Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam muhtemelen geç oldu ancak yeni denk geldim konuya. Bende de aynısı oldu. TT yi aradım ettim ne yaptıysam düzelmedi. Cihaz yurt dışı cihazı ancak henüz geçerli süre dolmadı vodafone hat çalışıyor dedim. İmei niz kayıtsız dediler. 5 gün boyunca hat kapalı kaldı. 6. gün birden bire kendine...
Kronik Problem hocam. Donanım Vs. Değil Yazılım muhtemelen. daha doğrusu yazılım donanım uyumsuzluğu. Tekrar olmaması için dua edeceksiniz yapacak bir şey yok :)
Hocam ben de buna benzer bir konuyu bir iki ay önce açmıştım. Hiç bir yerde de çözümü bulunamadı yabancı forumlar dahil. Sonra bir süre sonra kendiliğinden bir anda düzeliyor. Beklemekten başka çaren yok. Boşuna rom falan değiştirme zaman kaybı olur lüzumsuz yere.
İşin garibi kafam hepten karıştı doktor bey :)
Şu anda ne yapmam gerektiği ile ilgili bir tavsiyen olur mu hocam. Çünkü EDL den türlü Romlar denedim hiç bir şey değişmiyor.
Sağolsun Zenex çok ilgilendi zaten. Hem direk bağlanarak hem fikir üreterek üzerinde çok durduk konunun ama şu an için bulunmuş bir çözüm yok maalesef. Şu an için beklemekten başka yapacak bir şey yok. Yabancı forumlarda da yavaş yavaş bu konuyla ilgili şikayetler başlamış vaziyette.
Genel...
Maalesef böyle bir şeyin olması mümkün. Bende de bir anda böyle bir problem başladı. Her Rom'u denedim çözüm olmadı. gece sabaha kadar %30-40 civarında azalma dahi oluyor yerine göre. abartı olmasın maksimum 1.5-2 saat ekran süresi alıyorumdur bu problem baş gösterdiğinden beri.
Donanımsal olmaması ihtimalini düşünme sebebim şu anda kilit ekran menülerinde parmak izi ayarlama gibi bir seçeneğin bile olmaması. Birden bire menüden bile silinmiş. Normalde çünkü çok yakın zamanda parmak izimi güncellemiştim. Şu anda Menülerde yok bile böyle bir seçenek. Bie wipe falan...
2 Gün öncesine kadar Tamamen sorunsuz şekilde kullandığım Parmak izi okuyucusu ve Home tuşunun kapasitif olarak çalışması işlemi sabah kalktığımda bir anda çalışmamaya başladı. Sağdan soldan ne denediysem olmadı. Global stabil rom kullanıyordum, onu geliştirici roma değiştirdim ancak yine de...
Bende de bu sorun birden ortaya çıktı. Telefonu aldığımdan beri çok memnun olarak kullandığım parmak izine kendi kendime nazar değdirdim :) Sabah kalktığımda ne dokunmatik olarak ne de parmak izi okuyucu olarak çalışmıyor home tuşu. Bir kaç şey denedim değişim yok. Buradaki diğer arkadaşlar gibi...
Forumdaki anlatımlardan ve sizlerin verdiği cesaretten yola çıkarak telefonumla ilgili tüm işlemleri dün akşam hallettim :) Hepinize tekrar teşekkürler.
Peki unlock için başvuruda bulundum ancak telefonu şu anda kullanmıyorum dolayısıyla UL mesajı da başka bir telefona gelecek. burada bir sorun olur mu? yoksa bu yetki direk olarak hesabıma tanımlandığı için mesaj geldikten sonra mi5 e geçerek işlemi yapabilir miyim.