Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar herkese hayırlı hafta sonu diliyorum.Sizlere bir sorum olacak.Benim cihazım note 8 pro 8 128 geçenlerde fabrika ayarlarına çevirdim imei gitti ve twpr de yok.İmei gitmeden cihazı sıfırlama yolu varmı acaba
Arkadaslar merhaba iyi bayramlar iyi forumlar merak ettiğim den size sormak istedim.Oppolara yeni guncelleme ile birlikte ram ekleme olayı geldi.Artik yazilimsal olarak 1Gb dan 5 gb ta kadar ekleme yapıliyor.Bildiğim kadariyla xioami de bu yazilimi test ediyordu bir gelişme varmi acep ...
Arkadaşlar hepinize iyi forumlar note 8 pro 8/128 kullanicisiyim.Mi 9 t kamerasiz ekranindan ötürü her zaman ilgimi çeken bir cihaz ve bir arkadasimla takas imkani denk geldi cihaz mi 9 t 6/64 sizce değistirmeye değermi? çok kararsız kaldım
Arkadaşlar herkezem merhaba iyi forumlar cihazimi alali bir hafa oldu ama gozume takilan detay fazla ram kullanimi?Bilgisayar gibi hangi uygulamanin anlik ne kadar ram tukketigini nerden gorebilirim?Cevaplariniz icin şimdiden teşekkür ederim
Herkeze iyi haftalar iyi sabahlar sabah servis beklerken aklima geldi bildiginiz uzere personel kartlari bi id ye sahip ve RFD teknolojisi kullaniyor.Acaba NFC den faydalanarak bu karti telefona tanimlamak cok guzel olmazmi kartla hergun ugrasma sorunu ortadan kalkar .Varmidir hocalarim bunun bi...
Arkadaşlar hepinize iyi forumlar iyi aksamlar bugun cihazima instagrami indirdim cihazim malum yolla islem yapildi fakat bilinmeyen bir hata olustu diyor onbellegi temizledim uygulamayi defalarca yukledim kaldirdim cozum bulamadim yardim edebilicek varmi?
Herkeze iyi geceler iyi forumlar cihazim note 9 pro yurt disi cihazima 2.2gb gunceleme geldi indir dedigimde indiriyor fakat guncellerken fast bot menusune giriyor burdan sonra ne yapamam gerek yardimci olurmusunuz bana.Yanlis bisey yapip malum olayi bozmak istemiyorum
Herkeze iyi forumlar iyi gunler size bir sorum olucak bl kilidi icin basvurdum 22 gun diyordu bugun baktigimda ise 888 saat diyor malum islemi yapamayacagim icin cihaz kapanacak yedek cihazimda yok bir telefoncuya danistim mi crediit ile kirilicak ve 200 tl dedi sizce baska yolu varmi tesekkur...
Herkeze hayirli aksamlar hayirli forumlar.Malumunuz uzere gecenlerde bir konu acmistim android 10 guncellersem imei gidermi diye.Simdi kafamda bir soru daha var bir ust surum androide gectigim icin temiz kurulum yapmak istiyorum.İmenin gitmemesi icin hangi yolu izlemem gerek?Normal sifirlama...
Arkadaşlar hepinize iyi forumlar hayırlı akşamlar.Uzun süredir kullandığım ve forumunuzda severek konularını takip ettiğim halen 10 ay daha garantisi olan Mi Max 2 mi satıp 3 e geçtim gerçekten ekran kalitesi arasında baya bi fark ediyor.Çok güzel bir cihaz ile aranıza katıldım alırım bi hayırlı...