Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Darbeye yönelik bir durum olmadı benim telefonumda. Sadece ilk aldığım hafta önemsiz bir sıvı teması oldu, bardaktan su döküldü. Bu olaydan sonra uzun bir süre hatasına rastlamadım. Daha sonra güncelleme yaptım, ve bir iki gün için de bu tıklama sorunuyla karşılaştım. Uygulamadan dokunma...
Oh be sonunda. hocam geçmiş olsun mi 9t pro aynı durum bende de var forumda ekran değiştir düzelir dediler ama ben adım gibi eminim güncellemeden sonra oldu böyle ben de rom kurmayı öğrenerek bağlayacağım şimdi onarıma
İyi akşamlar herkese. Ustalarım yok mu benim sıkıntıma çare. Ghost touch beni telefondan soğuttu sürekli birilerine mahçup ediyor yanlış tıklıyorum diye.
Vardı mesajı attıktan sonra çıkarttım ama devam ediyor. İşretçi hassasiyetini düşürmek gibi bir yol varmış yabancı forumlarda gördüm dün de onu denedim işe yaramadı.
Mi 9T pro, ghost touch sıkıntım var. Telefon sağ üst köşelerden dokunuyor, ekranı kapatmadan da düzelmiyor. Ne yapmam lazım arkadaşlar var mı başka bu sorunu yaşayan.
Miui Global 11.0.3 Sürümünü kullanıuyorum, eski sürümde böyle bir şey yapmamıştı. Ekran filmi ilk aldığımdan beri aynı kenarlara...