'AnKeBuT kullanıcısının son içeriği

1. 'AnKeBuT

Yardım Otomatik Rahatsız Etme Moduna Geçme Sorunu!

Selamün Aleyküm arkadaşlar. Telefon kendiliğinden "RAHATSIZ ETME" moduna geçiyor. Her ayara baktım tamamı kapalı ama hala sorun devam ediyor. Bunu nasıl çözebilirim bi önerisi olan var mı? Rom : MIUI Promeo MOD 14.0.1 Endonezya Odex Versiyon
  2. 'AnKeBuT

Yardım "Kameraya Bağlanamıyor" Hatası

Arkadaşlar merhabalar. Son 10 gündür stock kameramda sorun olmaya başladı. Fotoğraf ya da video çekmek için kamerayı açıyorum. Çekime başlayınca "kameraya bağlanamıyor 3 saniye sonra uygulama kapatılacak uyarısı alıyorum. Saniye dolunca kapatıyo kendisini kayıt ya da çekim yapamıyorum. Sorun ne...
  3. 'AnKeBuT

Gcam Mi Note 3 MIUI11 Pie GCam Yükleme Rehberi

Merhabalar arkadaşlar. Bu yazımda sizlere MIUI11 tabanlı Android Pie (9) romlarda nasıl Google Kamera çalıştırabileceğimizi anlatacağım. Öncelikle belirtmek istiyorum. Ön ve arka kamera portre modu dahil olmak üzere tüm özellikler çalışır vaziyette. Whatsapp ön kamera kasma problemi hala devam...
  4. 'AnKeBuT

Mod PureUI Custom Resource | 'AnKeBuT

Selamün Aleyküm dostlar. Birkaç arkadaşın ricası üzerine genel olarak sevilen PureUI custom resourcesine Türkçe dil desteği ekleyerek sizlere sunuyorum. Yapacağımız işlemler yine normal resource yüklemesinde yaptıklarımızla aynı. Vereceğim dosyalardan v83 stabil sürüm için, v86 ise beta sürüm...
  5. 'AnKeBuT

Mod AndroidQ Custom Resource | 'AnKeBuT

Selamün Aleyküm dostlar. Birkaç arkadaşın ricası üzerine genel olarak sevilen AndroidQ custom resourcesine Türkçe dil desteği ekleyerek sizlere sunuyorum. Yapacağımız işlemler yine normal resource yüklemesinde yaptıklarımızla aynı. Vereceğim dosyalardan v83 stabil sürüm için, v86 ise beta sürüm...
  6. 'AnKeBuT

Mod TouchWiz Home Custom Resource | 'AnKeBuT

Selamün Aleyküm dostlar. Birkaç arkadaşın ricası üzerine genel olarak sevilen TouchWiz Home custom resourcesine Türkçe dil desteği ekleyerek sizlere sunuyorum. Yapacağımız işlemler yine normal resource yüklemesinde yaptıklarımızla aynı. Vereceğim dosyalardan v83 stabil sürüm için, v86 ise beta...
  7. 'AnKeBuT

Sohbet Bluetooth Kulaklık

Selamün aleyküm dostlar. Kafa üzeri bluetooth kulaklık almak istiyorum ancak baya bi arafta kaldım. Aranızda max 250tl civarında bluetooth kulaklık önerisi olan var mı? Şarj ve bas önemli benim için... Şimdiden teşekkür ediyorum yardımcı olan herkese...
  8. 'AnKeBuT

Sohbet Klasik Teknosa...

Bugün öyle bi bakayım gezineyim dedim teknosaya girdim telefonlara bakıyorum gözüme bir etiket takıldı. Etikette yazan Xiaomi Mi 7, telefonun kendisi Redmi7... Önce bi afalladım dedim lan xiaomi mi7 ne zaman çıkardı, çıkardıysa da ben mi kaçırdım avaba dedim şöyle bi düşündüm. Telefonu aldım...
  9. 'AnKeBuT

Mod AppleWatch Custom Resource | 'AnKeBuT

Selamün Aleyküm dostlar. Birkaç arkadaşın ricası üzerine AppleWatch custom resourcesine Türkçe dil desteği ekleyerek sizlere sunuyorum. Yapacağımız işlemler yine normal resource yüklemesinde yaptıklarımızla aynı. Vereceğim dosyalardan v88 stabil sürüm için, v86 ise beta sürüm için uyumlu...
  10. 'AnKeBuT

Mi Band 4 Türkçe Karakter Sorunu Hk

Arkadaşlar size bir müjdem var. Stabil sürümde cihaz dilinin İngilizceye dönünce Türkçe karakterlerde "?" şeklinde gözükme sorununu an itibariyle çözmüş bulunmaktayım :) Artık gelen bildirimlerde Türkçe karakterler "?" şeklinde gözükmeyecek. Ancak cihaz arayüzünde Türkçe karakter olmaması...
  11. 'AnKeBuT

Mod Mi Band 4(Global) - Türkçe (v1.0.7.14 Stabil) v68

Selamün Aleyküm dostlar. Malumunuz Mi Band 4 cihazımız geçtiğimiz günlerde yeni bir güncelleme aldı. Bu güncelleme sonunda dil yine İngilizce oldu. Ben de firmvare ve resource dosyalarının nete düşmelerini bekledim. Bugün dosyaları indirdim ve Türkçeleştirdim. Şimdi de sizlere paylaşımı...
  12. 'AnKeBuT

Gcam Mi Note 3 MIUI10 Pie GCam Yükleme Rehberi

Malesef şu an için mevcut apklarda ön kamera kullanılamıyor :(
  13. 'AnKeBuT

Mod - Mi Band 4 Türkçe (Stabil) v65

Şu an iş yerindeyim. Eve geçince upload yapar yorum olark eklerim ben.
  14. 'AnKeBuT

Mod - Mi Band 4 Türkçe (Stabil) v65

Konunun en başında android cihazlar için diye başlıyor anlatım. Adımları eksiksiz yaparsanız Türkçe olarak kullanabilirsiniz. Çekim problemi de sürüm güncelleme ile düzelir diye tahmin ediyorum... Kolay gelsin
  15. 'AnKeBuT

Yardım Mi Band 2 Ekran Parlaklığı

Bende de mi band 2 var herhangi bir ışık azalması yok 3 yılı geçti sanırım alalı.
Üst Alt