Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün itibariyle HB, distribütöre ulaşıldığının ve 7 gün içerisinde cihazı onlara göndermem gerektiğinin bilgisini verdi. 2 iş günü içerisinde telefon distribütör tarafından incelenecek ve düzeltme yapacaklarmış...
Gün içerisinde bu durumu biraz araştırdım. Tamamen illegal olarak nitelendirilen ve dolandırıcılık olarak kabul edilen bir olay. Cihaz kutusunun içerisinde IMEI no vs gibi bilgiler cihazın orijinal belgeleri üzerinde bulunuyor. Dolayısıyla benim yasal anlamda elim güçlü. Bir çözüm bulunacak, ben...
Olmadı, maalesef. Yalnız dikkatimi çeken şöyle bir durum oldu. Şu an eski telefonumdan yazıyorum. Çift hat kullanılabiliyor bu telefonumda ve iki slot için iki farklı IMEI numarası atanmış. Xiaomi de ise iki slot için tek IMEI atanmış. Alakalı mıdır bilemiyorum ama, yine de bahsedeyim dedim...
IMEI yüklü, sıkıntı yok. Benim anlam veremediğim bir durum var. Araştırdığım kadarıyla benzer durumu yaşayanlar az değil. Ancak Xiaomi bu konuda sessiz. Böyle bir rezalet olamaz gerçekten. 3 aylık telefonu kullanamıyorum. Teknik servis ile görüştüğümde gönderin hemen rom yükleyelim diyorlar...
Mevzu sim kart uyarısı değil. Sim kartı aktif etmiyor. Dediğim gibi ne var ne yoksa denedim ancak sonuç yok. Telefon açılıyor ancak servis çubukları aktif değil. Mesaj göndermiyor ve almıyor. Hesap bakiyenizin yeterli olduğundan emin olun diyor. Bu arada hattım faturalı.
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir ben de bu problemle uğraşmaktayım. Telefonum note 6 pro. Aldığımdan beridir sorunsuz kullanmaktayken bir sabah kalktığımda servis çubuklarının siyah olduğunu gördüm. Öncesinde Mi oturumunu açmamış, senkronize etmemiştim. Sürekli olarak sim kart uyarısını...