apokoc kullanıcısının son içeriği

1. apokoc

Soru Redmi Note 10 Pro Global Hyper Os rom OS1.0.2.0.THGMIXM

Merhabalar; Aşağıda linkini koymuş olduğum rom sitesinde redmi note 10 pro global (sweet) için global olarak hyper os romun çıktığı görülmekte , doğruluk payı nedir arkadaşlar? HyperOs rom
  2. apokoc

MIUI 13 Redmi Note 10 Pro (sweet) – Global Kararlı V13.0.7.0.SKFMIXM

Evet hocam da bu şuan için değişmeyecek ki Google ile sevam edecek niye hâlâ diye bir tabir kullandınız anlayamadım yoksa değişecekte benimmi haberim yok 🙂
  3. apokoc

MIUI 13 Redmi Note 10 Pro (sweet) – Global Kararlı V13.0.7.0.SKFMIXM

Eywallah bana daha gelmedi otayı bekliyorum 😌 Güncellemede ne değişmiş Miui düzeltmeleri var mı yoksa sadece android güvenlik güncellemesimi ?
  4. apokoc

Soru Uygulamadan Çıkarken Ekranda Oluşan Sorun

Boşver knk hangimiz kusursusuz ki 😄
  5. apokoc

Soru Uygulamadan Çıkarken Ekranda Oluşan Sorun

Başka bir cihazla nasıl bir sorun olduğunu kayıt altına alsanız sorunu daha iyi anlarız bundan sonraki gelecek kişilerede fayda sağlamış olur bu tip problem yaşayanlara
  6. apokoc

Soru Mi8 4000 mah pil

Bencede yeni pil tak devam et süper cihaz
  7. apokoc

Soru Tr romdan Globale geçiş

Hayır herhangi bir sorun olmadı bende. Şuan miui13 yüklü tek sorun global sürümde widget özelligi yokmuş app vault olmadığı için 😆
  8. apokoc

Rom Redmi Note 10 Pro (Sweet) – Global Kararlı V13.0.4.0.SKFMIXM

Hocam muhtemelen sıfırlayıp temiz kurulum yaparsanız sorunlarınız düzelir şuan bende abartılacak bir sıkıntı yok aksine hızlı çalışıyor
  9. apokoc

çok teşekkürler bu sayede geçiş yaptım normal global roma en azından artık güncellemeler geç gelmeyecek =) 1645717281 teşekkürler bu yöntem ile geçiş yaptım TR romda güncellemeler geç geldiği için normal globale yükselttim bl kilidi açmadan =) Android 12 bile geldi şimdi :D
  10. apokoc

Tarif edermisiniz
  11. apokoc

Nasıl yani
  12. apokoc

Merhabalar arkadaşlar; Garantili Redmi note 10 Pro kullanıcısıyım cihazım TR rom lu yani global tr rom yüklü cihaz bl kilitli , sorum şu ben telefonumu bl kilit açmadan Normal Global rom yükleyebilir miyim. XiaomiTool v2 ile Global romlar arasında kilit açmadan geçilebildiği söyleniyor...
  13. apokoc

MIUI 12.5 Redmi Note 10 Pro (Sweet) - Global Kararlı Rom V12.5.8.0.RKFMIXM İndirme Bağlantıları

Arkadaşlar türkiye romu ile kim ilgileniyor xiaomi kendisimi derleyip yayınlıyor yoksa sorumlu Gempa felan mı kiminle iletişime geçebiliriz bu güncellemeler konusunda.
Üst Alt