Ansecess kullanıcısının son içeriği

1. A

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Evet dostlar kontrol sağlayın mıuı 11 gönderilmiş cihazlara.
  2. A

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Merhaba arkadaşlar güncelleme doğrulanamıyor diye hata mesajı veriyor. Bu sürüm beta' mı ?
  3. A

Rom Xiaomi Redmi Note 7 - Resmi ROM Koleksiyonu - Global | Avrupa | Çin | Hindistan | Rusya

Eyvallah hocam uğurluyoruz derken birdaha uğramayalım mı yani :D
  4. A

Rom Xiaomi Redmi Note 7 - Resmi ROM Koleksiyonu - Global | Avrupa | Çin | Hindistan | Rusya

Merhaba iyi forumlar herkese. Mıuı 11 geldiğinde burada yükleme linki olacak mı ? Birde mi band4 için türkçe dil seçeneği gelecek mi ? Teşekkürler
  5. A

Benim bir önceki sürümde de aynı oranda bitiyordu şarjı. Artık yeni güncellemeyi bekleyeceğiz.
  6. A

Hocam günaydın. Neden beğenmediniz cihazı ? Şahsi kanaatim (Redmi Note 7) tam olarak fiyat/performans ürünü. Yinede tercihe göre değişir. Kullanmadım ama Mi 9T tercih etseniz bile sizi üzmeyecektir düşüncesindeyim.
  7. A

Merhaba arkadaşlar bataryanın çabuk tükenmesi ile ilgili bir gelişme var mı son sürümde ?
  8. A

Haklısınız ama anlatımlarla yapmaya çalıştım beceremedim. Son güncellemeden öncesini Mi flas Teşekkür ederim alakan için. Benim yegane amacım aslında bataryanın çabul boşalma sorununu çözmekti. Bu bağlamda yüklemeye gerek yok o halde. Teşekkür ediyorum
  9. A

Nasıl yükleyebiliriz arkadaşlar detaylı anlatabilecek var mı ?
  10. A

Yardım Redmi Note 7 Güncelleme

Merhabalar indirdikten sonra yükleme işlemi nasık oluyor ?
Üst Alt