Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar telefonumda bu rom yüklü fakat bildirim sesini kapatmak istiyorum ayarlardan zil sesi ayarlamayın ı seçmeme rağmen yine mesaj geldiğinde ses geliyor. çözümü nedir bilen var mı ?
Merhaba arkadaşlar. Çalıştığım bölgede bina içerisinde aynı operatör kullanan arkadaşlarım interneti kullanabilirken( farklı cihazla) ben çekiyor gibi görünmesine rağmen kullanamıyorum internete girmiyor. Şehir merkezinde vs sorun yok. Sizce bu sorun donanımsal mı yoksa yüklediğimiz romlarla mı...
Merhaba arkadaşlar. Çalıştığım bölgede bina içerisinde aynı operatör kullanan arkadaşlarım interneti kullanabilirken( farklı cihazla) ben çekiyor gibi görünmesine rağmen kullanamıyorum internete girmiyor. Şehir merkezinde vs sorun yok. Sizce bu sorun donanımsal mı yoksa yüklediğimiz romlarla mı...
Merhaba. Fastboot yayınlanmış galiba konu sahibi bulup paylaşabilir. Farklı site linki paylaşmamak adına ben paylaşmadım. Haber vereyim dedim bekleyen arkadaşlar için.
Merhaba arkadaşlar. Bu romda miui arama ve mesajlaşma var sanırım. Kullananlardan öğrenmek istediğim birşey var. Arama ekranında sayi tuşları ile isim buluyoruz ya bu ekran İngilizce kararkterli isimleri telefon düzgün buluyor fakat ömer gibi ayşe gibi isimleri bulmuyor google arama uygulaması...
Merhaba bu rom beta mı? Konunun altın da stabil beta recovery olarak yayınlanmıştır yazmışsınız anlayamadım tam. Beta değil kararlı rom ise yükleyeceğim de.