apinous kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Mi 10T Farklı Uygulama Açma Sorunu

Merhabalar, Miui 13'e geçtiğimden beri bir uygulamayı farklı uygulamada açmak için tercih yapacağım sırada " Diğer" butonuna tıkladığım her seferinde rastgele uygulamaya atıyor. Düzeltemedim bir türlü ve sorunu nasıl arayacağımı bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. A

Yardım Magisk Yüklenme Sorunu

Merhaba iyi forumlar, Telefonuma başta 12.5.5 güncellemesi geldi ve telefonum rootlu iken güncelledim. OrangeFox üzerinden güncelledim ama root gitmiş olması gerekirken viper, supersu gibi uygulamaları rahatlıkla kullanıyordum ama sonrasında 12.5.6 güncellemesi geldi, kurdum yine Orange...
  3. A

Çözüldü Mi Note 10 Lite Kendi Kendine Kapanıp Açılma Sorunu

Merhabalar, Telefonum dün güncelleme almıştı ve Wifi üzerinden indirme yapmıştı ancak güncellemedim. Sabah kalktığımda TWRP kısmına atmış kendi kendiliğine ve telefon kilidim olduğundan girip açmaya çalıştım hata ile karşılaştım güncellemede. Sonrasında ise telefon kendi kendine resetlemeye...
  4. A

Yardım TWRP'den Telefon Kilidini Açmadan Güncellemeye Çalıştım

Merhabalar, TWRP üzerinden Mi Note 10 Lite'ı güncelleyecektim fakat şifreyi kaldırmadan güncellemeye çalıştım, hata verdi ve yüklenmedi fakat telefonu yeniden başlatınca Mi kısmında duruyor ve tekrardan reset atıyor durmadan aynı kısımda. Nasıl yapmam lazım? Ne yapmam lazım? Telefon açılmıyor ve...
Üst Alt