalışıyor dedim. İmei niz kayıtsız dediler. 5 gün boyunca hat kapalı kaldı. 6. gün birden bire kendine...
  2. arconim

Yardım Mİ 5 PARMAK İZİ ÇALIŞMIYOR(ÇÖZÜLDÜ)

Kronik Problem hocam. Donanım Vs. Değil Yazılım muhtemelen. daha doğrusu yazılım donanım uyumsuzluğu. Tekrar olmaması için dua edeceksiniz yapacak bir şey yok :)
  3. arconim

Parmak izi sensörü çalışmıyor

Hocam ben de buna benzer bir konuyu bir iki ay önce açmıştım. Hiç bir yerde de çözümü bulunamadı yabancı forumlar dahil. Sonra bir süre sonra kendiliğinden bir anda düzeliyor. Beklemekten başka çaren yok. Boşuna rom falan değiştirme zaman kaybı olur lüzumsuz yere.
  4. arconim

Soru Mi5 Miui 8 Batarya Deşarj

İşin garibi kafam hepten karıştı doktor bey :) Şu anda ne yapmam gerektiği ile ilgili bir tavsiyen olur mu hocam. Çünkü EDL den türlü Romlar denedim hiç bir şey değişmiyor.
  5. arconim

Bekleme modunda çok şarj tüketmesi

Artık derdimin çaresizliğinden gözüm bir şey görmüyor hocam :) Normal olmadığı kesin. Ne yapacağım konusunda bir fikrim yok ama.
  6. arconim

Bir de bunu deneyelim sağolun hocam.
  7. arconim

Sağolsun Zenex çok ilgilendi zaten. Hem direk bağlanarak hem fikir üreterek üzerinde çok durduk konunun ama şu an için bulunmuş bir çözüm yok maalesef. Şu an için beklemekten başka yapacak bir şey yok. Yabancı forumlarda da yavaş yavaş bu konuyla ilgili şikayetler başlamış vaziyette. Genel...
  8. arconim

Maalesef böyle bir şeyin olması mümkün. Bende de bir anda böyle bir problem başladı. Her Rom'u denedim çözüm olmadı. gece sabaha kadar %30-40 civarında azalma dahi oluyor yerine göre. abartı olmasın maksimum 1.5-2 saat ekran süresi alıyorumdur bu problem baş gösterdiğinden beri.
  9. arconim

Soru Mi5 Miui 8 Batarya Deşarj

Bu durumun aynısı bende de mevcut, artık baş edemez duruma geldim. Günde 3 kere şarj ediyorum. Bende şöyle bir fark var, miui7 de başladı bu durum.
  10. arconim

Rom -Güncel- Mi 5 Global Stabil ve Beta Orijinal Türkçe Romları (Miui 8 Stabil Yayınlandı !)

Aynı şekilde benim de. Gece uyuyup uyanma süremde %40-50 civarı azalıyor hatta.
  11. arconim

Yardım PARMAK İZİ OKUYUCUSU VE HOME TUŞUNUN KAPASİTİF ÇALIŞMAMASI

Donanımsal olmaması ihtimalini düşünme sebebim şu anda kilit ekran menülerinde parmak izi ayarlama gibi bir seçeneğin bile olmaması. Birden bire menüden bile silinmiş. Normalde çünkü çok yakın zamanda parmak izimi güncellemiştim. Şu anda Menülerde yok bile böyle bir seçenek. Bie wipe falan...
  12. arconim

Yardım PARMAK İZİ OKUYUCUSU VE HOME TUŞUNUN KAPASİTİF ÇALIŞMAMASI

2 Gün öncesine kadar Tamamen sorunsuz şekilde kullandığım Parmak izi okuyucusu ve Home tuşunun kapasitif olarak çalışması işlemi sabah kalktığımda bir anda çalışmamaya başladı. Sağdan soldan ne denediysem olmadı. Global stabil rom kullanıyordum, onu geliştirici roma değiştirdim ancak yine de...
  13. arconim

Soru Mi5 Ana ekran tuşu hakkında.

Bende de bu sorun birden ortaya çıktı. Telefonu aldığımdan beri çok memnun olarak kullandığım parmak izine kendi kendime nazar değdirdim :) Sabah kalktığımda ne dokunmatik olarak ne de parmak izi okuyucu olarak çalışmıyor home tuşu. Bir kaç şey denedim değişim yok. Buradaki diğer arkadaşlar gibi...
  14. arconim

Soru Global/FlashRom,Flash,TWRP vs.Terimler Arasında Boğuldum

Forumdaki anlatımlardan ve sizlerin verdiği cesaretten yola çıkarak telefonumla ilgili tüm işlemleri dün akşam hallettim :) Hepinize tekrar teşekkürler.
  15. arconim

Soru Global/FlashRom,Flash,TWRP vs.Terimler Arasında Boğuldum

Peki unlock için başvuruda bulundum ancak telefonu şu anda kullanmıyorum dolayısıyla UL mesajı da başka bir telefona gelecek. burada bir sorun olur mu? yoksa bu yetki direk olarak hesabıma tanımlandığı için mesaj geldikten sonra mi5 e geçerek işlemi yapabilir miyim.
Üst Alt