Anka0027 kullanıcısının son içeriği

1. Anka0027

Yardım Hyperos 3.0 güncellemesi almıyor

Arka arkaya 15-20 kez şu döngüyü yap: Güç tuşuna 15-20 saniye basılı tut (ekran tamamen kararana ve telefon titreyene kadar). Bırak. Telefon kapanıp hemen yeniden açılmaya başlayınca (Mi/Poco logosu çıkar çıkmaz) hemen tekrar güç tuşuna 15-20 saniye basılı tut. Bu döngüyü tekrarla. Başka çözüm...
  2. Anka0027

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G - Kilitli Cihaza HyperOS Kurulumu ve Şebeke Onarımı

Rehber - Redmi Note 12 Pro 5G Bootloader Kilidini Açmadan ROM Değiştirme Rehberi ben bu rehber ile yakın zamanda HyperOS a geçtim. OTA açılmıyor, fake rom kalıntısı var. Ama sistem HyperOS ve cihaz böyle görüyor. Herhangi bir problem yoktur. Ben kalıntı temizlenir mi diye başlık açtım bakalım...
  3. Anka0027

Soru HyperOs güncelleme

Bl açmak sıkıntılı bir şey değil. Sonrasında rom atarken dikkatli yapmanız lazım. Yazıyor xiaomi repair sitesinde cihazınız buysa: dada — Snapdragon 8 Elite Server kayıt (CPID) ile SIM kayıt olur. Güncelleme sıfırlama sıkıntısız.
  4. Anka0027

Ayarlar > Telefon hakkında > Detaylı bilgi ve özellikler > Çekirdek sürüme +4 defa bas > Check version info > Hardware version da ne yazıyor kırmızı mı yeşil mi ona göre yöntem vereceğim
  5. Anka0027

Yardım Hyperos 3.0 güncellemesi almıyor

Force restart bombardımanı yap: Güç tuşuna 15-20 saniye basılı tut (ekran kapanana kadar). Telefon kapanıp açılmaya çalışınca hemen tekrar aynı şeyi yap. 15-20 kez üst üste tekrarla (bazı kişilerde 10, bazılarında 15+ gerekiyor). Bu işlem HyperOS 3'ün "emergency rollback" mekanizmasını...
  6. Anka0027

Direnç işlemi gördü mü yoksa sadece imei mi atıldı
  7. Anka0027

Soru HyperOs güncelleme

Bl kilidi açarsanız ancak 1772773301 Recovery rom yöntemini denemiş miydiniz?
  8. Anka0027

Yardım Fake ROM kalıntısı

Selamlar, ben Redmi Note 12 Pro 5G (ruby) direnç işlemi sonrası IMEI atılmış, fake ROM (MIUI 14.0.3.1 SMOMIXN) yüklenmiş ve bootloader tekrar kapatılmış cihazıma fake rom olmasında dolayı OTA görmüyor ve kapalıydı. Ayrıyeten bl de açılmıyordu bölgeyi tanımıyordu. Ben de burda MTKClient ile bl...
  9. Anka0027

Rehber Redmi Note 12 Pro 5G Bootloader Kilidini Açmadan ROM Değiştirme Rehberi

Elinize sağlık, çok güzel rehber olmuş ve gerçekten çok teşekkür ederim. Preloader tikini kaldırma kısmında biraz tereddüt etmiştim, riskli görünüyordu çünkü. Her neyse, adım adım yaptım. BL açamadığım, direnç işlemi sonrası fake ROM atıp BL'yi kapatan GSMciye selam olsun 😂 Bu yöntemle HyperOS'a...
Üst Alt