anil5452 kullanıcısının son içeriği

1. anil5452

Yardım Note 8 pro 8 128 sıfırlama

8 128 versiyonunda uçuyor hocam
  2. anil5452

Yardım Note 8 pro 8 128 sıfırlama

Arkadaşlar herkese hayırlı hafta sonu diliyorum.Sizlere bir sorum olacak.Benim cihazım note 8 pro 8 128 geçenlerde fabrika ayarlarına çevirdim imei gitti ve twpr de yok.İmei gitmeden cihazı sıfırlama yolu varmı acaba
  3. anil5452

Soru Note 8 Pro 8 gb ram bu

Xioami diyince şaşırmıyorum artık herşey olabiliyor. 😁
  4. anil5452

Soru Note 8 Pro 8 gb ram bu

Eğe cihazınız global değil ise band20 yoktur bunun ile ilgili forumda bı konu var araştırın band20 kontrol kodu vardı.
  5. anil5452

Sohbet Mi9 t pro IMEI

Dün note 8 pro fabrika ayarlarına çevirdim IMEI gitti bilginiz olsun
  6. anil5452

Yardım MIUI 12.5.1 Otomatik Ses Azalıyor

ayni sorunlar bendede mevcut
  7. anil5452

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

simdiden tessekurlerimi sunarim efenim
  8. anil5452

Soru Ram attirma olayi

Bir kac forumda makalelerde gordum teknoloji zaten o yönde gidiyor ram teknolojisini kaldirip depolama birimi gibi bir olay ile birleştirilme yönün de
  9. anil5452

Soru Ram attirma olayi

Cihazim 8Gb modeli gayet yeterli ama sonuç olarak Miu guncellemelerinde gorseller ve buglar disinda hic bir sey gelmiyor faydali bir guncelleme olabilir.
  10. anil5452

Soru Ram attirma olayi

Arkadaslar merhaba iyi bayramlar iyi forumlar merak ettiğim den size sormak istedim.Oppolara yeni guncelleme ile birlikte ram ekleme olayı geldi.Artik yazilimsal olarak 1Gb dan 5 gb ta kadar ekleme yapıliyor.Bildiğim kadariyla xioami de bu yazilimi test ediyordu bir gelişme varmi acep ...
  11. anil5452

Soru Note 8 prodan Mi 9 t ye geçilirmi?

teşşekkür ederim cevabınız için
  12. anil5452

Cevaplariniz icin hepinize teşşekkürler sonuc olarak değiştirmedim.Benim cihazim daha 1 aylik mi 9 t iki senelik heyecan aramaya gerek yok
  13. anil5452

Arkadaşlar hepinize iyi forumlar note 8 pro 8/128 kullanicisiyim.Mi 9 t kamerasiz ekranindan ötürü her zaman ilgimi çeken bir cihaz ve bir arkadasimla takas imkani denk geldi cihaz mi 9 t 6/64 sizce değistirmeye değermi? çok kararsız kaldım
  14. anil5452

Sohbet Ekran kartım arızalandı MSI afterburner kullandığım garantide gözükür mü ?

Madencilik yaptiginin anlasilmasi icin karta farkli bios atman lazim hocam onuda yapmadiginiza gore problem yok.Ve msi afterburner butun ekran kartlarinin destekledigi firmalarin bildigi program ve ekran kartiniz fabrika cikislo o.c a acik o yuzden hic bir problem olmadan garantiden...
Üst Alt