Archetive kullanıcısının son içeriği

1. Archetive

Rom Rom Tavsiyesi Alınır

MIUI, GSI, AOSP fark etmez kullanıp memnun olduklarınızı yazabilir misiniz? Cihaz : MI 9T
  2. Archetive

Soru GSİ rom + magisk modül önerebilir misiniz?

GSİ rom + magisk modül önerebilir misiniz?
  3. Archetive

Soru MIUI Tabanlı en iyi rom hangisi ?

MIUI Tabanlı en iyi rom hangisi ?
  4. Archetive

Soru DotOS vs Pixel Experience

Kısacası hangi rom her konuda daha performanslı ?
  5. Archetive

Soru Redmi note 10s OneOS

Redmi note 10s için OneOS rom bulunuyor mu acaba ?
  6. Archetive

Soru Miui 13

Bildiğiniz üzere miui 13 tanıtılacak ve mi9t modeli alıp almayacağı belli değil. Sorum şu eğer ki almazsa custom rom mesela oneos ile gelir mi cihaza
  7. Archetive

Yardım MIUI Optimizasyon

Geliştirici seçenekler > Miui optimizasyonu yok artık. Forumda root ile yapın demişler rootsuz çözüm yok mudur ?
  8. Archetive

Stock Rom Global v Türkiye

https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?device=1900378 burada V12.0.3.0 QJWMIXM sürümü ile MIUI 12 - Redmi Note 9S - Türkiye Kararlı Rom V12.0.4.0.QJWTRXM İndirme Bağlantıları burada V12.0.4.0 QJWTRXM sürümü arasındaki farklar nedir ?
  9. Archetive

Soru Çince olan sayfa

Bu sayfa ne işe yarıyor bilgisi olan var mı ?
  10. Archetive

Yardım İmei klonlanması

Öncelikle merhaba, birkaç ay önce almış olduğum yurtdışı 9s telefonuma evde yatan telefonlardan birinin imeiyi repair yaptım. Bu gün telefonda hat gitti ve e devletten sorgulattığımda imei nin klonlanmış olduğu yazıyordu. Bu imeilere benden başka kimsenin erişimi olmadı, repairi de ben yaptım...
  11. Archetive

Soru Repairli telefonda cihazı bul

Repair görmüş cihazda cihazı bul özelliğini nasıl açabiliriz her seferinde sim etkinleştirilemedi diyor ne yaptıysam olmadı. Mi 9T
  12. Archetive

Soru Mi 9T için en iyi rom (MIUI tabanlı) nedir?

Başlıkta dediğim gibi şu anda MI 9T için en iyi custom rom nedir? OneOS'u indiriyorum, şuan EU Beta kurulu. AOSP da önerebilirsiniz ama pek sıcak değilim.
  13. Archetive

Yardım Miflash ile rom atılmıyor

1500 saniyeyi geçti hala bekletiyor neden acaba? Missmatching image and device yazıyor sonunda ondan dolayı mı bu kadar uzun sürdü? Note9s telefon
  14. Archetive

Oyun Pubg Mobile 45fps

Merhaba, sorum mi9t de 730 var 45 fps max bu sıkıntının custom romlarda giderilmişi var mı acaba ?
  15. Archetive

Yardım Mi 9T Kendi ayarı sonrası açılmıyor

telefonun geliştirici seçeneklerinde en küçük dp gibi bir sekme var orayı 999 yaptım ki önceki her telefonumda çalışıyordu. Bunda telefon kitlendi miui logosonda kalıyor telefon nasıl halledeğim acil yardım lazım
Üst Alt