apshaco kullanıcısının son içeriği

1. apshaco

Ana Başlık Airdots Dolandırıcılığı

Aynen benim de öyle bir cızırtı var Bluetooth modelin ne ? O da önemli galiba bu cızırtı konusunda.
  2. apshaco

Aynen benimki de böyle
  3. apshaco

Bu yazıyı gördüm biraz önce sanırım kesin anlama yöntemi bu görünüşten sonra. "Burada çok çakma airdots konusu görüyorum.Kesin öğrenmek için aşağıdaki programı telefonunuza yükleyip satıcı ismine bakabilirsiniz satıcı ismi Dongguan Liesheng Electronic Co. Ltd. ve Dongguan Hele Electronics Co...
  4. apshaco

İnceleme AirDots Sahte-Orijinal Farkları (Global Version)

Hocam birşey izlerken mesela durdurdum dipses kesilmiyor baya. Bt 5.0 da deneme imkanım olmadı daha 4 de denedim
  5. apshaco

Kutunun içindeki yansıma yok sadece ben de çakma mıdır acaba ? 1575932237 Aynen ben de iyice tedirgin oldum herşeyine bakuıyorum üründen zevk alamadım sahte mi değil mi diye uğraşa uğraşa :D.Siz de dip ses oluyor mu peki ? Benim sağ kulaklıkta dip ses var.
  6. apshaco

Soru Xiaomi Redmi Air Dots Ses Sorunu

Hocam sebebi ne yazmamışsınız merak ettim açıkçası bende de oluyor
  7. apshaco

Fotoğrafları bunlar.Trendyol Turuncu Mağazadan aldım.Bir de bir şey soracağım cihaza ilk bağlanırken 2 3 saniye dipses oluyor normal mi ?
  8. apshaco

Hocam ben de turuncu mağazadan aldım.Bugün geldi ürün internetteki videolardaki herşey yok dediğiniz gibi delta garanti belgesiyle geldi. Hocam ben de turuncu mağazadan aldım.Siz emin olduğunuza göre daha iyi anlıyorsunuz galiba.Sizin ürün de böyle miydi ?
  9. apshaco

Beyaz yansıtıcı dışında hepsi var orijinal mi acaba ?
Üst Alt