Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba iyi forumlar
2 gün önce cihaz kendiliğinden kapandı hicbir tepki alamadım tamirciye götürdüm işlemcide pimc mi ne o yanmış bu cihazda yaşanan kronik sorun heralde 1.5k para verdim biraz pahalı yaşadığım yer
Cihaz çalıştı fakat kameraya girdiğimde kameraya baglanilmiyor hatası aldım...
Arkadaşlar dosya aktarımı yapıcam fakat pc telefonu görmüyor arızalı olarak gösteriyor
Ekran kilidi yok
Usb hata ayıklama açık usb üzerinden yükle açık
mi Note 10 cihazı görüyor ama benim cihazı görmüyor
tr cihazı
resim ve videolarımı nasıl aktarabilirim pc ye
1680634667
yardımmm
Netflix bu cihazınızda uyumlu değil diyor onceden böyle birşey yoktu nasıl çözcem bunu
Apk onermeyin apk indirince de kalite 480p den yukarı çıkmıyor telefonda L1 sertifikası olmasına rağmen
Arkadaslar lütfen yardım edin klonladığım uygulamalara erişemiyorum is profili diye birşey çıktı klonladığım uygulamaya girmek icin şifre istiyor fakat is profili için şifre koymadim kilit ekranımdaki şifreyi de kabul etmiyor
Aç kısmına basınca şifre istiyor o şifreyi nasıl bulurum
Arkadaşlar 2 hafta önce tr den poco f3 satın aldım miu 12.0.0.1 ile geldi 12.0.0.2'e güncelledim ve daha güncellenmiyor
fakat bu telefonu kullanan başka arkadaşlara sordum onlar miu 12.0.0.3 sürümüne güncelleyebiliyorlarmış bana neden gelmedi?
Arkadaşlar poco f3 satın aldım cihazda tr rom olarak miu 12.0.2 sürümü var
Fakat eu rom'da miu 12.0.5 sürümü var
EU rom'u kurmak istiyorum kurarsam bi sıkıntı yaşar mıyım cihaz orijinal