Apsintex kullanıcısının son içeriği

1. Apsintex

Yardım Stock Rom Sonrası Mi Logosunda Reset Atma Sorunu

Merhaba arkadaşlar. Herkese iyi forumlar.. Redmi Note 9S cihazıma kardeşim custom rom yüklemiş. Bunuda başarmış. Fakat, romda kamera,wifi gibi problemler olunca bence stock roma dönmek istedim. Ama sorun şu ki; Ne TWRP üzerinden nede Miflash üzerinden.. başka bir custom veya stock rom yüklemek...
  2. Apsintex

Yardım REDMİ 9 (Redmi) Başlangıç Ekranınd Kaldı

Başlıkta bahsettiğim gibi.. REDMİ 9 cihazım başlangıç ekranında kaldı. PC Görüp-Görmüyor bu şekilde döngüne. FASTBOOT ve RECOVERY menüsüne giriş yapamıyorum. Cihaz kapanmıyorda açılmıyorda.. Pili söktüm. Kablo ve giriş değiştirdim ama sonuç aynı. Konu ahkkında bilgisi olan yardım edebilirse çok...
  3. Apsintex

Yardım MIUI 11'De olan REDMİ NOTE 9 PRO 13'e Güncelleme

Merhaba arkdaşlar herkese iyi forumlar. MIUI 11'DE OLAN YD imei atılmış bir cihaz var. Verileri kaybetmeden.. Fotoğraflar ayarlar vs.. MIUI 13' e nasıl güncelleme yapabilirim? Normal TWR üzerinden bu mümkün mü?
  4. Apsintex

Yardım Redmi 9S Sebeke Sorunu

Merhaba herkese iyi forumlar. Cihazim imei onarimli. Ama bu sabah birden sebeke alamaz oldum. Bu durumu yasayan ve konu hakkinda bilgisi olan yardim edebilir mi? Simdiden tesekkurler.
  5. Apsintex

Yardım Nvram Yedegi

Merhaba arkadaslar. TWRP ile kendi cihazninin Nvram yedegini alip buraya yukleyecek bir arkadas varmidir. Cunku Redmi Note 9 cihazimda Wifi ve BT acilmiyor. Sifirlama,Rom Upatade yapildi ama sorun hala ayni. Bootloader acik roor ve TWRP yok cihazda.
  6. Apsintex

Yardım Wifi Acilinca BT Durma Sorunu

Merhaba herkese iyi forumlar. Cihazim REDMİ NOTE 9 Global,kayitli. Sorunu ise WİFİ actigim zaman BT durduruldu hatasi aliyorum ve Wifi acilmiyor. Darbe ve sivi temasi yok. 3 Parti bir uygulama ve root yuklu degil.. Bu sorun ile karsilasan ve cozumunu bilen lutfen yardimci olabilir mi?
  7. Apsintex

Yardım BT Surekli Durduruldu Hatasi

Merhaba herkese iyi forumlar. Cihazim Miui 12 Global. Darbe ve sivi temasi yok. Fakat surekli olarak BT durduruldu hatasi aliyorum. Daha once bu tarz bir sorunla karsilasan oldumu? Yada cozum bulan varmidir? Rica etsem bilgilendirme yaparmisiniz.
  8. Apsintex

Yardım Sifirlama Sonrasi Google Play Sunucu Sorunu

Merhaba herkese iyi forumlar.. Redmi 9-Global-Bootloader Kapali-İmei atilmis. Cihazi bugun fabrika ayarlarina sifirladim ve GOOGLE PLAY'e giris yapmak istedigim zaman.. "Google Sunuculari İle İletisim Kurulurken Bir Sorun Olustu Lutfen Daha Sonra Tekrar Deneyiniz" hatasini aliyorum. Bu koni...
  9. Apsintex

Sohbet Yurtdışı Redmi NOTE 10 Plaka İşlemi Hakkında!

Merhaba herkese iyi forumlar.. Daha önceki REDMİ NOTE 10 konusunda PLAKA islemi ile ilgili söylediklerimi geri alarak konuya devam ediyorum. Root ve TWRP var ama RSA geçilemiyor. REDMİ NOTE 10'da SİM 2 için RSA koruması mevcut. Yani son 3-4 yıldır sadece SİM 2'ye PLAKA atilabilmesinin nedeni...
  10. Apsintex

Yardım Sim Kart Etkinleştirme

Merhaba herkese iyi forumlar.. Redmi 9 cihazimda surekli olarak sim kart etkinlestirme de bilgi aliniyor diyor. Ama sim kart etkinlestirildi sonucu yazmiyor. Ve gariptir ki Miui hesabima uzunca beklemeler sonucu girdim.. ve eski cihazlarim gozukmuyor. Sim kart yetkilendirmesini geri almak...
  11. Apsintex

Yardım Redmi 9S Gec Baslama Sorunu

Merhaba arkadaslar iyi forumlar.. Cihazim yeniden baslatirken veya kapatip actigimda cok gec basliyor. Bunun sebebi ne olabilir? Su an miui 12 global yuklu ve root yok cihazda..
  12. Apsintex

Uygulama Dolby Atmos Ses Modülü (CURTANA) 100%100 Sorunsuz

Merheba herkese iyi forumlar.. Xiaomi Redmi Note9S'in hoparlör çıkışı her ne kadar iyi olsa da iyileştirmelere ihtiyaç duymaktadır. Ve kulaklık ses çıkışı maalesef ses yüksekliği olarak iyi değil. Bu yüzden DOLY ATMOS vb benzeri modlar ile desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Kendi...
  13. Apsintex

Uygulama GCam (7.3.020) Mod Redmi Note 9S (GÜNCEL)

Şu ana kadar denemiş olduğum tüm GCAM uygulamalarından daha stabil ve sorunsuz çalışıyor. Ana Kameralar da dahil olmak üzere tüm Kameralar çok iyi çalışıyor ve harika sonuçlar veriyor. Porte,geniş açı,macro,gece çekimi,video,panaroma ,ağır çekim hiç birinde problem yoktur. Direkt galeriye...
  14. Apsintex

Yardım Recovery'si Silinmiş Fastboot Ekranında Açılan Mİ6 Nasıl Kurtarılır

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Şu anda cihazı açtım ama; 7.1.1 yüklemişim ve ingilizce. O yüzden sizden ricam türkçe olarak Miphone ile yükleyeceğim sürümün linkini atabilir misiniz? 1559560292 Ve şu an Miflash ile belirtilmemiş bir hata şeklinda uyarı alıyorum..
  15. Apsintex

Yardım Recovery'si Silinmiş Fastboot Ekranında Açılan Mİ6 Nasıl Kurtarılır

Cevap için teşekkür ederim. Ama şöyle bir sorunum var MİFLASH 64 bit PC'me yüklenmiyor. Ayrıca TWRP'den Global stabil rom yükleyebilir miyim? 1559552019 Kullandığım sürümü tekrar ve tekrar yükledim. Fakat değişen bir durum olmadı. Ki; TWRP hangi sürümü kullandığımı biliyordum. Hatat onarım...
Üst Alt