antique kullanıcısının son içeriği

1. antique

Rom [Android 8] Mi 6 - MIUI 10 V10.3.4.0 PCAMIXM Global Stabil Rom

son güncellemeleri yapmadım.. hala 10.3.4 kullanıyorum.. an itibariyle sıfır sorun yaşıyorum!!! telefonu benim gibi basit kullananların her yeni güncellemeye atlamaması lazım diye düşünüyorum 8=)
  2. antique

Rom Mi 6 Global Kararlı MIUI 10 V10.3.4.0 OCAMIXM İndirme bağlantısı

bunu yeni farkediyorum.. bu da hep istediğim birşeydi iyi oldu 8=)
  3. antique

sende olmadı diye neden herkesi cahil olmakla suçluyorsun.. stabil 10.3.4.0 işte
  4. antique

if you write in ENGLISH than we might help you 8=)
  5. antique

telefonu şarjdan alalı 1 saat 10 dakika geçtikten sonra batarya hala %100 olarak görünüyor.. benim bir önceki MIUI versiyonunda telefona hiç dokunmadığım halde yarım saat içinde batarya %98'e düşüyordu gıcık oluyordum.. batarya performansı şimdilik iyileştirilmiş gibi görünüyor ama bu şarjın...
  6. antique

aynen.. MIUI 10.3.4.0 güncellemesi ile geliyor
  7. antique

walla sizi bilmem ama ben sevdim bu karanlık mod olayını.. bütün uygulamaları da hep karanlık moda çeviririm genellikle.. ilk izlenimlerim olumlu.. bakalım batarya performansı nasıl olacak..
  8. antique

Soru Mi 6 10.3.1.0 güncellemesi geldi

bana da güncelleme geldi ama henüz cesaret edip kurmadım.. ne olur ne olmaz hemen atlamamak lazım 8-|
  9. antique

Güncelleme Mi 6 Miui 10 Global stable 10.0.1.0

whatsapp bildirimleri görünüyor ancak kilit ekranında "mesajın içeriği" görünmüyor.. bildirimleri görmek için ayarlara girip izin vermeniz gerekiyor.. "SETTINGS -> INSTALLED APPS -> WHATSAPP -> NOTIFICATIONS -> MESSAGE NOTIFICATIONS" içindeki bütün seçenekleri aç!!!
  10. antique

güncellemeden sonra daha bi pratik oldu, kullanım kolaylığı arttı sanki.. ayarladığım saat aralığında cihaz kendisini sessize alıyor sessizden çıkartıyor.. hotspot'u açtın diyelim belli bi süre kullanmazsan kendisi kapatıyor.. whatsapp mesajlarını bildirim çubuğunda okuyabiliyorsun.. bunun gibi...
  11. antique

ben de 9.2.2.0 dan 10'a geçtim.. şimdilik devasa bir sorunla karşılaşmadım.. edüt: "google drive"dan indirme sorununu çözdüm, benden kaynaklanıyormuş..
  12. antique

Soru MI6 kendi kendini sessize alıyor yardım !

ayarlar/ses titreşim seçeneğinin altında şöyle bir seçenek var.. eğer aktif ise telefonu ayarladığın saatlerde otomatik olarak sessize alıyor..
  13. antique

aşağıdaki görseli takip et.. ne demek istediğimi anlayacaksın 8=)
  14. antique

genel olarak MIUI-10'dan memnunum, resmen cihazın kalitesi arttı bi anda.. ancak her uygulamanın bildirim sesini açmak gerekiyor.. aksi halde bildirimler hiç sesi çıkmadan gelmiş oluyor.. batarya konusunda ise ne yazık ki eski performansını yakalayamadı.. güncellemeden önce 2 gün giden batarya...
  15. antique

bu videoyu çeken kişi yüz tanıma gelmiş diyor ama videonun 4:27 dakikasında ekran özelliklerinde RAISE TO WAKE seçeneği aktif.. yani telefonu kaldırınca uyanma diyelim.. cihazın sensörleri kaldırma hareketini algılayıp ekranı açıyor gibi geldi bana
Üst Alt