aratahmet01 kullanıcısının son içeriği

1. aratahmet01

Yardım HyperIsland HyperOS 1-2

kusura bakmayın uykulu uykulu bakınca hyperos 3 ten memnun değilsiniz 2-1 nasıl kurarım diye okumuşum hocam iyi geceler maalesef konu hakkında bilgim yok
  2. aratahmet01

Yardım HyperIsland HyperOS 1-2

telefonda eğer anti rollback kilidi yoksa geri dönülebilir ama imei nvdata nvram yedeğinizi her iihtimale karşı alın.
  3. aratahmet01

Yardım Xiaomi mi 15 ısınma

güncelleme yeni olmuş daha tam oturmamış olabilir 1 hafta kadar kullanın ota güvenlik bug güncellemeleri gelince yaparsınız sorun devam ederse imei hyperos attığınız kişiyle görüşün dönebiliyormusunuz diye
  4. aratahmet01

hocam normal olabilir hem stress test en yüksek değerlerde kullanıyor zaten ısınan bir işlemci bide aliminyum kasayla bir olunca telefon patlayacak duruma geliyor
  5. aratahmet01

hocam denemeyin bence eğer anti rollback koruması varsa brick edebilirsiniz elimdeki cihaz brick oldu mal gibi iphone 6 ya kaldım yeni güncellemeyi bekleyin
  6. aratahmet01

Soru 2 günlük dft pro veya tr tools pro lazım

redmi 9a cihazıma sp flash tooldan rom atılmıyor brom cmd fail veriyor sp flash tool forumdan bi kullanıcı sayesinde kurtarmaya yakın olduk tr tools prodan flashladık ama andoid 11 cihazdan android 10 a düşmeye çalıştığım için anti rollback koruması devreye girdi flashlanmadı internetim kaynaklı...
  7. aratahmet01

Yardım Xiaomi 15 ısınma

kullandım ama şuan maalesef yok keşke olsa :D
  8. aratahmet01

Soru ücretli onarım başlıklarını kimler açabiliyor ?

bu eylemi gerçekleştirecek izniniz yok diyor.
  9. aratahmet01

Soru ücretli onarım başlıklarını kimler açabiliyor ?

çoğu cihazda frp kırabiliyorum cihazları brickten kurtarabiliyorum yazılım yükleme imei atma vesaire bu konulara aşinayım ücretli onarım konularını herkes açabiliyormu yoksa sadece doğrulanmış teknik servislermi açabiliyor acaba?
  10. aratahmet01

Çözüldü Redmi 13C BootRom (BRom) modunda takılı kaldı

hocam ben suan uzaktan bağlandım bypasslık bi yanı yok fastboot getvar all dediğim zaman bl açık secure no yani kapalı özel da indirip deneyeyim bidaha
  11. aratahmet01

Çözüldü Redmi 13C BootRom (BRom) modunda takılı kaldı

uzak bağlantı ile yardımcı olabilirim ücretsiz
  12. aratahmet01

Yardım Xiaomi 15 ısınma

mi 15 için gayet iyi malum hyperos 3 ile yeni yeni animasyonlar falan geldi boşta bile 35-40 derecelerde gezer
  13. aratahmet01

Yardım Xiaomi 15 ısınma

direnç kaydımı yapıldı biz poco x7 direnç kaydı yaparken patlıyacak seviyeye geliyordu cihaz
  14. aratahmet01

Yardım Telefonda Yavaşlık Konusu Redmi Note 14 PRO 4G

telefonu yutrdışı aldıysanız romu kontrol edin fake rom olabilir
  15. aratahmet01

Rehber Vodafone Sınırsız İnternet Hotspot Sınırını Kaldırma (ROOT)

Turkcell için çalışırmı hocam 400 gb var sadece 100 gb hotspot açabiliyorum u
Üst Alt