Anonym0us kullanıcısının son içeriği

1. Anonym0us

Yardım Poco x3 pro kamera çalışmıyor

Boşuna format da atmak istemiyorum aslında ya yazılımsal değilse yarın yine gideyim bakalım ne varmış
  2. Anonym0us

Yardım Poco x3 pro kamera çalışmıyor

Merhaba iyi forumlar 2 gün önce cihaz kendiliğinden kapandı hicbir tepki alamadım tamirciye götürdüm işlemcide pimc mi ne o yanmış bu cihazda yaşanan kronik sorun heralde 1.5k para verdim biraz pahalı yaşadığım yer Cihaz çalıştı fakat kameraya girdiğimde kameraya baglanilmiyor hatası aldım...
  3. Anonym0us

Yardım PC Telefonu görmüyor (poco x3 pro)

daha yeni hatırladım sağolun hocam hallettim
  4. Anonym0us

mtp yükledim cihazınız için en son sürüm yüklü diyor ünlem kalkmadı 3 farklı kablo denedim poco f3 ün kablosunda ünlem bile vermiyor sadece şarj oluyor 1680637788 google fotograflara yükledim tek çare
  5. Anonym0us

hocam denedim aynı 1680635264 driver falan mı kurmam gerekiyor bir kaç tane kurdum yine aynı 1680635353 poco f3 cihazımı aynı kabloda deniyorum oluyor benim cihaz sıkıntılı mı onun bootlader kilidi açık ama onunla bir alakası var mı
  6. Anonym0us

Arkadaşlar dosya aktarımı yapıcam fakat pc telefonu görmüyor arızalı olarak gösteriyor Ekran kilidi yok Usb hata ayıklama açık usb üzerinden yükle açık mi Note 10 cihazı görüyor ama benim cihazı görmüyor tr cihazı resim ve videolarımı nasıl aktarabilirim pc ye 1680634667 yardımmm
  7. Anonym0us

Çözüldü Spotify bildirim silinmiyor

Bildirim hatası çoktan kalktı artık apkya gerek yok MIUI guncelle
  8. Anonym0us

Yardım poco x3 gt IMEI repair?

Belki bi umut guncelleme gelmiştir diye söyledim
  9. Anonym0us

Yardım Pil sağlığı %65 cihaz zarar görür mü?

*#*#6485#*#* bunu arama kısmına yaz mf_06 kısmında good yazıyor mu
  10. Anonym0us

Yardım poco f3 pubg 90 fps

1 yıl oynadım neredeyse ban yemedim 1650390222 Çok takılma böyle şeylere millet hilenin anasını ağlatıyor ban yemiyor
  11. Anonym0us

Yardım poco f3 pubg 90 fps

Gfx tool ile oluyor eski telefonum
  12. Anonym0us

Yardım poco x3 gt IMEI repair?

Oluyor mu arkadaşlar kullanım suresi 1 ay sonra süresi biticek ne yapicam
  13. Anonym0us

Yardım Netflix bu cihazınızda uyumlu degil

Hayır tr 1640384311 Peki netflixi tarayıcıdan izleme gibi bir yöntem yok mu telefondan
  14. Anonym0us

Rootlu degil benim bootloader açık sadece 1640383312 Hdr açma modülü var diyorlar denesem mi acaba Bi yandan root atmak istemiyorum
  15. Anonym0us

Kanka dediğin şekilde denedim olmuyor l3 sertifikası olarak algılıyor telefonu bootloader kilidi açık veya rootlu telefonlardan öyle diyorlar napcam ben 1640383038 Bolge hindistan zaten :(
Üst Alt