Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PC Suite uygulamasına bağladığımda cihazınızı güncelleyin uyarısı veriyor(cihazım güncelleyebildiğim son güncellemede zaten) ve bağlanamıyorum. Ayarlar > telefon hakkında > yedekle > bilgisayar seçeneğini denediğimde de "mesajlar, kişiler" bölümünü tikleyemiyorum.
Telefondaki bazı sıkıntılardan...
Telefonu 1 yıl önce sıfır aldım, ilk aldığımda MIUI 12'den 13'e geçtim ve cihazım 13.0.1 (SJUTRXM) sürümüne geldi. Bu 1 yılda telefonda gün ışığında görüntünün titremesi(sensörlerde sorun yok), bildirimlerin gelmemesi veya geç gelmesi, pilin az gitmesi, UX ve UI'da sıkıntılar olmasına rağmen bir...
Telefonu yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. İlk aldığımda sadece 1 kere MIUI 12'den 13'e güncelledim, bu işlemide bildirim gelmeme sorunundan dolayı servis yaptırdı.
MIUI 13.0.1 yüklü şu an, bu sürümde de gerek arayüz sorunları ve belli başlı güncelleme atılıp çözülmesi gereken teknik sorunlar var...