Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar;
Aşağıda linkini koymuş olduğum rom sitesinde redmi note 10 pro global (sweet) için global olarak hyper os romun çıktığı görülmekte , doğruluk payı nedir arkadaşlar?
HyperOs rom
Merhabalar arkadaşlar;
Garantili Redmi note 10 Pro kullanıcısıyım cihazım TR rom lu yani global tr rom yüklü cihaz bl kilitli , sorum şu ben telefonumu bl kilit açmadan Normal Global rom yükleyebilir miyim.
XiaomiTool v2 ile Global romlar arasında kilit açmadan geçilebildiği söyleniyor...
Merhaba arkadaşlar.
Bir arkadaşım başka birinden mi9t alsı fakat cihazda bl kilit açık ve twrp yüklü fakat rootlu değil root kalkmış. Cihaza miui11 güncelleemssi geldi otodan gelen güncellemeyi otomatik olarak yapmıyor twrpye atıyor .
Şimdi bu arkadaş bu işlerden anlamadığı için benim bu cihazı...
45 dk da tam şarjmı oluyor neyse..
1551146603
Quick şarj 4 varda destekli şarj aleti nerede ? Hatta olsa bile yazılım seviyesinde aktif değil 4 mi 8 de
Benimde otadan gelmişti mobil veri gitmesin diye yapmadım 2 saat sonra wifiye bağlandım güncelleme gitti kaçgündür yok ama şimdi iyiki yapmamışım dedim adam gibi gelecekse güncelleme gelsin