apeks64 kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru Twrp yükleme problemi?

Arkadaşlar inanın son 3-5 gündür kafayı yemek üzereyim izlemediğim video, denemediğim yol kalmadı ama twrp ile bir türlü custom rom yükleyemiyorum. telefonumun bootloader kilid açık, ne twrp, ne de orange fox programıyla rom yüklenmiyor. Bu problemi nasıl aşabilirim, görsellerini atıyorum...
  2. A

Soru Çok Acil yardım lütfen telefonsuz kaldım!!!

Arkadaşlar android sürümü artık bazı uygulamalar için yetersiz kaldığı için yeni bir rom yüklemeye karar verdim ama sanırım ağzıma yüzüme bulaştırdım. 1-Şimdi önce telefonun bootloader kilidini açtım( "Mi Kilit açma durumu : kilit açıldı") yazıyor. 2-Daha sonra twrp nin telefona uygun olan...
  3. A

Soru Mimax 2 Sorunsuz Custom rom önerisi Lütfen!

Arkadaşlar, bu forumda yeniyim . daha önce Samsung Note serisi telefonumda bolca rom işiyle uğraştım. Şu anda Mi max 2 kullanıyorum. Artık bazı prgoramları desteklemediği için Custom rom yüklemem lazım. Ancak kur kaldır işlerinin sonu olmadığı için bir tane ama en sağlam romu kurmak istiyorum ...
  4. A

Rom Amazon destekleyen stabil rom.

Arkadaşlar ilk defa rom yükselticem, öyle androidin son sürümü olması falan şart değil. Amazon kurabileceğim android 7 üstü en stabil rom hangisidir acaba? Stabillik ilk şartım? Şimdiden teşekkürler...
Üst Alt