arasa11 kullanıcısının son içeriği

1. arasa11

Yardım Redmi Note 7 Bilinmeyen Kapanış

Hocalarım herkese selamlar, Xiaomi Redmi Note 7 yurt dışı telefon var. Video izlerken kapanıyor ve bir daha hiç bir şekilde açılmıyor (Şarja taktığımızda bile ekranın sağ alt köşesindeki ışık bile yanmıyor ekrana da görüntü gelmiyor). Fastboot moduna vs de girmiyor. Yazılımsal bir şey mi aramam...
  2. arasa11

Soru Xiaomi Redmi 7A Performanslı Rom Önerisi

Herkese Merhaba, Xiaomi Redmi 7A telefon kullanıyorum. Performanslı bir rom arıyorum hangi romu önerirsiniz performanslı. Şuan yüklü olan 12.0.3 QCMMIXM rom'u.
  3. arasa11

Çözüldü Redmi Note 7 Rom Tavsiye

Arkadaşlar merhaba telefonumda TWRP'yi kaldırmak için Mi Flash ile Stock Rom flaşlicam hazır rom yüklerken yeni romları keşfetmek istedim hangi romu önerirsiniz ?
  4. arasa11

Çözüldü Redmi Note 7 TWRP Kurulumunda Yaşadığım Sorun

Redmi Note 7 cihazım var TWRP kurarken By.TRabZonLu™ Hocamın yazdığı konudan bakarak yaptım herşeyin doğru olmasına rağmen yükliyemedim bat olan dosyayı açıyorum 1 e basıp enterlıyorum sonra telefonu fastboot a alıyor fastboot'a aldığında telefonun dopru bağlanıp bağlanılmadığı kontrol ediliyor...
  5. arasa11

Yardım Cihazım Suya Düştü

Arkadaşlar Redmi Note 7 var cihaz çok kaygan kaydu ve suya düştü pirince koydum kapatıp ne yapmam gerek ?
  6. arasa11

Yardım Redmi Note 7 Kararlı ROM Kurma

Merhaba 3 gün önce MIUI 12 kurdum şidmi MIUI 11 e geri dönücem forumda Redmi Note 7 ye nasıl MIUI 12 yüklenir konusu vardı ordaki Kararlı olanı indirdim fakat nasıl kurucam bilmiyorum yardıme edermisniz ?
  7. arasa11

Soru Xiaomi Redmi Note 7 MIUI 12 Nasıl Yüklenir

Arkadaşlar merhaba telefonuma MIUI 12 yüklemek istiyorum nasıl yükliyebilirim ve önerirmisiniz ?
  8. arasa11

Çözüldü Magisk SafetyNet Kontrolünden Geçmiyor

Arkadaşlar herekese merhaba Magisk Manager de SafetyNet kontrolünü başlat dediğimde : ctsProfile:False basicIntegrity:True olarak gözüküyor bunun çözümü nedir
  9. arasa11

Rehber Xiaomi Redmi Note 7 MAC Adresi Değiştirme

Merhaba 2 adet Note 7 telefonum var mac aresleri çakışıyor ve internete bağlanamıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim
  10. arasa11

Çözüldü Magisk Kaldırma

Arkadaşlar Merhaba telefonumdan Magisk tamamen kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim ? Cihaz: Xiaomi Redmi Note 7
  11. arasa11

Çözüldü V11.0.7.0PFGEUXM Güncellmesi yaparken TWRP ye yönlendirmesi normal mi ?

Arkadaşlar merhaba bugün telefona güncelleme geldi yapmak istedim ama TWRP ye yönlendirdi cihaz rootlandı ama rom yüklenmedi TWRP ye yönlendirmesi normal mi ?
  12. arasa11

Yardım IMEI

Arkdaşlar Rom yükledim IMEI gitti nasıl IMEI atabilirim ? Kendim yapmak istiyorum Brick olma riskinide göze alıyorum
Üst Alt