Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu işlem Sadece Root yetkisi olan cihazlarda çalışır. Bilginize.
Öncelikle yapılan işlemler konusunda sorumluluk almıyorum. Ben denedim ve birçok kişide gördüm sorun düzeliyor.
Öncelikle Root Explorer programına ihtiyacınız var ve bu programa root yetkisi vermeniz gerekiyor.
Sonra programdan...
Mi store da gördüğüm bu örgü kabloyu kullanan var mı ? Hızlı şarj konusunda performansı nasıl ? Deneyimlerinizi belirtirseniz ona göre almayı düşünüyorum. Cihazım mi 6
Foruma google chromeden giriş yapıyorum. Sorun şu ki forum ekranındayken konulara giriş yapmaya çalışırken sayfalara giriş yapamıyorum ve sayfayı 5,6 kere yeniledikten sonra düzeliyor.
Sizlerde de bu sorun var mı ?
Annemin kullandığı A2 Lite cihazımızda aktif bir şekilde FM Radyo kullanıyordu ancak şuan telefon orjinal sürümünde ve en son güncellemesinde. Böyle bir hata ile karşılaşıyoruz ve Fm Radyo kullanılamıyor. (Tüm verilerini temizledim ama hala aynı durumda)
2 yıldır mi 6 cihaz kullanıyorum ve şarj performansımın baya düştüğünü düşünüyorum. Aliexpress sitesinden bir satıcıdan batarya almayı düşünüyorum ve türkiye piyasasında orjinal olarak takılan bataryalara 200tl fiyat isteniyor. Bu bulduğum satıcı orjinal ürün sattığını düşünüyorum çünkü...
Bu aralar fark ettiğim üzere android sistem çok fazla pil tüketiyor. Bu tüketimin canlı duvar kağıdıyle bir alakası var mı ?
Aşağıda verdiğim miui12 super duvar kağıdı kullanıyorum. Onun güç tüketimi android sistemin güç tüketiminden ayrı mı hesaplanıyor ?
Orangefox kurdum ancak twrp ekranına bağlanırken ortalama 5dk ya da daha fazla bir süre boyunce siyah ekranda kalıyor ve bildirim ışığı yanıyor. Bunun Çözümü var mı ?
telefon ayarlarında gözüken ekran kilitlendikten sonra önbelleği temizle ayarını normalde 10dk olarak ayarladım ve önceki sürümlerdeki spotify kullanımlarımda 10dk geçse bile uygulama arkaplanda kapanmıyordu. Şuan denediğime göre bu 10dk süresi dolduğu sürece ya da 1dk ayarlarsam 1dk dolunca...
Merhabalar bildiğiniz gibi herkes pil performansından muzdarip malesef. Bu konuda çok araştırma yaptım ama modül olsun,uygulama silme olsun herşeyi denedim ama hiçbir fark göremedim. Eu beta kullanıyorum ve son güncellemeden sonra %100 olan şarjımla 3saat ekran süresi alıyordum (normal kullanım...
bende çok fazla kılıf kullandım deneyimlerime güven spigen pazarlamacısı gibi oldum ama spigen al kafan rahat olsun teşekkür ediceksin alınca haha-- haha--
bir bilgi daha veriyim arkası şeffaf kılıftan bende de var ama ses ya da güç tuşlarına basma hissi yok berbat birşey bi de arkası parmak izi ve çok fazla çizik oluyor.