Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar telefon Recovery modunda takılı kaldı, tekrardan rom atmam gerekiyor ama verilerin gitme ihtimali varmış rom atmadan telefondan veri nasıl alınır bir bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar Redmi note 8 pro telefonun şarjı bitti sonra şarja taktım, şarj ışığı yanıyor ancak açılmıyor. Bilgisayara bağladım ama görmüyor
Bilgisi olan var mı?
İnternette Xiaomi cihazları için "*#*#6485#*#*" bu kod ile pil sağlığına bakıldığı yazılmış MF_05 MF_06 değerleri önemli olan değerler diyorlardı fakat bende bu değerler gözükmüyor bunun bir çözümü var mı
Arkadaşlar internette Game Turbo 4.0 videoları görüyorum ama 3 tane farklı uygulama gösteriliyor (Game Space , Game Turbo [sarı logo] Game assist) bunlar nedir hangisini indirsem şuan ki resmi Game turbodan daha iyi olur
Arkadaşlar benim yurtdışı telefonum var MIUI 12.5 geldi ama yapamıyorum IMEI gider diye bazı yerlerde twrp ile yapın gitmez diyorlar ama twrp kurmak için bootloader kilidinin açık olması lazım eğer açarsam format atılıyor ve IMEI yine gidiyor nasıl yapabilirim lütfen cevap verin