Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arka arkaya 15-20 kez şu döngüyü yap:
Güç tuşuna 15-20 saniye basılı tut (ekran tamamen kararana ve telefon titreyene kadar).
Bırak.
Telefon kapanıp hemen yeniden açılmaya başlayınca (Mi/Poco logosu çıkar çıkmaz) hemen tekrar güç tuşuna 15-20 saniye basılı tut.
Bu döngüyü tekrarla. Başka çözüm...
Rehber - Redmi Note 12 Pro 5G Bootloader Kilidini Açmadan ROM Değiştirme Rehberi ben bu rehber ile yakın zamanda HyperOS a geçtim. OTA açılmıyor, fake rom kalıntısı var. Ama sistem HyperOS ve cihaz böyle görüyor. Herhangi bir problem yoktur. Ben kalıntı temizlenir mi diye başlık açtım bakalım...
Bl açmak sıkıntılı bir şey değil. Sonrasında rom atarken dikkatli yapmanız lazım. Yazıyor xiaomi repair sitesinde cihazınız buysa:
dada — Snapdragon 8 Elite
Server kayıt (CPID) ile SIM kayıt olur. Güncelleme sıfırlama sıkıntısız.
Ayarlar > Telefon hakkında > Detaylı bilgi ve özellikler > Çekirdek sürüme +4 defa bas > Check version info > Hardware version da ne yazıyor kırmızı mı yeşil mi ona göre yöntem vereceğim
Force restart bombardımanı yap:
Güç tuşuna 15-20 saniye basılı tut (ekran kapanana kadar).
Telefon kapanıp açılmaya çalışınca hemen tekrar aynı şeyi yap.
15-20 kez üst üste tekrarla (bazı kişilerde 10, bazılarında 15+ gerekiyor).
Bu işlem HyperOS 3'ün "emergency rollback" mekanizmasını...
Selamlar, ben Redmi Note 12 Pro 5G (ruby) direnç işlemi sonrası IMEI atılmış, fake ROM (MIUI 14.0.3.1 SMOMIXN) yüklenmiş ve bootloader tekrar kapatılmış cihazıma fake rom olmasında dolayı OTA görmüyor ve kapalıydı. Ayrıyeten bl de açılmıyordu bölgeyi tanımıyordu. Ben de burda MTKClient ile bl...
Elinize sağlık, çok güzel rehber olmuş ve gerçekten çok teşekkür ederim. Preloader tikini kaldırma kısmında biraz tereddüt etmiştim, riskli görünüyordu çünkü.
Her neyse, adım adım yaptım. BL açamadığım, direnç işlemi sonrası fake ROM atıp BL'yi kapatan GSMciye selam olsun 😂 Bu yöntemle HyperOS'a...