anilutku kullanıcısının son içeriği

1. anilutku

Sohbet Yeni Bebeği Olan Biri İçin Telefon Önerisi (Kamera) Note 8 Pro'dan Geçiş

Merhaba dostlar, 2.5 yıl önce eşime Redmi Note 8 Pro almıştım, güzel güzel kullandık. Şimdi bir bebeğimiz oldu, Allah isteyen herkese nasip eylesin inşallah... Eşim tabii fotoğraflarını çekmek istiyor, videolar çekmek istiyor fakat elindeki telefon buna pek müsade etmiyor. Bundan hangi telefna...
  2. anilutku

Soru Mi 10T / Video / 60 FPS Odak Problemi HK.

Merhaba, Telefonumda 60 FPS video çekmek istediğimde sürekli netleme yapıyor her hareket değişikliğinde buda küçük anlık bulanıklaşmaya sebep oluyor. Atladığım bir ayar mı var? Teşekkürler.
  3. anilutku

Yardım OTA Güncelleme Hk.

Merhaba arkadaşlar, Daha önce Mi 8 SE kullanıcısıydım. İkinci el bir 10T edindim yaklaşık 1 ay önce. OTA'dan güncelleme geliyor, fakat hiç güncellemeyi düşünmemiştim malum Mi 8SE'den sonra... Dün denemek istedim güncelle dediğimde indiriyor, yüklemeyi başlat dediğimde telefon yeninden başlayıp...
  4. anilutku

Yardım Stabil Çalışan Mail ve/veya Gmail Bildirim Sorunu Çözümü Hk.

Merhaba arkadaşlar, Mi 8 SE kullanıcısıyım, fakat Gmail uygulaması bildirim gelmiyor senkron bozuk çalışıyor. Kendi posta uygulaması yeterli düzeyde değil, tasarım anlamında da eksiklikler var. Peki biz ne kullanacağız bu telefonda, mail takibi konusunda neden bu kadar zor her şey... MyMail...
  5. anilutku

Yardım Mi A3 - Türk Telekom WiFi Aktif Etme Hk.

Merhaba arkadaşlar, Türk Telekom hat kullanıcısıyız, ablam ve enişteme aldık bu cihazdan. Volte SMS'ini gönderdik fakat aktif edemedik HD kaliteyi konuşmalarda. Ne yapmamız gerekiyor, konu açıldıysa özür dilerim, yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
  6. anilutku

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Arkadaşlar Gmail'de biliyorsunuz bir bildirim sorunu mevcut, Bunun önüne geçmek için telefonunun kendi mail programında gmaili açmayı düşünüyorum. Var mıdır bu şekilde kullanan? Bildirim sorunu mevcut mu?
  7. anilutku

Soru Mi 8 se icin kaplama

Slim Fit Soft Premium Silikon oldukça iyi görünüyor hocam. Kargo ücreti mevcut mu, havale ile alınabiliyor mu? Teşekkürler :)
  8. anilutku

Soru Mi 8 se icin kaplama

Arkadaşlar, Kılıf önerisi olan var mı? Aliexpresste olabilir, TR'dende olabilir, İstanbul için ilçelerden de olabilir... Yeni şeyler lazım. :)
  9. anilutku

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Merhaba, Reiwa arkadaşımızın desteği ile bende 11'e geçişimi gerçekleşitrdim. Hemde dümdüz geçtim, hiç wipe, data vb. yani temiz kurulum işlemlerini yapmadan. Şarj anlamında daha çok bir tecrübem olmadı, fakat analiz yeteneğime göre aynı kullanımda Sabah 7'de uyanınca çekerdim 10.3'de, Saat...
  10. anilutku

Recovery Xiaomi Mi 8 SE - Twrp 3.3.1-1001 Tek Tuş Yükleme Aracı

Merhaba, 3.3.1 kurdum fakat (MİUİ 10 kullanıyorum) geçiş için (M11'e) fakat dokunmatik problemi yaşadım. Çözümü var mı, yoksa 3.3.1'i kurduğum gibi 3.3.0'ı tıklayarak kurmam yeterli olur mu? Teşekkürler.
  11. anilutku

Merhaba değerli arkadaşlar, TWRP yüklemem konusunda bana yardımcı olabilecek var mı acaba, yazılım yüklemeyi biliyorum fakat TWRP'yi daha önce hiç yapmadığım için korkum var. Teşekkürler.
  12. anilutku

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Merhaba arkadaşlar, Kullanan arkadaşlara bir sorum var, ben sanal tuşları kullanmıyorum yani iPhone gibi ana menüye dönme, geri vb. işlemleri ekrandan hallediyorum. iPhone'de olduğu gibi alt tarafta çekme çubuğu tarzı bir görsel eklenme gelmiş mi acaba bu anlamda. ek: ilgili çubuk (Bu çok önemli...
  13. anilutku

Merhaba hocam, Cihaz yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum, sorunsuz ve güzel bir şekilde. En son TWRP ile 10.2 sürümüne güncelledim (MIUI 19 V10.2.3.0.PEBCNXM | (stable)) Şimdi sizin bu önerinizin ardından güncelleme yapmayı düşündüm, fakat bu benim ikinci güncellemem olacak ve sanırım daha farklı...
  14. anilutku

Merhaba, bu detayı bilmiyordum... Eu Rom.. Teşekkürler, Gelecekte EU Romlarda düzelme söz konusu olabilir mi?
  15. anilutku

Arkadaşlar merhaba, Bildirimler ile alakalı bir sorum mevcut. Kilit ekranına bazı uygulamaların bildirimlerini ne yaptıysam çıkaramıyorum sanki, ya da çok mu şey istiyorum bilemiyorum... Misal iPhone'de instgram uygulamasında tüm yorumlar, beğeniler, ifade bırakmalar dahi kilit ekranına...
Üst Alt