anubis81 kullanıcısının son içeriği

1. anubis81

Rehber Xiaomi 13T ROM Güncellemesi

Xiaomi 13T ROM Güncellemesi Xiaomi 13T üretici yazılımı (kod adı Aristoteles) aşağıda, Fastboot ROM, Recovery ROM ve OTA Update olarak indirilebilen stok kararlı MIUI bulunmaktadır. Telefon model adı 2306EPN60G (Global), 2306EPN60R (Japonya SIM Free), XIG04 (Japonya KDDI) değerine karşılık...
  2. anubis81

İnceleme Xiaomi 13 T

İşlemci MediaTek Dimensity 8200-Ultra4 nm enerji tasarruflu üretim süreciMerkezi İşleme Birimi (CPU): 1x Arm Cortex-A78, 3,1 GHz\'ye kadar 3x Arm Cortex-A78, 3,0 GHz\'ye kadar4x Arm Cortex-A55, 2,0 GHz\'ye kadarGrafik İşleme Birimi (GPU): Mali-G610 Depolama ve RAM 12 GB + 256 GBLPDDR5 RAM + UFS...
  3. anubis81

Gcam Stok kamera - GCam vs Google Pixel kamera karşılaştırması ( Gece Çekimi )

Gece Çekimi karşılastırması 1. Resim : Miui stok kamera 2. Resim : GCam kamera 3. Resim : Google Pixel 3A XL
  4. anubis81

Rom ArrowOS AnTuTu Benchmark Testleri

Arkadaşlar ArrowOS aops romu hepimiz biliyoruz başarılı ve güncel bir rom ArrowOS romun Android 12.1 L sürümü ve Android 13 sürümünu ayrı ayrı kurup AnTuTu Benchmark Testlerini karşılaştırdım Sizin de fikirlerinizi almak isterim ... ilk iki resim Android 12 ve test sonucu diğer iki resim...
  5. anubis81

Rom Bir kaç romun AnTuTu Benchmark Testleri

Arkadaşlar 5 değişik rom yükleyip her birine ayrı ayrı test yaptım Bunlar sırası ile Masik P miui12 A10 - OneOS miui12.6 A10 - Endonezya 11.0.1 miui11 A9 - EuRom 13.0.4 miui13 A11 - MiRoom 11.0.3 miui11 A9 Çok enterasandır ki Eurom ile miroom test sonucu birebir aynı çıktı :) Bu konu sadece...
  6. anubis81

Rom Masik Rom Tüm Sürümleri

Masik P Masik X 16.1 Tucana Masik X 16.0 Tucana Masik X 15.2 Tucana Masik X 15.0 Tucana Masik X 14.0 Tucana Masik X 13.3 Tucana Masik X 13.2 Tucana Masik X 13.01 Tucana Masik X 13.0 Tucana Masik X 12.2 Tucana Masik P 12.1 Tucana Masik 12 Tucana Masik 12 stabil Masik X 11.1 Tucana Masik X 11.0...
  7. anubis81

Rom MiuiEu Rom son güncelleme Miui13 22.7.13

Evet arkadaşlar Eurom Miui güncellemesini Mi Not 10 için ( ve bazı diğer cihazlar için ) durdurmuştur.. Miui13 22.7.13 güncellemesi son yayınlanan güncellemedir... Değişiklikler Sistem Düzeltmesi - Mi 11i / Redmi K40 Pro / + (haydn) için geri yüklenen kurtarma ROM'ları. Uygulama kasası...
  8. anubis81

Sohbet Google Pixel 3a XL

Bakalım kaç gün xiaomiden ayrı kalacağım :D Xiaomi Mi Not 10 cihazımı Google pixel 3a XL ile değiştirdim :D Bana hayırlı uğurlu olsun :D Bakalım kaç gün xiaomiden ayrı kalacağım :D
  9. anubis81

Rom Spark OS v7.0

Spark OS, ROM for Tucana Device: Tucana Maintainer: Erikdrozina Build Type: Unofficial ROM OS Version: 11.0 ROM Kernel: Linux 4.14.244 ROM Firmware Required: Suggested to be on Latest Firmware Version Information Status: Stable Current Stable Version: 7.0 SELinux Status: Enforced Release Date...
  10. anubis81

Rom ArrowOS Android 11

Merhaba arkadaşlar.. xda forumda yayınlanan bu konuyu sizler için kurup deneyimledim... Sözü fazla uzatmayacağım.. Rom gayet hızlı akıcı ve stabil. Görünen hatalar bölümünde " sen söyle " yazıyor :D gerçekten de ben herhangi bir hata ile karşılaşmadım.. Batarya efsane bu konuda yazacak birşeyim...
  11. anubis81

Rom Xiaomi Mi Note 10 ( Tucana ) için PixelExperience

Pixel Experience, Google uygulamaları nın dahil olduğu ve tüm Pixel goodies'lerinin (başlatıcı, duvar kağıtları, simgeler, yazı tipleri, bootanimation) yanı sıra Android 10.0'a dayalı cihazın düzgün çalışması için gerekli ve kullanışlı özelliklersunmak olan bir AOSP tabanlı ROM'dur. Çalışan...
Üst Alt