Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben şahsen alacak arkadaşlara katiyen önermiyorum. Karşılaştığım sorunlar şunlar ;
Haritalaması aşırı kötü, ilk haritalaması fena değildi fakat aşağıda bahsedeceğim durumdan dolayı sıfırlayıp tekrar haritalandırmam gerekti. O günden beri doğru harita çıkaramadı ( yaklaşık 5 haritalama, 3 kere...
benim cihazda farkettiğim bir durum var, öncelikle genel bir temizlik yapıp ardından kenarlardan sıfır seviyesinde geçerek temizlik yapıyor. Sanıyorum varsayılan olarak kenarları temizle özelliği aktif geliyor bu cihazda yada farklı bir algoritma ile kenarları temizliyor, bundan koymamışlar o...
bende öyle bir sorun çıkarmadı, ingilizceye çevrilememe sebebi son güncellemeyle bilekliğin sürümü 1.0.18 e yükselmiş olması. ingilizce apk 1.0.15 olduğu için güncelleme olarak görmüyor onu.
bahsedilen uygulama yazılım güncellemesi için 13 lira para istiyor, ayrıca android ile yapılan işlemden bir farkı olacağını düşünmüyorum. hava durumunda çince olayı devam edecektir. çünkü uygulamadan alıyor o bilgiyi, global güncelleme gelene kadar çözülecek gibi durmuyor.
android ile ingilizce yapıp ios ile kullanabiliyorsun şimdilik. yalnız hava durumu çince hala, diğer ekranlar ingilizce kullanılabiliyor. benim için bir sorun teşkil etmediği için kullanabiliyorum, hava durumunu ikonlardan anlıyorum :)
hocam ben android üzerinden güncellemeyi yapıp tekrar ios cihaz ile eşleştirdim. Herhangi bir sorun olmadı ama hava durumu hala çince, android ile çalışırken ingilizce oluyor ama iphone ile bağlayınca geri çinceye dönüyor ( sadece hava durumu ekranı ), bildirimlerde türkçe karakter sorunu devam...