Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar kararlı global 9.0.2.0 surumunu kullaniyorum guncelleme ne zama gelicek bilgisi olan varmi?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba xiaomi mi6 cihazıma kırılmaz cam aldım fakat ekranin koseleri yapışmadı kavisli oldugu icin bildiginiz 2.5 d kavisli kırılmaz cam satan varmı xiaomi mi6 icin?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba arkadaşlar kısa zaman içerisinde mi6 cihaz almayı düşünüyorum n11 deki yılın indirimi fırsatını bekliyorum 11 kasım günü N11 de cihazın indirime gireceği yada fiyatının düşeceği konusunda bilgisi olan varmı?
Merhaba arkadaşlar bugün yarın mi6 almayı düşünüyorum bi önceki telefonum mi5 di cihazda problem yaşadım delta servise gönderdim rezil bi sonuçla karşılaştım bu yüzden kvk garantili cihaz cepport tan almayı düşünüyorum farkı varmıdır delta ile arasında? Güvenebilirmiyim?
Telefonumu dun aldim xiaomi mi 5 fake rom ile geldi recovery moddan rom yullemeye calistim unlock sorunu cikardi mesaji attim ancak beklemek yerine baska bir cozumu varmidir recovery moda girmenin program vs?