arasa11 kullanıcısının son içeriği

1. arasa11

Yardım Redmi Note 9 Bootloop Sorunu

Maalesef Format All+Download seçeneğinde de Firmware Upgrade seçeneğinde de cihaz vaziyetini koruyor. LibUSB üzerinden filter device yaptığımda cihaz bootlopa devam ediyor bypass ardından Mediatek USB Port olarak aygıt yöneticisinde kendini sabitliyor ve siyah ekrana geçiyor. Ardından SpFlash...
  2. arasa11

Tüm işlemleri sadece Firmware Upgrade seçerek yapmıştım şimdi Format All+Download şeklinde bir deneme yapıyorum. IMEI tarafında sorun yok cihaza her türlü tekrar IMEI işlemi yapılacak.
  3. arasa11

Selamlar, öncelikle herkese iyi forumlar. Elimde bir adet Rn9 (merlin) cihaz var. Cihaz yurt dışı imei işlemli. Durup dururken (güncelleme vs yapılmamasına rağmen) bootloopa girdi. Cihaz şarjdayken kendini sürekli açmaya çalışıyor şarjda değilken açmaya çalışınca redmi logosu geliyor ve gidiyor...
  4. arasa11

MIUI 13 Redmi NOTE 7 EU MIUI V13.0.12.0.SKFMIXM (Android 12) Port ROM

Hocam selamlar Wipe yaparken Failed to wipe hatası alıyorum ama nasıl çözebilirim ? Hatalar: Unable to mount storage Failed to mount storage '/data' (Invalıd Argument) Edit: Format data yaptıktan sonra tekrar Wipe yaptım sorun çözüldü.
  5. arasa11

Yardım Redmi Note 7 Bilinmeyen Kapanış

Edit: Batarya çok şiştiğinden dolayı işlemciyi yakmış dedi 800 TL fiyat verdi telefoncu ama bildiğim kadarıyla işlemci değişmiyor ama bu arkadaş işlemciyi değiştirdiğini iddia ediyor ne kadar güvenebilirim ?
  6. arasa11

Yardım Redmi Note 7 Bilinmeyen Kapanış

Hocalarım herkese selamlar, Xiaomi Redmi Note 7 yurt dışı telefon var. Video izlerken kapanıyor ve bir daha hiç bir şekilde açılmıyor (Şarja taktığımızda bile ekranın sağ alt köşesindeki ışık bile yanmıyor ekrana da görüntü gelmiyor). Fastboot moduna vs de girmiyor. Yazılımsal bir şey mi aramam...
  7. arasa11

Soru Xiaomi Redmi 7A Performanslı Rom Önerisi

Herkese Merhaba, Xiaomi Redmi 7A telefon kullanıyorum. Performanslı bir rom arıyorum hangi romu önerirsiniz performanslı. Şuan yüklü olan 12.0.3 QCMMIXM rom'u.
  8. arasa11

Recovery Tüm Xiaomi Cihazlara Tek Tuşla TWRP Yükleme Aracı - Beta V2 Güncellendi.

Elinize emeğinize sağılk , Xiaomi Redmi Note 9 için twrp eklemeniz mümkünmüdür ?
  9. arasa11

Rom [Android 10] Redmi Note 7 Global Kararlı v11.0.1.0 QFGMIXM İndirme Bağlantısı

MIUI 12 yi yaklaşık 1 hafta kullandım bence gayet güzel di kontrol merkizi olayını isteğe bırakmışlar sen kendin aktif ediyorsun eski romuma dönücem galiba MIUI 12 için hangisi daha stabilse bir kaç gün bunu deniyim
  10. arasa11

Rom [Android 10] Redmi Note 7 Global Kararlı v11.0.1.0 QFGMIXM İndirme Bağlantısı

Bu romu kurdum da bu rom MIUI 12 almadı mı yoksa bende mi sıkıntı var ? QFGEUXM kullanıyordum bu romdan önce onda MIUI 12 vardı.
  11. arasa11

Çözüldü Redmi Note 7 Rom Tavsiye

https://forum.miuiturkiye.net/konu/android-10-redmi-note-7-global-kararli-v11-0-1-0-qfgmixm-indirme-baglantisi.88866/ Bu konudaki romda karar kıldım yardım eden herkese teşekkür ederim angel~~
  12. arasa11

Hocam önerilireniz için sağolun Fastboot romu arıyorum.
  13. arasa11

Rom Redmi Note 7 Global Kararlı v11.0.6.0 PFGMIXM İndirme Bağlantısı

Elinize Emeğinize Sağlık Hocam.angel~~
  14. arasa11

Rom Redmi Note 7 AbhiX ROG Edition 21.1.27 (MIUI12)

Romu deneyen var mı performaslı mı ?
  15. arasa11

Arkadaşlar merhaba telefonumda TWRP'yi kaldırmak için Mi Flash ile Stock Rom flaşlicam hazır rom yüklerken yeni romları keşfetmek istedim hangi romu önerirsiniz ?
Üst Alt