Antagonist35 kullanıcısının son içeriği

1. Antagonist35

Yardım Mi6 Global Stabil Miui11' de yüz tanımayı nasıl aktifleştirebilirim?

daha önce eu rom kullanıyordum.yüz tanıma çok işime yarayan bir özellik . global stabil romda birkaç bölge değiştirmeyi deniyerek yüz tanımayı getirmeye çalıştım ama olmadı.bir yolu varmıdır ?
  2. Antagonist35

Rehber Mi6, MIUI 10, Rootsuz Google Camera Yükleme İşlemleri

pie ile beraber bu yontem artik ise yaramiyor. build propa kod root ile eklense bile camera2api destegi artik gelmiyor.magisk vs kurmadan baska ne yapılabilir?
  3. Antagonist35

Soru Xiaomi mi6 miui 11 geldi

ben eu rom kurdum ayni tabanli. bir sorun yok MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Antagonist35

MIUI 11 Herkes Miui11 Pil/Ekran süresini buradan paylaşsın

hocam yazi tipiniz nedir MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Antagonist35

Rehber *Yeni Yöntem Eklendi - 15 Ağustos 2020* MIUI VoWiFi-VoLTE Çalıştırma Rehberi(Root Gerektirmez)[Tüm Cihazlar]

cift hat kullananlar wovifi kullanacaginiz hatti 1. slota takin. 2. slotta sahsen calistiramadim ayrica internet ve cevir seceneklerinin varsayilan olarak 1. slottaki hattin secilmesi gerekiyor. mi 6 eu stabil 10.4.3 MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Antagonist35

(Paylaşıldı)Turkcell Sınırsız İnternet!

bekliyoruz MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Antagonist35

Satış Xiaomi ve Her Marka Telefon Kaplamaları Uygun Fiyata

mi 6 varsa bir tane siparis edeyim MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Antagonist35

Rehber *Yeni Yöntem Eklendi - 15 Ağustos 2020* MIUI VoWiFi-VoLTE Çalıştırma Rehberi(Root Gerektirmez)[Tüm Cihazlar]

ozaman yapacak birsey yok MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Antagonist35

boyle gorunuyor MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Antagonist35

yeni apn kaydettigim zaman ims isminde yeni bir apn gözükmüyor. ondanmk kaynaklaniyor acaba hattim turk telekom MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Antagonist35

ne yazikki eu rom stabilde calistiramadim. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Antagonist35

ims apn nasil yapiliyor hocam MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Antagonist35

Yardım Arka Planda Herhangi Bir Müzik Uygulaması Çalışmıyor

uygulamayi kitleyin düzelecektir. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Antagonist35

Çözüldü Garip bir sorunum var

ayni sorun benimde basima geldi turk telekom musteri hizmetlerini aradim odenmemis borctan dolayi internetim kapanmisti faturayi odeyip actirmistim ama internet blokesini tamamen kaldirmayi unutmuslar.sorunu anlatinca cozduler.bir deneyin. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Antagonist35

Rom MIUI TR - 9.7.25 [Miui10]

emeğinize sağlık MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt