Anonim Kullanıcı kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Recovery modunda takılı kalan telefondan veri alma

Arkadaşlar telefon Recovery modunda takılı kaldı, tekrardan rom atmam gerekiyor ama verilerin gitme ihtimali varmış rom atmadan telefondan veri nasıl alınır bir bilgisi olan var mı?
  2. A

Yardım Redmi note 8 pro kapandı açılmıyor

Arkadaşlar Redmi note 8 pro telefonun şarjı bitti sonra şarja taktım, şarj ışığı yanıyor ancak açılmıyor. Bilgisayara bağladım ama görmüyor Bilgisi olan var mı?
  3. A

Soru Özel DNS şarj yer mi?

Özel DNS kullanmak şarjı çok yer mi?
  4. A

Yardım Redmi Note 8 Pro pil sağlığı nasıl bakılır?

İnternette Xiaomi cihazları için "*#*#6485#*#*" bu kod ile pil sağlığına bakıldığı yazılmış MF_05 MF_06 değerleri önemli olan değerler diyorlardı fakat bende bu değerler gözükmüyor bunun bir çözümü var mı
  5. A

Gcam Redmi Note 8 Pro GCam

Redmi Note 8 Pro için düzgün çalışan kasmayan bir gcam var mı Andorid 11 için
  6. A

Soru Game Turbo yeni sürüm

Arkadaşlar internette Game Turbo 4.0 videoları görüyorum ama 3 tane farklı uygulama gösteriliyor (Game Space , Game Turbo [sarı logo] Game assist) bunlar nedir hangisini indirsem şuan ki resmi Game turbodan daha iyi olur
  7. A

Yardım Yurtdışı Redmi note 8 pro twrp yükleme

Arkadaşlar benim yurtdışı telefonum var MIUI 12.5 geldi ama yapamıyorum IMEI gider diye bazı yerlerde twrp ile yapın gitmez diyorlar ama twrp kurmak için bootloader kilidinin açık olması lazım eğer açarsam format atılıyor ve IMEI yine gidiyor nasıl yapabilirim lütfen cevap verin
  8. A

Soru Redmi note 8 pro pil tasarrufu

Arkadaşlar ben telefonu pil tasarrufu modunu her zaman açık kullanıyorum %100 den açıyorum şarja takana kadar açık kalıyor bunun bir sakıncası olur mu
Üst Alt