Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar mi 11 cihazımda parmak izi ekleme kısmında sorun oluşuyor ve eklemiyor. Kalibrasyon yapmaya çalışıyorum fakat 3. Aşamayı geçemiyorum. İstanbul içi yaptırabileceğim ya da yazılımla çözülebilecek bir yol var mıdır?
Merhaba dirençli mi 11 (venüs) cihaza miui 14 eu rom kuran oldu mu bunu merak ediyorum daha önce miui 13 te çökme problemi vs var deniliyordu son durum nedir acaba
Mi 11 cihazımda global miui 12.5.5 sürümü yükledim daha sonrasında parmak izi ekleme yerine tıkladığımda parmak izi eklenmedi hatası alıyorum. Fakat bu işlemdem sonra parmak izi olan yer bugda kalıyor ne zaman oraya tıklasam ışığı yanıyor. Bir de nabız ölçme özelliği hâlâ çalışıyor yardım...
mi 11 cihazıma hangi twrpyi yüklersem yükleyeyim herhangi bi şekilde dahili depolama alanına erişemiyorum cihaz eu rom 13.0.8 ve android 12 de yardımlarınızı bekliyorum