aors kullanıcısının son içeriği

1. aors

Gcam Poco F5 Pro / Redmi K60 için Leica Filtreli Gcam

Şu linkteki ilk sıradaki apk yı kurun önce https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-hasli/f/dl14/ Uygulamayı başlatın, ana dizinde LMC8.4 klasörü oluşacaktır. O klasör içine şu xml dosyasını indirip atın...
  2. aors

Yardım 13 Ultra BL Kilidi Başvuru Hatası

Kilit başvurusu yapınca şu hatayı alıyorum. Çözümü bilen var mı?
  3. aors

Yardım Mi 11 Ultra Anakamera - Takılma/Donma

Merhabalar Cihazda kamera uygulamasını açınca anakamera (ilk açılan fotoğraf modunda) takılıp donuyor, bazen hemen bazen bir kaç sn sonra. Geniş açıya alınca sıkıntı yok, 5x zooma alınca sıkıntı yok, hatta 50mp modunu açınca da hiç sıkıntı yok. Çekirdek sürümü testlerinde de herhangi bir...
  4. aors

Yardım Uygulamaların Kendi Kendine Kapanması ve Durdurulması

Elimde redmi note 9 cihaz var, sıkıntı var, şöyle ki: Kullanım esnasında uygulamaları açınca bazen birden kayboluyor ekrandan, bazen de uygulama durduruldu hatası veriyor, 2 3 sn bekleyip açınca aynı uygulama sorunsuz açılıyor, bazen de bir uygulama uzun süre açıkken sanki arka planda durdurup...
  5. aors

Sohbet POCO F3 Ekran Süresi - Pil Performansı

Malumunuz bu cihaz için birkaç inceleme videosunda pil performansı olarak 4500 mAh bataryanın hakkını vermediği söylendi ve bu kötü şöhret cihazda takıldı kaldı. Bu videolarda söylenenlerin haksız tarafı yok değil. Cihaz üzerinde gelen global rom kullanımımda 120 herz ile 6 saat, 60 herz ile 8...
  6. aors

Yardım MiFlash Set Active Error

Bu hata hakkında bilgisi olan var mıdır, ne yapmam lazım
  7. aors

Soru Çift Uygulama Galeri Erişim Sıkıntısı

Sahibinden, letgo, whatsapp gibi klonunu oluşturduğum çift uygulamaların hiçbirisi galeriye erişim sağlamıyor, 1. uygulamada herhangi bir problem yokken 2.sinden ilan vermek istediğimde galeriden fotoğraf seçilemiyor çünkü galeriyi görmüyor, yahut ikinci whatsapptan fotoğraf yollamak istediğimde...
  8. aors

Soru Whatsapp Eski Okunmamış Bildirimi Öne Alma

Poco x3 pro ve Mi 10T modellerinde son zamanda yaşadığım whatsapp bildirim sıkıntısını dile getirmek isterim, sanırım Android 11 le geldi bu. A şahsı whatsapptan yazdı, bildirimini okumadım, bekletiyorum mesela. Bir zaman sonra B şahsı yazınca, o bildirimi göstermek yerine A şahsının saatler...
  9. aors

Satış Poco F3 - Mi 10T - Mi 10T PRO

Cihazlar yurtdışıdır, sıfır jelatinli cihazlar olup orjinal 33 Watt şarj aleti ve kablosu ile birliktedir, kılıfı mevcuttur. İmei kayıt işlemi alıcıya aittir. Bursa içi elden teslim Mi 10T - 8/128 GB - 3650 ₺ Mi 10T Pro - 8/256 GB - 4400 ₺ Poco F3 - 8/256 GB - 3900 ₺ Fiyatlar sondur, takas...
  10. aors

Çözüldü Format Data Yapmadan Rom Değiştirmek?

Bulunduğum yerde bilgisayar yok şu anda. Şarjın çabuk tükenmesi sebebiyle miui 11 e dönmek istiyorum. Format data yapmadan, advanced kısmından dalvik cache system ve data yı silsem, internal storage kısmını silmesem, hemen yükle kısmından indirdiğim diğer romu kurabilir miyim?
  11. aors

Soru Uçakta Cep Telefonu Götürmek

Kısmetse memlekete gideceğim. Benden telefon isteyenler var, yanımda götüreceğim. Uçağa girerken 5 adet telefon olması sıkıntı olur mu el çantamda ya da valizde? 2 si yurtdışı cihaz. Yani polis durdurup kaçakçı muamelesi yapar mı? Öyle ise kargo ile yollayayım
  12. aors

Çözüldü P20 Durum Simgesi

Merhaba. Arkadaşın P20'sinde şu simge var, ne olduğunu bir türlü bulamadık. Alarmın yanında
  13. aors

Satıldı Mi Note 10 Hızlı Şarj Cihazı - 30 Watt

Mi Note 10 cihazın kutusundan çıkan orjinal şarj aletidir. Telefon bir hatası sebebiyle o şekilde şarj aletsiz satıldı. 4-5 ay kadar kullanılmıştır. 30 watt hızlı şarj cihazdır. Kablo ile beraberdir. Sadece Bursa içi elden teslim edilir, başka ile kargo vs paketlemekle uğraşamam maalesef...
  14. aors

Soru Mi Note 10 Ekran Işık Patlaması

Merhabalar, yurtdışı mi Note 10 aldık bir arkadaşa, telefonun ekranında aod açıkken sürekli ışık patlamaları oluyor ekran flaşı çakar gibi. Miroom yükledim, bu sefer de aod açıkken ekrana saat gelir gelmez değil de saat bir süre sonra kendiliğinden hafif bir alt kademeye kararınca ya da parmak...
  15. aors

Soru Oneplus Betadan Globale Geçiş

Oneplus 7 Pro clhaz aldım bugün. Beta son sürüm yüklü. Global son sürüme nasıl geçilir? Teşekkürler
Üst Alt