AntiPesimist kullanıcısının son içeriği

1. AntiPesimist

Yardım fabrika ayarlarina geri donme

telefonumda rootlu twrp uzerinden nelerin yedegini almam lazim telefonun imeinin gitmemesi icin yada baska alinmasi gerekenler nedir yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden yesekkurler
  2. AntiPesimist

Oneplus kullanıcı deneyimleri

oneplus kullanan arkadaslarin telefon deneyimlerini merak ediyorum xiaomieden oneplusa gecilir mi ne gibi farklilik var yazilimsal olarak xioamiden iyimi mi 9 ve pocophone f1 kullanmis biri olarak xiaominin radikal olarak yazilima bir care bulmasi gerek.
  3. AntiPesimist

Yardım Oneplus 6t 8/128

oneplus 6t kullanıp genel anlamda kronik sıkıntı yasayan varmı yazılımsal yada donanımsal olup mi 9 dan oneplusa 6t gecilir mi? mi 9 kullaniyorum genel anlamda günluk kullanimda gayet cok basarili bir telefon ama bu dokunmatik algisina gelince beni birazsinir ediyor heleki oyun oynayan birisi...
  4. AntiPesimist

Oyun Mi 9 pubg dokunmatik algısı

Pubg 4 parmak jiroskop oyuncusuyum telefon fotografdaki dikiz atesleri acerken bazen hemen acerken bazen 2 3 saniye gec aciyor.Onun haricinde hic bir sekilde dokunmatik sıkıntısı cekmedim.Bu dokunmatikle mi alakali yoksa tamamen oyunlami alakali cunku pocophone kullandigimda bu sorun daha...
  5. AntiPesimist

Mİ 9 PUBG 4 PARMAK

Mİ 9 KULLANİYORUM 6 128 PUBG 4 PARMAK JİROSKOP OYUNCUSUYUM TELEFON GLOBAL ROOM KARARLİDA HERNEYSE 2 PARMAK VE 3 PARMAKTA HERHANGİ BİR SIKINTI YOK ALGİLAMA KONUSUNDA AMA İS 4 PARMAKTA GEC ACİYOR TAKİLİYOR BAZEN ACMİYOR GAME TURBO NEBİLİYİM GELİŞTİRİCİ SECENEKLERİ SS AYARLARI FLN HEPSİNİ DENEDİM...
  6. AntiPesimist

Yardım Mİ 9 Pubg Dokunmatik Hassasiyeti

Öncelikler herkese merhaba mi 9 kullaniyorum performans olarak harika pubg da ole 4 parmak ve jiroskop oynuyorum pubgyı akici asiri yüksekte ve kasma kesinlikler yok herneyse pubg oynarken dikizleri actigimda telefon gec algiliyor basen basmiyor pingden mi kaynakli acaba bilimiyorum pingim 80...
  7. AntiPesimist

Çözüldü yazilim guncelleme

mi 9 kullaniyorum. rootlu ayni zamanda twrp yuklu global room kullaniyorum.yazilim guncelleeini yaptim .telefonu yeniden baslatip twrp modunu actim direk guncelleme geldi twrp uzerinden yaptim sonrasinda root giiti haliyle twrp de gitti bu konularda o kadar iyi degilim yardimci olursaniz sevinirim
Üst Alt