Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar herkese hayırlı hafta sonu diliyorum.Sizlere bir sorum olacak.Benim cihazım note 8 pro 8 128 geçenlerde fabrika ayarlarına çevirdim imei gitti ve twpr de yok.İmei gitmeden cihazı sıfırlama yolu varmı acaba
Cihazim 8Gb modeli gayet yeterli ama sonuç olarak Miu guncellemelerinde gorseller ve buglar disinda hic bir sey gelmiyor faydali bir guncelleme olabilir.
Arkadaslar merhaba iyi bayramlar iyi forumlar merak ettiğim den size sormak istedim.Oppolara yeni guncelleme ile birlikte ram ekleme olayı geldi.Artik yazilimsal olarak 1Gb dan 5 gb ta kadar ekleme yapıliyor.Bildiğim kadariyla xioami de bu yazilimi test ediyordu bir gelişme varmi acep ...
Arkadaşlar hepinize iyi forumlar note 8 pro 8/128 kullanicisiyim.Mi 9 t kamerasiz ekranindan ötürü her zaman ilgimi çeken bir cihaz ve bir arkadasimla takas imkani denk geldi cihaz mi 9 t 6/64 sizce değistirmeye değermi? çok kararsız kaldım
Madencilik yaptiginin anlasilmasi icin karta farkli bios atman lazim hocam onuda yapmadiginiza gore problem yok.Ve msi afterburner butun ekran kartlarinin destekledigi firmalarin bildigi program ve ekran kartiniz fabrika cikislo o.c a acik o yuzden hic bir problem olmadan garantiden...