Anonym0us kullanıcısının son içeriği

1. Anonym0us

Yardım Poco x3 pro kamera çalışmıyor

Merhaba iyi forumlar 2 gün önce cihaz kendiliğinden kapandı hicbir tepki alamadım tamirciye götürdüm işlemcide pimc mi ne o yanmış bu cihazda yaşanan kronik sorun heralde 1.5k para verdim biraz pahalı yaşadığım yer Cihaz çalıştı fakat kameraya girdiğimde kameraya baglanilmiyor hatası aldım...
  2. Anonym0us

Yardım PC Telefonu görmüyor (poco x3 pro)

Arkadaşlar dosya aktarımı yapıcam fakat pc telefonu görmüyor arızalı olarak gösteriyor Ekran kilidi yok Usb hata ayıklama açık usb üzerinden yükle açık mi Note 10 cihazı görüyor ama benim cihazı görmüyor tr cihazı resim ve videolarımı nasıl aktarabilirim pc ye 1680634667 yardımmm
  3. Anonym0us

Yardım poco x3 gt IMEI repair?

Oluyor mu arkadaşlar kullanım suresi 1 ay sonra süresi biticek ne yapicam
  4. Anonym0us

Yardım Netflix bu cihazınızda uyumlu degil

Netflix bu cihazınızda uyumlu değil diyor onceden böyle birşey yoktu nasıl çözcem bunu Apk onermeyin apk indirince de kalite 480p den yukarı çıkmıyor telefonda L1 sertifikası olmasına rağmen
  5. Anonym0us

Yardım Mobil verim yok bl kilidini nasıl açarım?

Beyler mobil veri olarak internetim yok wifi ile bl kilidini açmam mümkün mü
  6. Anonym0us

Çözüldü Klonladığım uygulamaya girmek için şifre istiyor

Arkadaslar lütfen yardım edin klonladığım uygulamalara erişemiyorum is profili diye birşey çıktı klonladığım uygulamaya girmek icin şifre istiyor fakat is profili için şifre koymadim kilit ekranımdaki şifreyi de kabul etmiyor Aç kısmına basınca şifre istiyor o şifreyi nasıl bulurum
  7. Anonym0us

Yardım Klonlu Whatsapp da profil fotoğrafı eklenmiyor

Dediğim gibi klonlu whatsapp da profil fotografini seçiyorum şöyle hata veriyor normal whatsapp da bu sorun yok
  8. Anonym0us

Çözüldü miu 12.0.0.3 güncellemesi telefonuma gelmiyor

Arkadaşlar 2 hafta önce tr den poco f3 satın aldım miu 12.0.0.1 ile geldi 12.0.0.2'e güncelledim ve daha güncellenmiyor fakat bu telefonu kullanan başka arkadaşlara sordum onlar miu 12.0.0.3 sürümüne güncelleyebiliyorlarmış bana neden gelmedi?
  9. Anonym0us

Rom EU rom'u kurarsam bı sıkıntı olur mu

Arkadaşlar poco f3 satın aldım cihazda tr rom olarak miu 12.0.2 sürümü var Fakat eu rom'da miu 12.0.5 sürümü var EU rom'u kurmak istiyorum kurarsam bi sıkıntı yaşar mıyım cihaz orijinal
Üst Alt