Apsintex kullanıcısının son içeriği

1. Apsintex

Yardım Note 9 Pro Pc Bağlama Hatası

K.bakmayın bu aralar foruma sık giremiyorum. Mesajınızı yeni gördüm. Maalesef değmez. En ölüsü 1000 TL'nize mal olur. Anakart bakmanız daha mantıklı. Yada zaten imei yazılmış ise öyle kullanın gitsin..
  2. Apsintex

Yardım Stock Rom Sonrası Mi Logosunda Reset Atma Sorunu

Merhaba arkadaşlar. Herkese iyi forumlar.. Redmi Note 9S cihazıma kardeşim custom rom yüklemiş. Bunuda başarmış. Fakat, romda kamera,wifi gibi problemler olunca bence stock roma dönmek istedim. Ama sorun şu ki; Ne TWRP üzerinden nede Miflash üzerinden.. başka bir custom veya stock rom yüklemek...
  3. Apsintex

Yardım telefon brick olmadı ama yazılımı silindi

İşlemci hatası.. Yazılım ile alakalı değil. İşlemciye müdahale lazım.
  4. Apsintex

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Merhaba BYPASSLI BL kapalı NOTE 9S şu an 13 Globalde. Sorunu ise, 4,5G birden kayboluyor ve edge de çekmeye başlıyor. Uuzun zaman 4.5G ye bağlanmıyor bağlansa bile 1-2 Mbps arasında hzı sunuyor.
  5. Apsintex

Rehber Redmi 9/9A/9C Bootloader Kilit Açma Kılavuzu (MTK) 7 Gün Bekleme Artık Yok

Öncelikle konu için teşekkür ederim REDMİ 9C 3 Tuş kombinasyonu ile BROM mode geçti ve BL açıldı..
  6. Apsintex

Rehber Recovery Menüde Kopyala/Yapıştır Yöntemi İle Komut Sistemi Olmadan TWRP Yedeği,Dosya,Offical Rom Yükleme

K.bakmayın şu sıralar pek musait olamıyorum. Yeni gördüm emsajınızı link yenilendi. 1672855402 Şu an cihazınızda tepki var mı? Ve hangi işlem yapılırken cihazınız bu duruma geldi?
  7. Apsintex

Yardım REDMİ 9 (Redmi) Başlangıç Ekranınd Kaldı

İlk başta sürüm düşürme yapılıyor. Daha sonrasında cihaz anti rolback yiyor ve hata veriyor. Devamında Global 12.5 atılıyor fakat, buraya kadar bir çok hata vs alınıp güç bela, fastboot' alınıp yazlım işlemi yapılıyor. Ama bir sorun var. Sürüm düşürme yapıklırken CLEAN AND LOCK seçiliyor ve bu...
  8. Apsintex

Yardım REDMİ 9 (Redmi) Başlangıç Ekranınd Kaldı

Başlıkta bahsettiğim gibi.. REDMİ 9 cihazım başlangıç ekranında kaldı. PC Görüp-Görmüyor bu şekilde döngüne. FASTBOOT ve RECOVERY menüsüne giriş yapamıyorum. Cihaz kapanmıyorda açılmıyorda.. Pili söktüm. Kablo ve giriş değiştirdim ama sonuç aynı. Konu ahkkında bilgisi olan yardım edebilirse çok...
  9. Apsintex

Yardım MIUI 11'De olan REDMİ NOTE 9 PRO 13'e Güncelleme

Cevap için teşekkür ederim ama; kednim MİFLASH ile güncelleme yaptım. Sadece verileri koru tiki ile. Tabi ki bu yöntem BOOTLOADER'ı açık cihazlar için FASTBOOT ROM'da geçerli.
  10. Apsintex

Yardım MIUI 11'De olan REDMİ NOTE 9 PRO 13'e Güncelleme

Merhaba arkdaşlar herkese iyi forumlar. MIUI 11'DE OLAN YD imei atılmış bir cihaz var. Verileri kaybetmeden.. Fotoğraflar ayarlar vs.. MIUI 13' e nasıl güncelleme yapabilirim? Normal TWR üzerinden bu mümkün mü?
  11. Apsintex

Sohbet Yurtdışı Redmi NOTE 10 Plaka İşlemi Hakkında!

700 TL işlem ücreti verdiniz doğru değil mi? Cidden şu an çok şaşkınım ben bu işlemi 250 TL gibi bir rakama yapıyorum.. Cidden pes! fırsatçılığında bu kadarı.
  12. Apsintex

Problem işlemci ve nand bellek kaynaklıdır. NOTE 9 PRO ve 9S'in kronik sorunu. Tek çözümü ise, İşlemci ve nand değişimidir. Hangi bilgasayarda denerseniz deneyin yada istediğiniz kadar kablo değiştirin.. Sonuç aynı olacaktır.
  13. Apsintex

Çözüm buldunuz mu acaba?
  14. Apsintex

Yardım Redmi 9S Sebeke Sorunu

Oda ihtimal dahilinde. Ama bu cihaz Hindistan da 9 Pro diye geciyor. Rom hindistan romu zaten. Bu repair islemini ben yapmadim. Fakat, bu cihazin gecmisinide az cok biliyorum. Aktif ve sorunsuz kullanilan bir cihazdi. Ama dediginiz ihtimaller de mumkun. Durum cok garip sadece.. birden kesilen...
  15. Apsintex

Yardım Redmi 9S Sebeke Sorunu

Asliinda cihaz İNDİA NOTE 9 PROYMUS. Bizim burada ise, Bildiginiz Redmi 9S
Üst Alt