Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya kardeşim yani alıp da sorunla karşılaşan birilerini gördün mü yani keşke almasaydım diyen biri felan ,diğer konularda aydınlatmışsın ayrıca çok teşekkür ederim, yani alıpta orta kalmak istemiyorum biraz fazla araştırıyorum da biraz takıntılıyım ben :D
casperla karşılaştırma değil konu (ama yani işlemcisi ve kamera bence geride ama mali 860 kullanıyor nerdeyse adrenao530 yakın bir grafik kartı ama yani ram 4 gb ve işlemciyi yazmıyorum sd821 ayıp olur :D ) ama benim demek istediğim uzun süre kullanıp kronik bir hata gören var mı ben 2-3 yıl...
mi5s almazsam casper via 1 alabilecek param var, yani beni yarı yolda bırakır dıye korkuyorum açıkçası donanım felan oralara girmiyorum her türlü mi5s önde, mimarlık okuyorum ram önemki ikisinde de 4 gb ama hello 10 dedikelri mt işlemci nerde sd 821 nerde her türlü önde ama türkiye gariantisi...
Gençler ben mi 5s 32gb + 4gm ram olan seçeneği almak istiyorum yalnız bu kamera konusu kafa karıştırıcı kader kısmet diyip geçiştirmek de istemiyorum açıkcası ben 2-3 yıl gidecek bir telefon olsun isityorum işlemci felan sd 821 yani çok iyi ram 4 gb veya 3gb yeterli performans sunuyor benim...