apohan kullanıcısının son içeriği

1. apohan

Satış Sıfır Xiaomi Redmi Pro 64GB ALTIN 1000TL - MiBand-2 100TL

hocam 1600 nedir yav? o kadar para istiyorsunuz bari resmi kaydını da yaptırın. üstellik 32 gb! 1400 yapsanız alan çok olur. ben de dahil
  2. apohan

Mi 5 aldım sorularım var

Hocam foto örnekleri bekliyoruz
  3. apohan

Mi 5 aldım sorularım var

Sar eğeri düşündürücü. 1.49
  4. apohan

Xiaomi mi4c Güncelleme

xiaomi.eu dan yüklediyseniz oradan artık ota verilmeyeceği söylenmişti.
  5. apohan

Haber Mi5 SAR Değeri

çok yüksek. neden böyle yapıyorlar çok ilginç.
  6. apohan

mi pad 2

sağolun hocam. evet kilit var. eu sitesinde geliştirici seçeneklerinden bootloader kilidini kaldırıp yükleyin diyordu. bende kaldırdım direkt yükledim. üstelik çok kolay :) evet eu'dan yükledim birisi stable rom yapmış onu yükledim. şimdilik bir problem yok. tek problem 16gb. saçmalık resmen. bu...
  7. apohan

Mi 5 aldım sorularım var

hayırlı olsun. iyi de yapmışsınız. öyle bir imkan bulup o ülkeden alma fırsatı bulmuşsunuz 3-5 hesabı mı yapılır? :) Aklıma takılan olay şu, bu forumda da paylaşıldı, telefonun barcelona daki incelemesinde inceleyen site yöneticisi türkçe yapmıştı??? nasıl yaptı acep? hocam foto kalitesi nasıl...
  8. apohan

mi pad 2

Arkadaslar mipad 2 m geldi. Hemen multi rom yukledim ve turkce yaptim. Cihaz gercekten super. Ipad mini retinadan gectim. Cok akici . tek problem alirken sd kart girisi oldugunu sandigim icin 16gb aldirtmistim. Bu yuzden satip mi pad1 alma niyetim var ama bu cihaz gercekten premium olmus o...
  9. apohan

Yardım ibuygou da mi5 stokta mı?

Hocam yemin ettirmekten degil. Mesela 4s te 3-5 gun icinde kargoya verilir diyor ama mi5 te stokta gostermesine ragmen kargolanmayla alakali bir bilgi yok?
  10. apohan

Yardım ibuygou da mi5 stokta mı?

Beyler ibuygou da mi5 64 gb 439 dolardan satılıyor. bu ayın sonunda almanyadan arkadaş gelecek. onun adresine versem gelir mi? Edit: altina kucucuk yazmislar. Pre-order seklinde. Stoklara girince 6-10 gun icinde yollanacak diye. Peki bu site ne zaman stoklandirabilir????
  11. apohan

Yardım Çin'den nereden telefon alınır?

Hocam adam 15 gun kalacak. Mi.com uzerinden almasi cok zor . orada bu adamlarin bi dukkani falan yok mu?
  12. apohan

Yardım Çin'den nereden telefon alınır?

Beyler hepinize iyi forumlar. Bir tanidik 1 haftaya cine gidecek . mi5 ya da mi4s aldirabilecegimiz yer var mi? Ya da redmi note3 pro? Yardimci olanlara tesekkurler...
  13. apohan

Yardım Mi4S hakkında ve 450$ fiyat çeken satıcılar

peki bu aralar gümrükte durumlar ne? sipariş versek gelir mi?
  14. apohan

Yardım Mi4S hakkında ve 450$ fiyat çeken satıcılar

hocam ne dersiniz bu satıcıya güven olur mu? alınır mı sizce?kutudan hıyar çıkmasın :)
  15. apohan

Mi5 PRO Satış tarihi belirsizliğini koruyor.

hocam ne yaptınız? aldınız mı?
Üst Alt