apokoc kullanıcısının son içeriği

1. apokoc

Soru Redmi Note 10 Pro Global Hyper Os rom OS1.0.2.0.THGMIXM

Merhabalar; Aşağıda linkini koymuş olduğum rom sitesinde redmi note 10 pro global (sweet) için global olarak hyper os romun çıktığı görülmekte , doğruluk payı nedir arkadaşlar? HyperOs rom
  2. apokoc

Soru Tr romdan Globale geçiş

Merhabalar arkadaşlar; Garantili Redmi note 10 Pro kullanıcısıyım cihazım TR rom lu yani global tr rom yüklü cihaz bl kilitli , sorum şu ben telefonumu bl kilit açmadan Normal Global rom yükleyebilir miyim. XiaomiTool v2 ile Global romlar arasında kilit açmadan geçilebildiği söyleniyor...
  3. apokoc

Rehber Mi 9 T (Orijinal) Fastboot Rom Yükleme

Ben hallettim sağolun
  4. apokoc

Tamam sağolun
  5. apokoc

Bu işlemi yapıp orjinal romu yüklediğimizde cihazdan twrp kalkıp kendi orjinal recovery li haline dönermi cihaz
  6. apokoc

Yardım Mi9T orjinale döndürme

Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım başka birinden mi9t alsı fakat cihazda bl kilit açık ve twrp yüklü fakat rootlu değil root kalkmış. Cihaza miui11 güncelleemssi geldi otodan gelen güncellemeyi otomatik olarak yapmıyor twrpye atıyor . Şimdi bu arkadaş bu işlerden anlamadığı için benim bu cihazı...
  7. apokoc

Ana Başlık Xiaomi Mi9 Teknik Özellikler & Genel Bilgiler

Bende onu diyorum mi8 de bir sıkıntı var gibi qc4 ile şarj edememişler yabancı forumlarda arkadaşa onu anlatmaya çalıştım ama iştedrunk~~
  8. apokoc

Gönderdiğiniz cihazı alıp denedinizmi oluyormu çünkü şuan piyasada destekleyen razerin cihazı var oda çok pahalı diğer bilinmedik markalarada bulaşmak istemedim aliexpreste Millet bulamıyor Soru - Quick Charge 4.0 Destekli Şarj Adaptörü Soru - Quick Charge 4.0 Destekli Şarj Adaptörü
  9. apokoc

45 dk da tam şarjmı oluyor neyse.. 1551146603 Quick şarj 4 varda destekli şarj aleti nerede ? Hatta olsa bile yazılım seviyesinde aktif değil 4 mi 8 de
  10. apokoc

Mİ 8 Güncelleme geldi

Benimde otadan gelmişti mobil veri gitmesin diye yapmadım 2 saat sonra wifiye bağlandım güncelleme gitti kaçgündür yok ama şimdi iyiki yapmamışım dedim adam gibi gelecekse güncelleme gelsin
  11. apokoc

Soru google asistan

Aynen benimde başıma gelmişti bazı modlar kafasına göre iş yapıyor
  12. apokoc

Çözüldü mi A1 bildirim sorunu

Telefonu 0 layın büyük ihtimal düzelecektir
  13. apokoc

Soru google asistan

Cihazın otomatik senkronizasyon larını kapatın bunun dışında farklı birşeyden kaynaklanıyorsa bilemem :?
  14. apokoc

Soru google asistan

Asistanın okey google ses algılamasını kapatın
  15. apokoc

Mİ 8 Güncelleme geldi

Bence güncellemeyi geri çektiler 3 gündür kaybolan güncelleme tekrar gelmedi sürüm güncel diyor
Üst Alt